Láska sa zmenila na nenávisť. Ako to zvládnuť?
Ako sa vyrovnat s tym, ked muz nadbieha zene niekolko rokov, cestuje aj do zahranicia len aby ju videl doslova par hodin? Iniciuje kontakt, volava jej? Nikdy spolu vztah nemali, ale aj ona ho milovala. Jeho kamarati vzdy pred nou spomenu jeho meno akoby bola sucastou ich konverzacie? Ona sa po rokoch odhodla cestovat do priestoru kde je on a on sa zacne zastitovat svojim vztahom? On bol cely cas vo vztahu, s partnerkou su spolu dlhe roky, bez manzelstva, bez deti. Ked sa ona snazi priblizit, on po rokoch vytiahne fotky s partnerkou a zdoraznuje svoj vztah pred tou zenou o ktoru roky prejavoval zaujem. Nemyslela som si, ze sa laska moze zmenit na nenavist. Ze hranica medzi laskou a nenavistou je taka tenka. Velmi ma to boli. Zazili ste nieco take?
Skor to je velke velikanske sklamanie.
Mne sa stalo, ze jeden muz prejavil zaujem, poznali sme sa ako kamarati, ale casom prislo viac. Ja som sa bala do toho ist, ale on bol neodbytny. Vela volaval, aj 7 hodin denne, inicioval stretnutia, fyzicky sme sa zblizili, bol uzasny. Dal mi tak vela pozornosti, takze nakoniec sme tvorili par, aj ked som sa obavala. Potim prerabal byt a uuuplne vsetko som mu pimahala robit. Od prvotnej spinavej roboty az po konecne dekorance blbosti. A zrazu, po case, sa akosi odtahoval, ked som na neho zatlacila, co sa deje, vraj chce byt kamarat. A mne vtedy puklo srdce. Z lasky sa stala velikanska bolest.
Nie nenavist, ale sklamanie, bolest, krivda....
Zial, toto sa deje a treba sa z toho iba dostat, vyliecit. A zit dalej.
@anonym_autor
Vsak to skusil,lebo sa zalubil.
Nic si neopetovala,len si si uzivala zaujem a nicila ho.
tak sa posunul dalej v zivote.
Jeho jedine stastie,ze ma realnu zenu a skutocnu lasku.
no aspon vidis ako sa on citil cely cas tvojho odmietania
@anonym_autor
Vsak to skusil,lebo sa zalubil.
Nic si neopetovala,len si si uzivala zaujem a nicila ho.
tak sa posunul dalej v zivote.
Jeho jedine stastie,ze ma realnu zenu a skutocnu lasku.
@eugen777 on sa nikam neposunul. Cely cas je s jednou a tou istou partnerkou. Odkedy ma pozna, cely cas co mi nadbiehal a daleko dlhsie. Oni su spolu polovicu ich zivota. Mna pozna niekolko rokov. Ja som ho neodmietala, nebola som vsak ani vrucna. Dovod bol ten, ze on nikdy nebol jasny, jednoznacny. Jeho zaujem o mna sa vzdy dal interpretovat aj do znacnej miery ako profesionalny, kedze sme sa spoznali v pracovnom prostredi.
@eugen777 on sa nikam neposunul. Cely cas je s jednou a tou istou partnerkou. Odkedy ma pozna, cely cas co mi nadbiehal a daleko dlhsie. Oni su spolu polovicu ich zivota. Mna pozna niekolko rokov. Ja som ho neodmietala, nebola som vsak ani vrucna. Dovod bol ten, ze on nikdy nebol jasny, jednoznacny. Jeho zaujem o mna sa vzdy dal interpretovat aj do znacnej miery ako profesionalny, kedze sme sa spoznali v pracovnom prostredi.
@anonym_autor On mal stále partnerku a tebe popri tom nadbiehal? A ty si rozmýšľala,či do toho ísť alebo nie? Mala si si dať facku vtedy a aj teraz,aby si sa prebrala
Takze si natahovala zadaneho kolegu, uzivala si jeho pozornost a stve ta, ze uz nema zaujem? No.. tak ti treba. Mala si to utat v zarodku, ak si ho nechcela. Alebo sa jasne vymacknut, ak si ho chcela.
@anonym_autor On mal stále partnerku a tebe popri tom nadbiehal? A ty si rozmýšľala,či do toho ísť alebo nie? Mala si si dať facku vtedy a aj teraz,aby si sa prebrala
@anonym_622ca0 no uz vidim, ze toto bude klasicka konikovska sudcovska debata uz od prvych par komentarov, kde sa autor diskusie len brani a nikam to nevedie. Chcela som nazory tych, ktory maju nieco podobne zazite, nie tych, ktori len sudia. Ani jeden z nas nie je v manzelstve a nemame deti.
Takze si natahovala zadaneho kolegu, uzivala si jeho pozornost a stve ta, ze uz nema zaujem? No.. tak ti treba. Mala si to utat v zarodku, ak si ho nechcela. Alebo sa jasne vymacknut, ak si ho chcela.
