Čím vás priviedli do "vývrtky" vaši manželia/priatelia?
Ahojte,
minule tu bola diskusia o svokrách, napadlo ma že čím vás priviedli vaše polovičky do vývrtky.
Môj je veľký držgroš, keď mi kúpil na MDŽ bonbonieru doniesol 2 ks tak zahlásil, tú väčšiu a drahšiu nechaj pre moju / jeho / mamu.
Alebo chodil na turnusy do zahraničia, dlhé 2-3 mesiace, ja v novom prostredí s 2 malými deťmi, keď som sa niečo posťažovala, čo sa sťažuješ moja sestra / domased, po 30 , mamka ju obskakuje / to má horšie.
Teraz sa na tom už len smejem , ale v tom momente ....
Berte to , ako tému na odľahčenie 🙂
Pekný deň
Ja napríklad nikdy nezabudnem na vetu: " Na to, že si žena, tak si dosť chlpatá" 😂 Potom sa to snažil zachrániť tým, že "ale veď to máš také ženské chlpy, biele. Nie sú škaredé"... Podotýkam, že sme spolu chodili asi mesiac 😅
Taká klasika, keď sa snažil presadiť názory typu "si žena tak by si mala robiť hento a tamto, na to že si žena tak by si mala vedieť lepšie upratovať variť bla bla" rýchlo pochopil že toto na mňa neplati v momente, keď som mu poslala tretinu nájmu, keďže som robila väčšinu domácich prác. Od vtedy to máme fifty fifty😂😂😂
asi klasika- moja mama to takto nevarí... komplet cela misa halušiek išla do koša vtedy 😂 bez ochutnania 😂😂😂
@kacernakokse u na s podobne ze okná sa musia umyť ale. Keďže chcel fidty fifty tak všetko napoly a keďže som okná opäť umývala len ja tak som cely mesiac nič nevravela ale upratovala som 80perc len ja.. ale následne som. Mu svoju časť na bývanie neposlala. A keď s tým prišiel som mu vyrastala počet hodín v domácnosti plus koľko za hodinu platieval upratovačka keď bol sam a vravím ty mi zaplatíš polovicu upratovania ja polovicu nájmu a ze ak ma ešte nejaké pripomienky tie dva koše na o žehlenie su čisto jeho veci. Takze buď si zaplatí alebo spraví sam. A bolo do diskutované.... A odvtedy vie ze keď treba niečo spraviť netreba o tom hovoriť ale treba to spraviť. Lebo ja nie som moderná žena ze keď treba platiť tak na polovicu lebo emancipacia. Ale domácnosť je moja starosť lebo som zena
Keď po ňom niečo chcem a začne mi vymenúvať, že chodí do roboty, so psom, do obchodu a čo by ešte nemal robiť?Väčšinou to je kvôli vareniu, lebo variť nevie, nechce tiež som sa musela naučiť z Google ako sa čo robí vraj on nie je vyučený kuchár🙂)
Alebo, keď si vymysli úplnú blbosť ako včera, že ide na dvor strihať odkvitnute hortenzie, minulý rok cez sviatky rozhadzoval okolo domu kamienky čo sme kúpili, lebo to bude robiť, keď on chce a má čas on má dovolenku a ide to robit.
Do mojich veci nebrble to si nenechám🙂)ale čo on spraví rozpráva o tom ako, keby neviem čo spravil.
Keď som bola tehotná,nešťastná zo svojich rozmerov..tak on mi tresol,že v tom bielom župane vyzeráš ako polárny tuleň..a mal viac takých hlodov.😂Často používa "ty nevieš čo chces" vždy,keď jasne po lopate vyjadrím čo chcem,ibaže jemu sa to nechce v hlave spracovávať.Alebo synom..že vidíte,nikdy nechoďte do vzťahu so ženou. Ale on to tak s humorom,no aj tak ma to vie zdvihnúť
Niekedy ma vytoci, ked od neho chcem nejaku ,,muzsku" pracu ako vrtanie, montovanie, nieco s pocitacom on mi odvrkne ze ci si to neviem sama spravit, lebo sa mu nechce. Ano viem, ved som nejaka emancipovana zena, ale stoji ma to nepomerne viac usilia ako jeho 😆 Tak potom mu to chvilu davam vyzrat v tom, ze pradlo operiem len svoje, spravim si nieco super na veceru alebo nejaky zakusok a nespytam sa ho ci chce tiez a vsetko zozerem sama... 😋 Zvacsa trva iba par dni kym sa spyta co mi to mal pomoct 🤣 ale to su take dotahovacky v dobrom 🙂
A este ma naserie ked mam odlozene vajcia na kolac alebo nejake jedlo a on rano vstane, spravi si prazenicu z piatich a mne ostane velke 💩 🤣
Ked hlada napríklad jarnu bundu v satniku a zahlasi, ze tam urcite nieje. Samozrejme vzdy ked varim, alebo ked uz som obuta... tak bud umyt ruky, alebo vyzut, naklusem do satnika, hned na prvy pohlad zbadam bundu, podam mu ju a snazim sa ho nezabit.
