Čím vás priviedli do "vývrtky" vaši manželia/priatelia?
Ahojte,
minule tu bola diskusia o svokrách, napadlo ma že čím vás priviedli vaše polovičky do vývrtky.
Môj je veľký držgroš, keď mi kúpil na MDŽ bonbonieru doniesol 2 ks tak zahlásil, tú väčšiu a drahšiu nechaj pre moju / jeho / mamu.
Alebo chodil na turnusy do zahraničia, dlhé 2-3 mesiace, ja v novom prostredí s 2 malými deťmi, keď som sa niečo posťažovala, čo sa sťažuješ moja sestra / domased, po 30 , mamka ju obskakuje / to má horšie.
Teraz sa na tom už len smejem , ale v tom momente ....
Berte to , ako tému na odľahčenie 🙂
Pekný deň
Škoda, že sa tu viac mužov z koníka nezapojilo do diskusie, mne by zaujímalo, čo by na to povedali/ napísali. Proste ich myšlienkove pochody. A ešte by má zaujímalo, čo mužov privádza do vývrtky na nás ženách 😂
Tak do tej vývrtky ma muž dostane vždy pred vianocami, keď mi 23.12. zahlási, "tak zas žiadne Vianoce", lebo pre neho Vianoce končia 24.12. a keďže ja ešte vždy 1-2 dni pred niečo robím, tak každý rok mu pokazim Vianoce, lebo už 3 dni pred štedrým dňom máme sedieť na zadku a kukať tv, pri rozsvietenom stromčeku, inak "nie sú!"...a to som si tento rok dala záležať, 21. už upratané, boli sme večer na punč na námestí, 22. som niečo upiekla, večer sme šli na koncert, 23. už len drobné kozmetické úpravy a aj tak zas komentár 🤯...a ešte mám jednu čerešničku, občas zahlási, že tu máme bordel, pritom teda o domácnosť sa vzorovo starám, tak ma to uráža a keď sa spýtam kde?, tak ukáže na dekorácie typu sviečky (teraz vianočné svietniky) na skrinkách, ľudia moji, kde chodím, tam chodím, u nikoho som nevidela na skrinkách vyprázdnené, ani len u jeho rodičov, neviem kde na to chodí, že nikde nič, ale proste svietnik na skrinke je bordel...inak všetko čo som tu prečítala sa na neho tiež hodí, doteraz nevie kde čo je v domácnosti, nájde jedine plytké taniere, ktoré použije na všetko, lebo "nemáme misky!"...veci zásadne nedá do prania, lebo by ich potreboval druhý deň naspäť, tak ma vždy vytiahnutych 5 košieľ a 4 ks nohavíc, bunda od zimy do zimy na vešiaku prečká, nehovoriac o topánkach pred botnikom aj 4 naraz,...keď niečo hladá, tak by mu to aj oči vybilo, taniere odpochoduju asi samé z obývačky, keď sa naje pri tv,.. keď niekde ideme, tak do poslednej chvíle sedí pri Pc a keď my už sa s malým obuvame, tak on sa ešte ide prezliekať a wc absolvovať, ale "na neho sa nikdy nečaká!", jeho obľúbená hláška....návšteva obchodu, sme v ňom práve 5 minút a on povie "už ideme platiť?", lebo práve v tej chvíli sme tam o 5 minút dlhšie, ako tam chce byť...jeho veci, ktoré "si vždy dáva na 1 miesto!" a nie sú tam, tak som určite ja preložila/schovala... nehovoriac, že moje kolegyne v práci sa z neho smiali, lebo balil sa do posilky, na chatu, kdekoľvek, vždy so mnou na telefóne, aby niečo nezabudol... keď treba niečo urobiť, tak on to (snáď) raz spraví, netreba mu to každého pol roka pripomínať 😜 ..a takto by som mohla pokračovať do nevidím o jeho perličkach 🙈
Milé babenky...Keď už začnete z domu "utekať" do roboty len preto, že vám vadí aj to, AKO dýcha 👎 A čím je starší, tým je to horšie...stále hundre...na všetko má komentár...."choď sa najesť" (akoby som nevedela, kedy som hladná)..."kúp rohlíky" (akoby som bola dementná a nekupovala ich každý deň...už skoro 40 rokov) ALE oni sú zrejme všetci v podstate rovnakí...
A rozdrapené dvere máte? A muchy im nevadia 🤦
Mame vsade sietky, ale mame dvere von, dvere do zahrady a dvere na terasu. NIE JE SCHOPNY ich za sebou zatvorit. Ja vykladam plny kufor nakupov - ZAKAZDYM ZAVRIEM dvere do domu. On vyklada, naklada, vsetko pri otvorenych dverach, potom sa mi vysmieva ze mi vadia muchy 😃 mna ide porazit. Vletia aj teraz v zime ked je teplo, predvcerom sme so synom jednu lovili.
On nechape ze potom su okadene francuzske okna od nich, ktore mi este aj ocapkaju lebo nevedia trafit rukou na klucku 😃
@darius_a niekde som raz citala ,ze musi maju lepsie tunelove videnie do dialky (kvoli loveniu ) , zeny zas celkove periferne, (strazenie v jaskyni pri ohni ) , preto si chlapi div krk nevykrutia, ked sa otacaju za zadkom nejakej krasavice a chcu sa na nho pozriet :D nevedia to vraj spravit nenapadne, periferne :D
@bilancia ano spominala som to kdesi na zaciatku o tom tunelovom videni...vzdyu kricim ze to co hlada, nie je zrejme v jeho tuneli. Musim tam ist a periferne to najst.
@babulkomale Moj muz ma tie rozcapene dvere v rodine. Pridem k jeho rodicom a tam rozcapene dvere cely den od aprila do novembra. Pridem k jeho bratovi a tam to iste.
@andreatytler ano aj jeho otec to tak ma 😃 vzdy stojim pri nom ked sa zberaju prec a zatvaram 🤦😃
Keď niekde ideme ,motá sa po byte ,chodí mi za riťou ,ledva nachystam seba ,deti a keď sme už pripravení na chodbe ,nahuľani jak debili on sa chytí za brucho a juuuj ...ide ešte srať na 20min