@anonym_4ea317 vzdy som ho chcela. Od zaciatku. Jeho signaly vsak boli vzdy opatrne, nejasne, nepriame. Vzdy som ho vnimala ako good match a dobru protivahu
@anonym_622ca0 no uz vidim, ze toto bude klasicka konikovska sudcovska debata uz od prvych par komentarov, kde sa autor diskusie len brani a nikam to nevedie. Chcela som nazory tych, ktory maju nieco podobne zazite, nie tych, ktori len sudia. Ani jeden z nas nie je v manzelstve a nemame deti.
@anonym_autor Jaj tak keď nebol ženatý,tak sa to nepočíta,že má partnerku,dobre vedieť.
@anonym_autor ved ma pravdu. Bol vo vztahu a vedela si o tom. Nebol nezadany. A ak si ho chcela aj napriek tomu, tak si to mala komunikovat jasnejsie a vedela by si uz pred rokmi, na com si. Usetrila by si si toto ponizenie. Alebo ti niekedy vyslovene povedal, ze sa kvoli tebe s partnerkou rozide?
Dobre ze si to este upresnila.
Lebo to vsetko nebolo jasne uplne.
Najma to,ze mal cely cas partnerku nebolo jasne.
Vsak sa posun aj ty v zivote.
Si zena,vyzera,ze v celku uspesna,tak muzi chodia sami od seba za tebou.
Tak si staci vybrat a ides.
@anonym_autor Jaj tak keď nebol ženatý,tak sa to nepočíta,že má partnerku,dobre vedieť.
@anonym_622ca0 keby sme chceli byt spolu, ziadalo by si to zmeny na oboch stranach. Ludia sa rozchadzaju a schadzaju. Rozvod a rozbitie rodiny je tazsie ako rozchod zo vztahu, ktory nie je naplnujuci. Nie kazdy je cely zivot v jednom vztahu
Keby nebol naplnujuci, tak s nou nie je a je s tebou. Ale to sa nestalo a potvrdil ti to aj teraz. Asi ho len bavil lov a lichotilo mu, ze ho chces. Ak muz nejaku zenu chce, tak urobi vsetko preto, aby s nou bol.
On ale musi byt ozaj terno. Mat vazny vztah a roky doliezat za inou. Partner na pohladanie. Ale ako sa hovori.. aky isiel, taku nasiel..
Dobre ze si to este upresnila.
Lebo to vsetko nebolo jasne uplne.
Najma to,ze mal cely cas partnerku nebolo jasne.
Vsak sa posun aj ty v zivote.
Si zena,vyzera,ze v celku uspesna,tak muzi chodia sami od seba za tebou.
Tak si staci vybrat a ides.
@eugen777 ano, su okolo mna muzi, ktori prejavuju zaujem, no ja som roky milovala tohto jedneho. Platonicky. Myslela som si, ze pocita s tym, ze moja reakcia na jeho snahy o priblizenie moze byt pozitivna. A ked som sa snazila jemne ja priblizit, odrazu akoby spanikaril
Keby nebol naplnujuci, tak s nou nie je a je s tebou. Ale to sa nestalo a potvrdil ti to aj teraz. Asi ho len bavil lov a lichotilo mu, ze ho chces. Ak muz nejaku zenu chce, tak urobi vsetko preto, aby s nou bol.
On ale musi byt ozaj terno. Mat vazny vztah a roky doliezat za inou. Partner na pohladanie. Ale ako sa hovori.. aky isiel, taku nasiel..
@anonym_4ea317 on nemal odo mna roky signaly, ze ma zaujima. Som typ nedobytnej pohladavky s odstupom. Priznavam. Ako som pisala vyssie, moj odstup sa odvijal aj od jeho nejasnosti a zastupnych krokov a tem cez ktore sa mi snazil priblizit
Nejako to nechápem
Ma vzťah,k tebe nikdy nebol jasný, k tebe bol profesionálny
Vlastne s čím ti nadbiehal?
Mne to príde že si to celé zle pochopila z jeho strany
Nuž charakter ste aj jeden aj druhy… vrana k vrane sada.Ty vieš, že má roky vážny vztah a aj napriek tomu si užívaš jeho pozornosť a nestopnes to.On zadaný a nadbieha inej zene.Uz si mohla byt davno inde a nestracat cas.Nemal o teba skutočný zaujem, keby mal nebude roky s tou istou zenou, robila mu len dobre tvoja pozornosť.
Koľko máte rokov? 40+?
@anonym_autor ved ma pravdu. Bol vo vztahu a vedela si o tom. Nebol nezadany. A ak si ho chcela aj napriek tomu, tak si to mala komunikovat jasnejsie a vedela by si uz pred rokmi, na com si. Usetrila by si si toto ponizenie. Alebo ti niekedy vyslovene povedal, ze sa kvoli tebe s partnerkou rozide?
@anonym_4ea317 nevedela som o jeho zadanosti. Predpokladala som, ze nie je sam ale zamerne som okolo neho nesnorila. Za tie roky sme sa nikdy nebavili o sukromi. Nepatrala som, priznavam, ze aj preto, ze som sa obavala, ze uvidim nieco co ma bude boliet
A prečo,ked si ho roky milovala a podla teba ti nadbiehal si sa sním o tom nerozprávala?
