Čím vás priviedli do "vývrtky" vaši manželia/priatelia?
Ahojte,
minule tu bola diskusia o svokrách, napadlo ma že čím vás priviedli vaše polovičky do vývrtky.
Môj je veľký držgroš, keď mi kúpil na MDŽ bonbonieru doniesol 2 ks tak zahlásil, tú väčšiu a drahšiu nechaj pre moju / jeho / mamu.
Alebo chodil na turnusy do zahraničia, dlhé 2-3 mesiace, ja v novom prostredí s 2 malými deťmi, keď som sa niečo posťažovala, čo sa sťažuješ moja sestra / domased, po 30 , mamka ju obskakuje / to má horšie.
Teraz sa na tom už len smejem , ale v tom momente ....
Berte to , ako tému na odľahčenie 🙂
Pekný deň
Ked mi vola a ja nestihnem zdvihnut hovor, ale o mikrosekundu volam naspät, tak uz nezdviha. Toto robi vzdy vzdy vzdy 🙄 Ked som sa ho aj pytala ako dokaze za ten zlomok sekundy odlozit telefon tak, ze ho nepocuje, tak nevie.
Môj to síce nerobí, ale viem od minimálne troch kamošiek, že muži občas mávajú ešte jednu špecifickú vlastnosť - strčiť žene pod nos nosené tričko, aby ho ovoňala s otázkou "Môžem si to ešte obliecť, či dať do prania?"
@basullinka Aj môj necháva veci vo vreckách a presne také argumenty má - že to JA mám pozrieť predtým než to dám prať. A ja hovorím, že nie, to ON má skontrolovať predtým než to dá do koša na špinavé. Už som kadečo vyprala.... Raz kukám, že čo je všade také strieborné a to som vyprala asi 5ks gastráčov 😨 Aleee, niekedy mi (väčšinou až sušička) vyplavuje peniaze 😀 euro, dve eurá a raz mi vyplavila 10€, tak som mu poslala foto, že aha, dostala som zaplatené za opratie 😂
mna vytaca,ze od rana do vecera ide pracka,polovicka pride domov vecer z prace a ja konecne sedim a bude mi mavat z mikinou pred ocami,ze ju treba vyprat,boze vsak vies kde je kos na pradlo,totoooo mi uz robi 25 rokov,prisaham,stale sa potrebujem nadychnut po tomto💜
@ysseba aj ja to beriem ako trigelty 😂
Inak tato tema a tema o svokrach potvrdzuje, ze keby sme pozerali len na to aku ma muz rodinu a ze to bude tak vyzerat aj tej nasej, tak sme vsetky radsej slobodne 😂
@luccija skus vygumovat 🤦😃
Ešte taká maličkosť čo tu nebola spomenutá 😂 Vždy ide na nákup bez tašiek. Mame doma milión látkových veľkých malých, už som mu to poskladala aj do tašiek, batoha, do auta som ich všade pozastrkovala (vždy zabudne že má) a potom v obchodu kupuje tie najväčšie a najdrahšie tašky aby veď niečo vydržali… doma akurát odpad dávame doň potom 😂😂😂
moj muz po nekonecnych hadkach ze doma nic nerobi, zacal pravidelne naklad a vykladat mycku. Robi to niekedy od jesene? A prosim pekne, od jesene kde chodime, rozprava, ze kazdy den nalozime a vylozime mycku. A cez vikend aj 2x!! Normalne to rozpraval kolegom v praci, ze to nie je mozne, kolko riadu sa u nas umyva ... Kruti pri tej storke neveriacky hlavou a caka na debatu, ako je to neskutocne.
Je januar a stale tomu nemoze uverit.
Super diskusia... Takto dobre som sa dlho nezabavila... Ja zbožňujem keď mi tvrdí že mi niečo povedal a samozrejme nepovedal, ešte dcéra mu povie, ze mi to nehovoril a on sa bude hádať, ze povedal... Alebo klasika v tejto diskusii, keď niečo hľadá a nevie to nájsť a pri tom sa na to pozerá a za čo by som ho pri zabila, keď poje všetky sladkosti a všetky obaly nechá v skrinke, to mi až para ide z uší a ja samozrejme nekúpim potom nové kým si to neuprace 🤣
Inak mi napadlo, ze chladnickovy problém som vyriešila tak ze každá vec ma u nás v chladničke vyhradený presný centimeter štvorcový a vždy nájde co potrebuje 😀 a ešte som zabudla, ze keď keď chce tričko zo spodku kôpky tak môžem vždy celú kopu nanovo skladať a najstaršia dcéra tento defekt zdedila po ňom, takže im upratujem skrine 2 krát do tyzdna
@kittykat22 🤣🤣🤣🤣 tak táto robota je u nás odjakživa takmer v manželovej réžii, lebo naši dvaja najmenší sú moje prívesky a keď sa otvorí umývačka tak v momente do nej lezú 😀, mne sa zadari tak 1-2 krát za týždeň keď spia
Ja neznášam, keď sa mu niečo nepáči a je evidentné, že k tomu nemali prístup deti a opýta sa nasrano Kto spravil...dokelu sme dvaja dospelí a dve deti pričom starší syn má 3,5roka tak keď si to nespravil ty, tak asi ja nie?
