Cíti sa byť nespravodlivo obvinená vo vlastnej rodine
Dobrý den,
Chcela by som počuj nestranný nazor lebo ma táto situácia naozaj dosť zaťažila Resp sa ma dotkla. Mám 18 rokov tento rok maturujem čiže som ešte na strednej. Aby som v skratke priblížila nasu rodinnú situaciu. Žijeme v dome na pozemku kde ma dom aj mamin brat. Býva s nami cely zivot aj dedo. Ma 93 rokov a posledné roky je to s ním naozaj ťažké. Je dost mimo chodí nahý, strka holú ruku do hrnca a podobne nechcem opisovať úplne detaily. Stara sa v podstate len mama brat občas pomoze s manipuláciu keď mat napr zlomenú ruku… ale prat variť vynášať bazanta upratovať robí mama. Stala sa taká vec že mama bola v praci a dedo padol cestou na zachod. Našla som ho Holeho na zemi a chytila som strašnú paniku jak tam ležal medzi dverami záchodom no proste sama neviem proste ani nechcel asi pomoc lebo ma ako keby odháňal. Môj prvý inštinkt bolo utekať bosá cez zahradu maminemu bratovi o pomoc. A klopala potom som búchala áno dost silou na terasove dvere až kým nedošla jeho žena a zhucala ma ze čo si to dovoľujem nech padám do prec ze som fagan rozmaznaný proste zverina. Ja som sa cítila v prvej sekúnde zahanbená jak keď prídete za niekym o pomoc a ukážete strach a on vás vysmeje. Urážky na mna pokračovali až som jej povedala ze jej vlastný syn je fagan rozmaznAny ktorý ma skoro 40 a žije u mamičky. Ten to počul o čom som ja nevedela a chcel ma normálne udrieť keby ho jeho mama nedržala - hodil teda aspoň kluce čo mal po roku do mna(netrafil) ja som ich zobrala aby som mala dôkaz. Toto všetko si vypočula aj moja mama. Je však proti mne. Nemala som trieskať na dvere bodka. Mala som zavolať sanitku. Ja som úplne hotová z toho. Nedokážem sa tým vysporiadať. Strašne ma to trápi že vlastná mama si ma nezastala a vinu pripisuje mne. Viem že som dospela ale momentálne a v tejto situácii sa tak absolútne necitim.
@anajka266 podla mna si trafila klinec po hlavicke.😂
Mila autorka, jednala si dobre a ja by som ich na dodatok poslala ešte aj tam, kde slnko nesvieti! Tu políciu by som oslovila aj ja, a podala trestné oznámenie za pokus o ublíženie na zdraví! Nech sa debilkovia spamataju.
To ze mas 18 a nie 40-60..... ešte neznamená, že ti budu nadávať do faganov!
Máte tam v celej rodine bordel a aby bolo ticho a kľud ani vlastná mater si ta nezostane a ešte aj je na ich strane. A to s tým, že kreten ta šiel biť! Otca nemáš, ze by tomu parchantovi natrieskql aby sa začal chovat normalne? Kokos, môj muž by za také niečo asi aj ruky lámal, keby mu na decko vyskočili!
Ry skus pozrieť možnosť intraku už teraz q tam bývajú. Doma povedz, ze nemusia teda "trpiet tvoje chovanie hrozne" keď už teraz budeš na intraku! Okamzite ako zmaturujes, utekaj z domu! Hladaj najskôr práce s ubytovaním a odrazis sa postupne. Ale túto bandu kretenov neschopných agresívnych vyluc zo svojho života. A matka by sa u mňa týmto uplne odpísala tiez a to myslím vážne.
@lubkovaandrejka
alebo ma sama doma 40 rocneho neschopaka nesamostatneho, to pasuje uplne na jej komentáre...
Ja to vidím tak...ak chcú tak to pochopia..nešla si yam trieskat na dvere len tak..to je hlavné...ten 40 r môže byt nahnevaní ale nie stále ...!
@svetlonos presne to bude nieco z toho. :p
Kurnik tak dievca ide po pomoc, mozno je dedo aj dost tazky aby ho dvihla sama, a miesto toho sa jej dostane nadavania a urazok? Nie ze by sa teta spytala co sa deje ze jej bucha na dvere, rovno jej nada do faganov? A ty mila autorka, jasne ze normalne by si nieco take nemala povedat, ale ta reakcia na tvoj vyrok bola taka, aka bola, lebo zrejme zatala do ziveho. A este volat policajtov, tak to uz je moc.
Predpokladam, ze taketo situacie s dedom nie su vynimocne, ako reaguje mama? Vola hned sanitku alebo ide aj ona po pomoc?