Ved ked si myslím, že niekto ma.chce,ja chcem jeho,tak čo branilo?nejako mi je to nejasné
Nejako to nechápem
Ma vzťah,k tebe nikdy nebol jasný, k tebe bol profesionálny
Vlastne s čím ti nadbiehal?
Mne to príde že si to celé zle pochopila z jeho strany
@anonym_6cb1ed ked muz cestuje opakovane do zahranicia niekde kde vie, ze budes, ide ta vecer odprevadit k ubytovaniu, naznacuje buducnost …
@anonym_6cb1ed ked muz cestuje opakovane do zahranicia niekde kde vie, ze budes, ide ta vecer odprevadit k ubytovaniu, naznacuje buducnost …
@anonym_autor cestoval súkromne?ci pracovne? keď ze si spominala, že to bolo ako keby viac profesionálne
@anonym_4ea317 on nemal odo mna roky signaly, ze ma zaujima. Som typ nedobytnej pohladavky s odstupom. Priznavam. Ako som pisala vyssie, moj odstup sa odvijal aj od jeho nejasnosti a zastupnych krokov a tem cez ktore sa mi snazil priblizit
@anonym_autor takze ty si ho chcela, ale nedavala si mu to najavo. On ta chcel (alebo si si to aspon myslela). Potvrdene si to ale nemala, len si to vydedukovala z flirtu?
Tak zrejme ho bavilo len flirtovat, no ked uvidel, ze to mozes mysliet vazne a ze by mu to mohlo narusit ten vztah, tak cukol. Nepocital asi s tym, ze sa kvoli tebe vzda vztahu.
@anonym_autor 😱 takze tebe staci, aby ta niekto odprevadil a uz v tom vidis spolocnu buducnost? Predpokladam, ze tie cesty do zahranicia boli pracovne a mozno si mu aj kamratsky sedela a mozno si aj rad poflirtoval, ale sama pises, ze ste sa ani len nerozpravali o sukromi. Ako si v predstavach mozes budovat buducnost s niekym, o kom vlastne nic nevies? To je velmi naivne. A teda objasni, ako si za nim docestovala ty. Kam si isla? Len tak si prisla a zaklopala na jeho dvere, ze uz si pripravena posunut ten vztah dalej? Ved si musi mysliet, ze si uplne psycho. Ja sa mu necudujem, ze spanilaril.
@anonym_autor cestoval súkromne?ci pracovne? keď ze si spominala, že to bolo ako keby viac profesionálne
@anonym_6cb1ed oficialne pracovne ale nebolo nevyhnutne aby sa vyskytoval v jednom case na tom istom mieste. Povedzme, ze nase prepojenie bolo nepriamo pracovne. Ako ked si hladas zamienky a vyhladavas niekoho pritomnost a kontakt aj ked sa bez nich vies zaobist
@anonym_autor
Nuz, ani ja som si to nemyslela, zeby sa mi take nieco mohlo s muzom prihodit. A stalo sa. Z velkej lasky velka neznasanlivost. Nenavist asi az nie, ale obrovske sklamanie a muz ktoreho som naozaj lubila, milovala sa mi sprotivil, vzdialil, odcudzil a neznasam na nom posledny rok takmer vdy a vsetko. Nuz ako spieva Erasure "I live to hate you"
@anonym_autor takze ty si ho chcela, ale nedavala si mu to najavo. On ta chcel (alebo si si to aspon myslela). Potvrdene si to ale nemala, len si to vydedukovala z flirtu?
Tak zrejme ho bavilo len flirtovat, no ked uvidel, ze to mozes mysliet vazne a ze by mu to mohlo narusit ten vztah, tak cukol. Nepocital asi s tym, ze sa kvoli tebe vzda vztahu.
@anonym_4ea317 on so mnou neflirtoval. Vyhladaval kontakt so mnou a moju pritomnost. Bolo x dovodov kontakt stratit za tie roky. Kazdy z nas zmenil za tie roky niekolkokrat pracu s predsa sme si vzdy nasli dovod na kontakt
Mam otazku: kto v tomto príbehu miloval a teraz nenávidí? Ja som to cele vôbec nepochopila, ale ja tieto soap novely chápem málokedy, bude to asi tým.
Ty si tomu flirtovaniu pripisovala vacsiu vahu, nez on. To je cele. On to bral asi ako neskodnu zabavu, ty si sa donho ale zabuchla.
Chodil za tebou a hladal si zamienky, lebo sa mu pacilo citit sa ziadany, hladilo mu to ego, mozno ho to vytrhlo z nudy s partnerkou. Ked ale prislo na lamanie chleba, vybral si ju. Treba to nechat tak.
Mam otazku: kto v tomto príbehu miloval a teraz nenávidí? Ja som to cele vôbec nepochopila, ale ja tieto soap novely chápem málokedy, bude to asi tým.
@anonym_41a0c1 sorry ak som nejasna. Ja som milovala a teraz sa borim s negativnymi pocitmi voci nemu

@anonym_autor