@prvecominapadlo 😂😂😂🙃toto je pecka, skoro som práve rehotom zobudila celý dom😂😂. A to som vyrastala s otcom paranoidným uzkostlivym hypochondrom, "preperom" a domácim kutilom v jednom 😂 u nás len presúval sviečky ďaleko od záclon, poháre do stredu stola aby nespadli, chcel kupovat čln keby boli záplavy (na sídlisku v paneláku), v šuflíku mal laná keby horelo aby sme sa mohli spustiť z okna...
@h2 Presne toto mám doma, už som rozmýšľala či tie akože roznosene (podľa mňa špinavé) chlopove handry všade po byte nie sú forma značenia teritória 😂
Na vešiaku na kabáty na chodbe musí mať všetky bundy ktoré vlastní (a nič iné sa tam nevojde), dokonca aj v lete lebo za chvíľu bude znova zima a neoplatí sa to schovávat 🤣 Jednu dobu tam dokonca vyseli jeho rifle a trenky, to už som šla do vyvrtky. Odvtedy trenky a ponožky skladuje v spálni pri posteli a pod gaučom v obývačke 😂
Dokonca som v hornbachu kúpila háčiky a prisroubovala ich nabok skrine v spálni nech si veci vesia tam. Nepomohlo. Vraj sa mu to nezmestí - no lebo má roznosenych 5 nohavíc a 7 košieľ 😂
@siriusb @prvecominapadlo takého mam svokra, tiež by som vedela písať, ale to až bude taká téma, o svokrovi. 😆
Ked necha rozcapene vchodove dvere ak ide von pre postu, lebo nieco a je mu jedno ze ja si akurat prezliekam nohavice a hocikto na ulici ma tym padom zabavu.
V lete by nechal dvere otvorene aj cely den ak ich ja nezavriem.
@luccija Ak je ta ciara ceruckou, tak sa mozno bude dat vygumovat... len pouzi dobru bielu gumu.
@luccija v dm predávajú také kvadriky na čistenie a na stenu to funguje (mám 2.5 ročne dieťa). Skúšali sme na farbickach.
@mamusa123456789 Och svata pravda. Posledne tricko z uhladneho kominku a ostane po nom len taka guca v skrini 😄
@prvecominapadlo ja tvojho manžela chápem. Ja všade vidím ostré hrany, nebezpečné pády a všetko čo by sa mohlo stať. Akože nepilim doma nábytok, ale aj keď niekde prídem vyhodnocujem možné riziká 🤦😂. Som tiež ináč v pohode😁.
@kittykat22 tiež milý chlap.Moj stále hundre, že perieme ako keby sme mali 3 malé deti.Hlavne, že každý deň všetko čo mal oblečené hádže do prania plus, keď sa sprchuje použije 2 osušky a uteráky, dcéra detto.
@katka700 Tak dnešná štatistika po mužovom príchode z práce:
1. na kresle ruksak
2. na jedálenskej stoličke mikina
3. na barovej stoličke rifle
4. na druhej barovej stoličke taký sťahovací pás na kríže, lebo je práve seknutý. Kvôli tomu pásu si bol prezliecť aj tričko, lebo sa pod ním spotil. Čiže vyšiel na horné poschodie, zobral si odtiaľ čisté tričko, odniesol ho dole, tam sa prezliekol a to špinavé spotené drbol na
5. jedálenskú stoličku, samozrejme na inú, než na ktorej mal mikinu. 🙃 Na tú stoličku, ktorú má na veci vyhradenú v kuchyni, si nedal nič!
Spomenula som si na túto diskusiu a spýtala sa ho, či si tými vecami značkuje územie. 😁
@h2 ja som vcera pozerala ako sa nas krpaty zbera do vane. Po byte vyznacena trasa. Tricko v obyvacke, teplaky vo dverach na chodbu, na chodne slipy, jedna ponozka, druha ponozka vo dverach do kupelne... Bud je ucenlivy alebo to fakt maju chlapi v genoch. Otec ho zdrbal, ze ci si to nemohol pozbierat. Dve hodiny na to bola vyznacena trasa zo spalne do kupelne. A samozrejme ani jeden si nevzal pyzamo a potom vykrikovali, ze im ho treba doniest 🙄

Ešte mi napadlo, že včera som chcela dať dole obraz čo máme nad gaucom skladá sa z 3 dielov dala som dole prvý a vidím, že po celej dĺžke je ceruzkou spravena čiara tak nie, aby si naznačil 2 bodkami kde bude visieť on si tam porobil čiary, takže obraz nemôžem dať dole, lebo máme čiary na stene.Ze len vymýšľam obraz tam je roky a nič nové netreba🙂chcela som si spraviť machovy obraz a trocha to tu ozivit