Mna rozčuľovalo pri kazdom chlapovi, ze nevedia najst veci. Vzdy som si myslela, ze naschval, ze ich matka k tomu neviedla, vsetko za nich robila. A potom sa mi narodil syn a pochopila som, ze oni za to nemozu. Ze je to genetika. Uz ma to nerozuluje a trpezlivo im pomozem najst to, co maju pred nosom. 🤣🤣🤣
@maranta_leuconeura toto ani nehovor odložím dcére vianočku na raňajky a on ju v noci zje🙂a ešte sa urazi, že ak by ju nezjedol išla by drahá vianočka do koša ako minule... neprizná si ani za nič chybu.
Alebo veď to bol len kúsok a pol chleba či vianočky zjedenej...
Dychanim 🙃🙃🙃
@betulinka1 presne.
A v zásade nevedia nájsť oblečenie v skrini, pripadne jedlo v chladničke.
Zvláštne, že sú tak slepí.
Ale možno majú vytrenovany zrak do diaľky.
Keď kedysi lovili zvery🤭
@darius_a vidis, tak ma napadlo, ze oni tie veci nevidia, lebo sa nehýbu. Takze nemozu loviť a nevidia ju 🤣🤣🤣🤣. Teraz mi je to este jasnejšie.
Vzdy a zasadne necha v hrnci stvrt porcie. Uplne fuk, kolko tam bolo pred tym. Zje len tristvte porcie, jeden a tristvrte porcie, dva a tristvte, ale vzdy tak, aby zostal nepouzitelny zvysok v hrnci. Zabila by som ho za to.
Mňa strašne hnevá keď všetko čo robím s deťmi je zle ale on a jeho mamička všetko vedia čo je dobré..😂🥴🤌🏻
Minule v praxi:
Hovorím mu, že nech ide do lekárne kúpiť easylax (dcéra mala problém💩...) No a cestou do lekárne volal svojej mamičke, no a tá samozrejme povedala nech nekupuje easylax ale nech kúpi hadičky, klystír, olejček (proste ch*****ny)😂🤣
A čo je ešte lepšíe? Prišiel domov plná taška tých k****n a vo dverách stojí svokra pripravená vŕtať sa v zadku mojej dcére. Podotýkam moja dcéra mala asi vtedy 8 rokov.
Ja som kľudný človek, znesiem veľa ale taký krik ste asi nepočuli. Potom na druhý deň sa mi prišiel ospravedlniť s kyticou kvetov a svokra o týždeň s bonboniérou😂🤣🙈
Ťažký to je život s mojím manželom 😂🤌🏻🤷🏻♀️
@vroni toto robi aj muz, alebo ak nahodou doje vsetko tak sa snazi vyskladat akusi stavbu v dreze z hrncov a to ma teda ide naozaj vykotit 😁
Inak moj 15r., minule dojedol aj maso aj prílohu a odlozil prazdny hrniec aj prazdnu misku (priehladnu) do chladničky, ja otvorim chladnicku kukam ako debo, wtf sakra???? To akoze fakt? Pytam sa ho, ze naco to dal do chladnicky a on vazne ze a kde som to mal dat🤦♀️
ide mi absolutne na nervy ked sa pokazi nejake jedlo v chladnicke... a ja som vinna lebo som mu ho neponukla... hovorim mu ze chladnicka nie je zamknuta, vies sa tam prehrabat aj ty, pozriet co je v miskach a tak... jednoducho to ze nie je vsetko ako vo vykladnej skrini uplne na kraji policky vo vyske oci... ja za to proste nemozem... NO ale kupili sme novu chladnicku, litrovo je velmi podobna ale fakt je, ze viac veci je akoby na 'displeji' cize otvoris a vidis... a len velmi malo veci je 'vzadu' . Ci to pomoze, to neviem, hlavne ak caka ze ja budem vsetko stale ponukat...
Mna vie vytocit ked mam vsetko oprate a manzel pride z prace a hodi mi do pradloveho kosa, jeho kosele z prace tak zo 7 dni plus oblecenie, co sa v praci prezlieka. Nie aby mi to nosil postupne 🤷♀️ Tak ma to raz nastvalo, ze vsetko v tom momente putovalo do smetneho kosa. P.S. stale mi to robi 😡
@maranta_leuconeura ja oddelim do sacka a nalepim dnu do sacka kriklavy Post- it s napisom NEJEST! NA KOLAC! To funguje, vystrazne post - ity je nauceny respektovat od asistentky 😃
@solange7 to sa vola tunelove videnie a maju to hlavne muzi.
Pomaha im fokusovat sa na podstatne veci 😃 vraj.
Môj tiež nevie nikdy nič nájsť, či oblečenie alebo jedlo v chladničke. Koľkokrát sa nakúpia paradajky, paprika akože na raňajky, ale on si ich nikdy nezoberie, lebo predsa on ich v chladničke nevidel. Všetko mu dávať na tanier a podať do ruky. Minule som šla k rodičom, vravím, na sporáku máš naparenú knedľu, v chladničke mäso, kapustu a šťavu na poliate knedle. Prídem domov, pýtam sa, jedol si, hej, mäso so suchou knedľou a bez kapusty, lebo on predsa zabudol 😀
@20erika07 nie, takto 🤣

A ten tvoj je stále tvoj? Škrbla by som nezniesla..