Ďakujem znova za správy, na jednej strane som rada za podporu na druhej mi je ľúto že to vidia aj “cudzí” že s mamkou nejsme Ok. Tie vzťahy sú narušené lebo dedo je na tom horšie už dlho. Myslím tým aj 5 rokov. Sanitku som mu volala už raz keď padol a mal rozbitú hlavu vtedy som ale nebola sama doma ale s kamoskou a pamätám si že sanitke to trvalo celu vecnosť. Možno aj 2 hodiny. Preto sa mamke povie lahko ze mala si zavolať sanitku. Vtedy mi operátorka sama povedala ze podľa popisu situácie majú aj poradovnik.. je pravda ze dedko u nas neplatí nájom energie jedlo lieky to možno podľa toho kto mu ich vyberie brat si ich vypýta.. môj otec je cudzinec, žije po rozvode v zahranici a nechal mamke všetko dom ktorý postavili aj financie. On ma rodičovský dom.. s otcom mám dobrý vztah chodím za ním prázdniny - on moc na Slovensko nie nemá dobre skúsenosti okrem mamky s ľuďmi tu…. Je pravda ze mama chodí aj do práce aj sa stara o deda lebo teta ho rada nemá a ani babku Alw nikdy to priamo nepovedala len im zazlieva minulosť. Ona robila policajtku za komunistov a veľmi podporovala komunistov donasala na ľudí a môj dedko a babka boli proti dokonca babka pomáhala ľuďom emigrovat a ona ich udala. Tých ľudí - nie babku a deda… proste tie vzťahy Ok niesu ale odvtedy prešlo snáď milion rokov… 40 určite a proste ta situácia sa odohrala dnes a nerozumiem ze keď niekto vidí ze napr je výnimočný stav - nehoda, horí tak dokáže rozmýšľať takto. Mne úplne vypol mozog dnes keby sa ma niekto opýtal čo bolo včera ani ma to nenapadne…. Nieto esze milion rokov dozadu..
A ano cez dvor nemame plot utekala som kvazi z terasy
Na terasu preto som aj buchala - tam neni zvonček. Ten je normálne z vchodu z ulice
A áno dedovi som doniesla stoličku a choditko na ktorom sa vytiahol hore, keďže som sa potom utekala zavrieť do domu potom čo tera držala bratranca a ukludnovala. A ešte mi stihla zakričať aby som si porevala.. lebo videla že mi islo do placu
Dobre si tej tetke povedala aj ti hned napadla pohotová a trefna odpoved. Nikdy nepochopím že tetka s nepodareným faganom nadáva niekomu do rozmaznaných faganov, akože toto mi rozum neberie. Niektorí ľudia sa už necítia a myslia si že sú niečo viac a môžu hocikomu hocičo povedať a ten hocikto hneď stíchne a nechá si na seba kydať. Tvoja mama sa ich asi boji alebo ma pred nimi daku chorú úctu preto vynadala tebe. Asi si si nechce priznať , že sú to proste primitívny ludia. Akurát ti mohli povedať že sa máš ukľudniť a nerobiť paniku aj mama aj tetka. Ale rozoberat v takejto situacii ci si rozmaznaný fagan alebo nie tak to sa mi zdá moc. A hlavne aby to rozoberala tetka s nepodareným synacikom no neviem . Tetka ma asi dáku nesppracovanu traumu že ma nepodarené decko a vybila simko na tebe. A mama sa ta mohla zastať aspoň doma keď už nie pred tetkou.
Aha, teda z prvotneho opisu ste mi prisli ako socialne slabsi a v podstate sa nemate zle, takze tam zasa moze byt zavist od tetky z VB😅a cakanie na moment, kedy jej "podbehnes". Potom aj to volaníe Policie sa da vidiet v inom svetle, ked je baba byvala prislusnicka jedna z nich.
ja by som sa ta tiez nezastala... na jednej strane zlakla si sa ok ... na druhej strane mas 18 rokov aj ked mas pravo volit si este decko inak by si nereagovala ako splasene kurca ... ja osobne by som ti po tej poznamke vylepila facku lebo to nie je tvoje miesto kohokolvek sudit kym nie si nutena sama si platiti ucty a zivit sa ...nehovorim o tom ze s tymi pribuznymi musite nadalej zit na jednom dvore a taka nevrazivost na jednom dvore moze vytvorit obrovske problemy pricom ty si mozes odkracat na vysoku/ so svojho bytu a yo hovno nechas na hlave svojej matke... gratulujem si otrasna dcera, chod sa im ospravedlnit

Inak, vy medzi sebou nemate plot, ked si tam mohla prebehnut?
Ked uz si tam vbehla, mohlo babe dopnut, o co ide, ale kto 🧠nema, v apatieke nekupi.
Neviem co je zac tvoja matka, ci to nebude taka ta osoba - s kazdym zadobre a kto do teba kamenom, ty do neho chlebom... a ty si bola "papulnata" 😅 Ja myslim, ze zijete zbytocne smutne. Pises o tebe, mamke, dedovi, to ste vsetci? Ked je este niekto, mohol by deda osefovat a vy dve do Prahy, niekam na vikendovu poznavacku? Si si ista, ze dedove love su do centa na jeho ucte, ved - strava, lieky, plienky... a zda sa ti spravne, ze pojdu na 1/2 s tymi, co ani v krize najkrizovajsej nechcu pomoct, este stropia skandal? Mamka sa stara, nech si peniaze uleje na svoj ucet. Chodte do nejakej metropoly a trocha si uzite, zasluzite si.