icon

Cítim sa divne, lebo sa mi páči dievča

27. sep 2021

Ahojte. Mám priateľa a malé dieťa, ktorých veľmi ľubim a som s nimi šťastná. Problém je v tom že sa mi páči jedno dievča, ako fyzicky tak aj tým ako rozmýšľa, rozpráva, proste celá jej osoba. Veľmi ma to štve, nikdy som si nemyslela že budem musieť niečo také riešiť. Ona o tom nevie, sme len známe, len sa pozdravíme a sem tam si napíšeme. Neodcudzujte ma prosím, len som to potrebovala zo seba dostať von.

janisa31
27. sep 2021

možno je to len nejaké obdobie u teba, nemáš pocit nejakého stereotypu?

roztlieskavacka
27. sep 2021

Ja som to mala tiež a to som nemala ani priateľa ani dieťa, po čase to prešlo

autor
27. sep 2021

@janisa31 no je to možné, už som doma na MD skoro rok 🙂 ale tak snažím sa stále niečo robiť, momentálne som sa aj prihlásila na kurz účtovníctva, s dieťaťom si veľa čítame, hráme sa, chodíme do prírody...dosť ma to prekvapilo že by sa mi mohli páčiť aj ženy

leuska15leuska15
27. sep 2021

No a čo. Myslíš, že ženy, čo sú napríklad vydate 20,30,40,50 rokov, že im sa nepáčil nikdy nik iný? (a myslím ze je irelevantné, či je to muž alebo žena). To je úplne ľudské a prirodzene, že dakedy sa ti dakto zapaci. To tak nefunguje, že ak sa zamilujeme, už nikdy sa nám nezapaci nik iný. Ja som s mužom 7 rokov a už sa mi zapáčil doktor, dokonca kňaz, spolužiak,.... Vždy to za chvíľu prešlo, lebo som sa slobodne a dobrovoľne rozhodla nemyslieť na to... Lebo môj manžel je uzasny, ja ho milujem z celej duše a rozhodla som sa s ním zostať naveky. Stavím sa, že väčšine žien a mužov v dlhodobých vzťahov sa na pár dni/ týždňov niekto zapáčil. Ide o to, ako sa v tom prípade zachová, ide o skutky, nie o pochabe, ľudské emocie

sirka9
27. sep 2021

jeeejda, mne sa páčilo dievčat 🙂 a pár som ich dokonca aj zviedla. je tam toho 🙂

@leuska15leuska15 myslím, že si nepochopila, ona tam píše, že jej ako žene sa páči žena 🙂 preto to rieši. 🙂

leuska15leuska15
27. sep 2021

@sirka9 pochopila som to a myslela som to v úplne najlepšom 🙂 fyzicky môžu ženu priťahovať aj ženy aj muži súčasne. Odrazila som sa od toho, že ma partnera ktorého ľúbi a je s ním šťastná.... Tak snáď by ho neopustila kvôli tomu, že sa jej zapáčil niekto iný, či už muž alebo žena 🙂
A tiež som chcela tým povedať, že nemusí sa cítiť divne, lebo hocijaké takéto pocity máva mnoho žien 🙂 podla mňa ale záleží na skutkoch a na myšlienkach, na ktoré myslí vedome a dobrovoľne a nie na tom, čo sa jej zapaci a co ju napadne, pretože to je také obyčajne ľudské a prirodzene. Tak si myslím ja, nemusím mať pravdu

adka176
27. sep 2021

Fuuu ... dúfam, že to nie som Ja....

autor
27. sep 2021

@adka176 nie 😁😁😁😁😁

rosavia
27. sep 2021

Preco by sme Ta mali odcudzocat? Nie si prva ani posledna, ktorej sa paci nejake dievca. A nie je na tom nic zleho.