Chyby 45-ročného muža

mama4444
29. dec 2022

v skratke zeny , bo uz neviem co robit.

Mam noveho priatela : 45 rocny intelig.chapavy,mil.otec a sadli sme si ako rit na šerbel a to fakt. Smejeme sa stale , pritahujeme sa , non stop si piseme ked je vrobote ci posielame hlasovky , alebo vzdy ked ide okolo sa zastavi.
Proste medzi nami je to VAZNE vybikajuci vztah dvoch dospelych ludi v porozumeni atd. 2ja blazni.
ALE !

Obcas ked ma voono a nie sme spolu ( toto spravil uz 4x preto to viem ) … ide pit , a v ten den nezdviha (. Pokazde sa vyhovori ze je na wc , nemoze zdvihat lebo je so synom ( syn 15 rokov) pise odveci / ja hrusky on jablka ) . Pritom ked mu napisem je online a nezavola spat.
A taketo motanice a vzdy VYKVITNE ZE PIJE.
Uz 3 krat , som mu vysvetlila ze staci mi napisat sms , nech aspon viem ze ide pit ( nie som vobec zena kt.sa hada ci robi konflikty )

Ale. Toto sa mi naozaj nepaci. Trapi ma to. Vysvetlila som mu ako sa citim. Dobre to vie a napriek to mu to spravil uz 4 x a to sme vo vztahu ani nie pol roka.
A chlap ktory je kvazi idealny pre mna , ako keby sa otocil …..
na deuhy den je ako NIC sa nestalo. Vie ze mi moze doverovat ale cKat poakzde ked bude mat volno , toto akceptovat nemienim.

Robim chybu?

koniarova
29. dec 2022

Z kratšej cesty, ľahší návrat.

morgane1975
29. dec 2022

@mama4444 utekaj dievča čo ti sily stačia!!! Utekaj tak ďaleko ako sa len dá!!!

pribinak
29. dec 2022

Och, kašli na to, to je už teraz zle

viestta
29. dec 2022

Ak by siel na jedno, dve piva s kamosmi na pokec, to by bolo pochopitelne, ale ked sa zotne tak. ze sa straca v realite, tak toto by mi vadilo ovela viac ako to, ze marne cakam, ze sa ozve.

tanyan
29. dec 2022

Očividne si je vedomý toho, že je to nesprávne. Inak by sa to nepokúšal zatajovať. Napriek tomu sa nevie ovládať... Podľa mňa je to alkoholizmus - nie kvôli frekvencii, ale kvôli tomu skrývaniu.
Môžeš sa ho opýtať na dôvody, ale pravdepodobne je to závislosť a kým si ju neprizná sám pred sebou, tak to nedokáže prekonať.
Dá sa to zvládnuť, ale on musí chcieť.

s_o_n_i_k_e
29. dec 2022

Alkohol je pliaga ludstva, utekaj. Ja som žila 11 rokov s alkoholikom, trápila som a len prosila , aby nepil. Dôvera je najviac, ak to v ňom nemáš utekaj, nie si jeho mama, aby si sa mu prosila a zistovala kde je čo je a ako je a dokazovala mu, že pije. Utrápiš sa.

diewcatqoo
29. dec 2022

Keby mal 20, tak chapem, ze je nevybureny a ma potrebu chodit pit s kamosmi. Ale ma 45. Taky chlap by uz mohol mat rozum. A ked ho nema on, mala by si ho mat aspon ty.

sissy27
29. dec 2022

@mama4444 za 6 mesiacov sa 4x strieskať tak, že nevie ako sa volá, dievča zlaté, tie “red flags” nie sú oslava, to sú varovné signály…

gertrudaosem
29. dec 2022

@mama4444 napíšem to tak, že chodí sa ozierat. Ty musíš vedieť či takého chces.

dilino
29. dec 2022

Odstup s kratšej cesty. Môže byť neviem aký dobrý zlatý miluješ ho a však u mňa alkohol stop. Nepoviem príležitostne ale nie sa spiť do nemoty a nedá o sebe vedieť. Ak by ťa tak miloval a vie že sa na pitie hneváš a že sa TI ani neozve tak ja by som to skončila. Ešte teraz ked je čas život s alkoholikom čista katastrofa.

toskanka
29. dec 2022

A to vieš len o týchto 4 razoch, určite mal vypite viackrát, len sa to nedalo odhaliť. Utekaj dievča, čo ti nohy stačia 🙄

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dzulli1980
29. dec 2022

Tak Teba trápi to, že Ti nenapíše, že ide piť? ... mňa by trápilo, že chľastá ... a asi to nebude len tak decentne, keď ho na celý deň vypne ... čo ako by som bola zamilovaná, alkohol u partnera je u mňa STOP.

