icon

Cikanie deti do mora

19. dec 2022

Boli sme u mora pár dní späť a potrebujem vedieť názor viacerých žien.
Na pláži sme mali karimatky rozložené úplne blízko vody a zároveň rodinky s deťmi-menšie aj väčšie deti. Hneď vedľa nás bola rodina s s dvomi chlapcami asi 6-7ročný a druhý mohol mať tak 4 max.
Matka tomu menšiemu priamo pred nami stiahla plavky, popohnala chlapca k vode a postojačky hybaj si ho vycikať. Ten druhý to isté a priamo do vody len bez asistencie. No my s mužom sme mali dosť. Zbalili sme sa a išli do hotela. Ja viem, že veľa ľudí a bla bla tie reči ale priamo takto pred všetkými postojačky sa vymočiť?
Iné decká chodili normálne na toalety no mám dosť

Strana
z2
klarissa25
19. dec 2022

Bože zase? O chlapovi co "sti" do sprchy už nie je in ?

autor
19. dec 2022

@klarissa25 ? asi nechápem

tehulka2011
19. dec 2022

Este aj ryby stia do tej vody

autor
19. dec 2022

@tehulka2011 veď ak je to v pohode a ľudia sú zvyknutí, tak nebudem svoje decká ťahať 400metrov na wc zbytočne hore dole, keď môžu potrebu vykonať priamo 43cm od karimatky

horalka1986
19. dec 2022

A rybky serú kde, čo myslíš? 😉

autor
19. dec 2022

@horalka1986 rybičky a morské potvory mi nevadia našťastie ale pokus dobrý.

66simonka66
19. dec 2022

Ver mi, že chlapci neboli určite jediný, kto do tej vody cikal. Aj mne by to bolo nepríjemné, ale je to tak a necikajú tam len deti, radšej na to nemyslí, nabudúce si uži dovolenku a keď pôjdeš z vody von, tak sa osprchuj.

horalka1986
19. dec 2022

Ale veď to je to isté, tak čo ti potom vadí?

autor
19. dec 2022

@horalka1986 no asi mi vadil skôr ten pohľad že nadrzovku stojí na pláži a cika do vody :D

horalka1986
19. dec 2022

No, tak si predstav, že ostatní nestoja na drzovku na pláži a necikajú do mora, ale vlezú do neho a tam to spravia. 😀

zuzinka888
19. dec 2022

A kde pri mori ste lazali na karimatkach zk sa mozem opytat? Chorvacko je uz mino sezony a zaplatit si dovolenku v zime - tipujem Karibik al Zanzibar a lezat na karimatkach? To fakt neverim.1🙈🤣🤣

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
autor
19. dec 2022

@zuzinka888 boli sme v egypte:D

zuzinka888
19. dec 2022

A tie karimatky si mala zbalene v batozine.?

zuzinka888
19. dec 2022

Dnes sa tu cika aka nahoda behom chvile uz 2 tema. Vcera sa zas grgalo a prdelo. Uz sa tesim co bude zajtra.

autor
19. dec 2022

@zuzinka888 ale nie. Kúpili sme tam také plážové bambusové,,čudo,,

levantinka
20. dec 2022

Jooj mat tvoje problemy. Tak sa chlapcek vycikal do vody. Nepoviem keby dospely. Dalsoa vec aj ryby tam cikaju kakaju. A vies preco sa napriklad v Grecku nesplachuje toaletny? Kam to kako ide? 🙂

autor
20. dec 2022

@levantinka mne to uľahčí problém. Ak to teda nevadí, tak to dovolím i svojím deťom. Na čo sa budeme trepať 100krat na wc
Ďakujem za tip 👍

kvetinka75
20. dec 2022

a čo si myslíš z lode tie ,,výlučky,, kam idú? Do sáčku a na pevninu?

beata_k
20. dec 2022

No co ti poviem? Raz som videla ako miestna mamicka zahrabala do piesku na plazi okakanu plienku. Takze curanie by ma uz neheclo.

zooeynka
20. dec 2022

Nikdy si sa nekupala v bazene? Ver ze aj tam sa nechutaci vystia a ty sa v tom veselo kupes ani nevies....a supiny z koze ti nevadia? Pot? Lupiny? Osrata rit? Ano, v tom vsetkom sa kupes

autor
20. dec 2022

@kvetinka75 neviem ale ak mamičky toto robia, že stiahnu decku plavky a takým prúdom sa tam vycika, tak nebudem ja mať snahu svoje decka vodiť neustále niekde na toaletu. Ak môžu iní čo očividne nie je problém, tak jo, budem tiež

zooeynka
20. dec 2022

Ak niekto zabije druheho tak to urobis aj ty, lebo ved "on moze a ja nie?" Logiku mas ako male decko. Bud mas uroven a do vody proste nestis lebo je to nechutne, alebo nemas.

autor
20. dec 2022

@zooeynka veď ste ma tu presvedčili, že je to úplne v poriadku ☺️

kvetinka75
20. dec 2022

tak buď mi je to proti srsti a nech si hovorí kto čochce a nepresvedčí ma o opaku alebo sa nechám presvedčiť a tým pádom sa nad tým pozastavujem len naoko.

prasiatko30
20. dec 2022

Tisicke kubickych metrov kontaminovanej vody z ropnych zakladni odteka do cervenho mora a ty sa tu prduskas koli tomu, ze sa do vody vycikali dve deti 🤦🏽‍♀️😅tvojim najmensim problemom je to, ze sa tam vymocia deti😂😂😂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
20. dec 2022

@mamula20 len som prekvapená koľkým to príde v poriadku, že priamo pred nosom vykoná dieťa potrebu a nepotrebuje ho matka áno skrývať ani vykonať potrebu na tajno toť vsio

simca06022011
20. dec 2022

NO ano chapem, postavit sa pred ludi na plazi a vycurat sa tam do vody pred vsetkymi je trosku dost. Nejde o "cikanie do mora" ale o to ze to tam urobi pred kazdym. Mna by zaujimalo ako by ostatni reagovali, keby dospely chlap na hulvata vytasil nastroj na brehu mora a vycural sa pred vsetkymi okolo pozerajucimi do vody :D ake by neboli mamicky a deticky pohorsene. A mozu sa aj vykakat na brehu, ved co, aj rybicky to robia.
Nech si zajdu do vody a okoloiducich toho pohladu usetria.

autor
20. dec 2022

@simca06022011 mamičku mám natočenu, sice mi nerozumela ale Instagram a YouTube rozumela.

Strana
z2