Cítim nenávisť k osobe, ktorú osobne nepoznám
Ahojte, už niekoľko mesiacov pociťujem veľkú nenávisť z osoby ktorú osobne nepoznám, ale narušila mi vzťah. Nikdy som k nikomu necítla nenávisť a už vôbec nie k niekomu koho ani nepoznám. Ale táto osoba mi až dvíha žalúdok a keby ju osobne stretnem, tak neviem či sa ovládnem. Z toho ako všetko mala táto osoba premyslené a narušila mi vzťah, len kvôli tomu že sama je vo svojom manželstve nešťastná. Využila dobrotu môjho priateľa (chyba aj na jeho strane) avšak táto osoba to mala tak premyslené, nemám slov a cítim totálnu nenávisť. K tomu je ešte o 7 rokov staršia a so záväzkami, my sme mladí ľudia ktorý ešte nemajú žiadne záväzky.Navyše nenarušila len náš vzťah ale celkovo aj v rodine sa to riešilo.
A tvoj priatel nema deti?
@jan510 nie nemá, ani ja, ani spolu.
Takže ste boli rozídený s priatelom, k tebe sa chcel vratit a ona je pri manželovi a všetko je ok. Už je to na tebe ako dalej, tvoje rozhodnutie. Ako som ti už napisal, hlavne kto to ukončil to ich kamaratstvo už zistíš sama. No a k tvojmu rozchodu, on sa po akej dlhej dobe snažil k tebe vrátit? Jemu asi nebude trápne ked bude na navšteve u tvojej rodiny, a všetci budú vediet že spával s druhou - síce on tvrdí že nie.
Chyba nie je ona. Chyba je jedine Tvoj chlap.
Nechápem , veď toto je ako telenovela ....
@dianka555 Keď som sa niečo dozvedela o tom, tak sme mali pauzu potom aj tak chodil a volal mi stále atď. Ked sme sa rozišli tak sa s nou začal viac stretavat a potom už bol taký, že je tam asi niečo viac. A potom netrvalo dlho a zrazu chcel šancu. S nou potom nebol v kontakte až potom sme sa dozvedeli že ona sa vratila o dva týždne na to k mužovi.
@bimbambom toto normalne susedske pripady v nejakej malej dedine, kde pridu tento 4-uholnik riesit rodicia vsetkych 4… 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Vies on ti mohol volat pocas pauzy aj z toho dovodu, ze nema pozornost a nevie byt sam. Tam nemusi ist o lasku hned
@pallacinka29 nebývame v dedine 😂
ale chovate sa presne tak, resp. ako nejaki osadnici… ved to musi byt trapne…
@pallacinka29
@viestta ale hejže , osobu nevidela , potom ona nieço s mužom ,ale nakoniec vlastne klamala . Potom jej muž plakal , potom je dotyčná psychopat . Potom sa muž dotyčnej vyhrāžal .... Ja som stratenā
@pallacinka29 To usudzuješ z tejto témy? Tak to je dosť úbohé. 😉
Zavolaj priatela, kontaktuj tu jeho ex a sadnite si vsetci traja na cajik a komunikujte. Tam najskor zistis ktora bije
@bimbambom kde som napísala že dotyčná je psychopat? Písala som o jej mužovi, tak stačí lepšie čítať.
tak z tejto temy usudzujem, ze priatel ta podviedol, ona ho zmanipulovala, ma doma muza a deti, tretia osoba ich vsetkych videla a este ine perly… tak co si o vas mysliet…? ze ste etalon mravnosti a mudrosti? asi nie…
Na 100% s ňou spal. Že "sex tam vraj nebol", to tvrdí on, lebo chce byť zase s tebou. Tak jasné, že ti nepovie, že ju pretiahol.
@pallacinka29 vidíš tak aby sa aj tebe v živote niečo podobne neprihodilo, lebo nikdy nevieš 😉 my sme nikdy neriešili žiaden problém a bac zrazu niečo takéto zapletené, no čo ti poviem, tak sa to stalo bohužiaľ. Každý má v tom svoj podiel chyby. Mna by ani nenapadlo niečo takéto..
@bimbambom ja si predstavujem tu scenu, ked JEJ rodina ide za NIM a zretedelno jasno mu vysvetlia, ze ma TU vydatu nechat a vratit sa ich dceruske. Necudujem sa, ze uboziak aj slzu nad svojim osudom uronil. A potom este agenti v utajeni sleduju TU a podavaju podrobne zvodky o tom ako sa poslusne vratila k MANZELOVI.
Hoštice ako vymalovane
Takto, ona sa mu stažovala ako sa má doma zle a chce sa rozviest? Odkial ju pozná? Asi sú kolegovia. On jej asi pomáhal s rozvodom, s bývaním či kde bývala u manžela? Chodil s ňou na odeby, stretká, potom pauza , rozchod a aj niečo viac začal ku nej citit lebo im je spolu dobre. Manžela ktorý je psychopat tak jeho provokovala na cige s tvojím priatelom že ho z ničoho nič objala. Deti boli kde? Hádam nebude mat tretie dieta, lebo kto potom bude otec. Už si to porieš ako chceš, ale kde si bola ty, ked jej pomáhal. Na prvom mieste určite nie.
@saraxyz autorka, pravdepodobne hľadá vinníka situácie. Hnevať by sa mala len na priateľa, pomôcť je jedná vec, ale realita druhá. On nie je vinník len manželka a psychopat. Ale to tvrdí len on. Že mu tak bolo povedané od manželky údajného tyrana. Najľahšie je to hodiť na nich. To je už na nej čo spraví.
Ak dobre chápem, ONA potrebovala podráždiť svojho chlapa, aby troška žiarlil, tak keď išiel konečne okolo, ONA sa zavesila na toho Tvojho priateľa. Ten chlap bol agresívny, vyhrážal sa Tvojmu priateľovi -logicky, aby s jeho nevinnou cicou nič nezačínal. Oni dvaja sa dali dokopy a žijú šťastne a vy ste celá rodina riešili, kto kedy s kým a ako. Nádych, výdych. Finito. 🙂
Môj ty bože 😁😁😁
A susedia na to co? A jeho rodicia? A rodicia tej zeny? Chyba mi ich nazor.
Tak.podla mňa by si mala citit nenávisť voči priateľovi a.nie tej ženskej...A to je úplne.jedno ako si ho.obmotala okolo prstov. Ale podľa tvojho popisu statočne.
Na tvojom mieste v tomto vzťahu nepokračuje, lebo sa nedokážeš preniesť cez to všetko, čo sa stalo. Takže stále tam niečo bude.... A už dupľom nebudeš veriť priateľovi.