deti95060810
29. dec 2022

či robíš chybu? jasné že áno...že si vôbec s ním...

majkamasar
29. dec 2022

Ked zacnete splu zit zacne byt taky ako uz 4x. Je to signal. A preco sa rozviedol? Nebol to alkohol.

kakawah
29. dec 2022

No vyzerá, že má problém s alkoholom, snaži sa to pred tebou skrývať, a možno to bol dôvod aj rozpadu vzťahu/ manželstvá so synovou mamou.

ttonicum
29. dec 2022

@mama4444 Kaslat na neho, jemu je prednejsi alkohol ako vas vztah. Poznate sa kratko a namiesto venovania sa vam, sa nacinga a nevie sa ani ozvat, ci vobec zije...Nech si pije, ale sam. Zbytocne zabijanie casu s nim.

miadi
29. dec 2022

A casom tych dni bude viac a viac . Stoji ti to za to?

marseillefan
29. dec 2022

Trošku nerozumiem týmto komentárom... 4x za 6 mesiacov nie je nič tragické... a má 45-rokov, čiže "tendencia zhoršovať" by sa predsa už dávno prejavila.
Akože rozumiem rizikám, ale takto suverénne by som chlapa rozhodne neodpísal...

nwnw
30. dec 2022

@mama4444 toto robil moj ex ten mi nedvihal, nepil nejak ale on ja neviem siel s kamosmi dakam a osieral ma ze pomaha mame. Ja som ju stretla v Bille raz a hovorim ze ci uz dali do poriadku tu zahradku co jej pomahal. Kukala na mna ze o com blabocem. On bol uz zvyknuty od byvalej klamat na vsetko aj v banalitach a kazdemu. Jasom si pri nom nevedela zadelit ani cas. Odriekla som vylet s kamosmi ze budeme vikend spolu a on nic lezal v posteli a cumel do stropu ani mibil nedvihal (to sa priznal neskor) - svojim sposobom psychiatricky pacient. Inak bol fakt super ked mal svoje dobre dni. No som rada ze s nim nezijem a nemam deti...

ovaaa
30. dec 2022

Mala by som kontrolky a ukončila vzťah už zažila.

zorana999
30. dec 2022

@mama4444 nepovie ti, že ide piť preto lebo vie, že s tým má problém. Proste sa hanbí, lebo sa pozná 😉
Hľadaj ďalej...

78787878
30. dec 2022

@marseillefan Jednoduche vysvetlenie. Na zaciatku vztahu je zalubeny, preto sa kroti. Ked zalubenie pominie alebo ma zenu uz istu, strati motivaciu sa drzat a rozbehne to naplno. 45 nehra ulohu.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
30. dec 2022

a neberie ta nahodou ako super zabavu ked je s tebou a ked je so synom tak cau?

simca06022011
30. dec 2022

A ako dlho ste spolu? Ak ti vadí ze pije tak to treba ukončiť, veľa chlapov v tomto veku tým ale prechadza, hlavne ak majú známych, ktorí stále nalievaju a proste tatkovi sú takí, že nepovedia nie ďakujem. Napr aj u nás také bolo. Co mne by vadilo, ze spolu asi len chodíte a ste pod neustálou kontrolou. Mňa keby polovička sledovala, ze som online (no pri mobiloch kto nie je? )a neodpisujem, išlo by mi to riadne na nervy. Ale teda to.som ja. Čiže ja by som to ze sa opije s kamošmi a nedvíha vtedy alebo mi to neracil oznámiť neriešila. Riešila by som ze potom vymýšľa a klame, môže na rovinu povedať ze boli tam a hentam piť a vybavene.

barborachors
30. dec 2022

@mama4444 robis chybu ked si sa s nim nerozisla uz vcera... kazdym dnom sa bude odchádzať horsie lebo alkoholici su velice zabavni ľudia, ale to je prave tym ze pijú, uz to proste maju v krvi.. alkoholizmus je dusevna choroba a taky clovek je toxicky pre seba a aj svoje okolie, zbav sa ho a najdi si normálneho chlapa

stanulienkat
30. dec 2022

S pijanom nieeeee. A ze si sedite ako rit na serbel...no hmmmm. Kto sa tak neciti po par mesacnom vztahu?

modrykonik33
30. dec 2022

Taký starý chlap už neprestane piť ani keby je neviem ako zaľúbený, vieš ako sa hovorí: starého psa novým kúskom už nenaučiš

viestta
30. dec 2022

@marseillefan zotat sa pod obraz, aj par krát za sebou by bolo ako tak pochopiteľne u mladého chalana, čo ešte nepozná mieru. Zotať sa opakovane v takom veku už normálne nie je. Taky starý cap by už mal poznať mieru