icon

Cítim sa neľúbená

tanicka248
16. júl 2015

Zijem s priatelom 6rokov mame skoro 2rocnu dcerku on ma 24 a ja 23 on pracuje ako skladnik v nemenovanom sklade a robi ina nocne volno ma raz za dva tyzdne cca 2-3dni.Ked som ostala tehotna tak sa tesil a rozpraval mi ako sa bude malej venovat a ked pride z roboty mna si ani nevsimne bude si iba malu vsimat ked som prisla z porodnice domov mal dva tyzdne volno aby mi pomahal kedze som bola prvorodicka no vztah sa pokazil ako tak aspon z mojej strany ked mala zacala viac pozornosti pytat takze asi od 7-8 mes zili sme u jeho rodicoch tatko alkoholik tak som sa s malou zdrziavala iba v izbe pri nom lebo tam sme mali hracky a tv a ked mala plakala tak zacal hukat ze preco reve nech s nou idem von aby sa vyspal :-/ ked mala Eli 10mes sme sa skork rozisli lebo bol radsej s kamosmi a do noci vonku nez aby bol s nami to sme si vyrozpravali a vsetko islo dobre teraz v januari sme sa odstahovali byvame sami v 3izb byte a stale robi iba nocne no ked pride o 5-6 domov ide spat az cca o 7-8h a spi do 16-pol5 a to o 15:45 ide do roboty takze som zvacsa sama s malou a ked niekam potrebujem ist este frfle ze naco tam idem a nech si aj malu zoberem a takto mame aj auto kupene asi mesiac a ked mu poviem podme sa kupat niekam s malou alebo do zoo a niekam kde sa malej bude pacit povie naco a mne sa nechce ani sex neni uz ako kedysi viem ze ani by nebol ale romantika nikde odkedy sa mala narodila ako keby sa otocil o 180stupnov

Strana
z2
tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 toby ani taky sok nebol lebo ja chodim raz za tyzden k nasim od rana do vecera takze to si chystava sam alebo ked idem ku kamoske

tanicka248
autor
16. júl 2015

niekdy uz si pridam ze som ja zla na malu alebo co ze ja som ta zla

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
jaaaj tak že ty si úplne samostatná jednotka...nebudete ti lepšie bez neho?

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 ja si myslim ze aj hej len hovorim koli malej ma to tu hlavne drzi a zasa si myslim ze ozaj keby nebola tak by on takyto nebol tym nechcem povedat ze ja to lutujem ja som ju velmi chcela ona je vytuzena pretoze som o 2 uz prisla

dominika6
16. júl 2015

@tanicka248
je smutné,že mal na to už 2 roky,aby bol aktívnejší k tebe aj k malej a stále žiadna zmena.Je len otázka do kedy to takto bude..blíži sa víkend naplánuj už teraz niečo na celý deň a je jedno či autom...chodte daleko a hlavne spolu..a tiež aj na nedeľu...vynahradzuj to čo zanedbáva cez týždeň..a nepýtaj sa ho či chce alebo nie...proste mu to oznám že idete a hotovo...

miyya
16. júl 2015

Nechápem načo majú isť spolu na výlet, keď ho k tomu musí nútiť. Môže to skončiť aj hádkou, keď sa malá rozplače v aute alebo niečo podobné.... Myslím, že by tým chcela len preskočiť problémy a donútiť ho, aby sa všetkému prispôsobil a basta. Neviem fakt, či je toto dobrá rada. Ani malinká nebude mať zážitok z výletu, ked bude cítiť napätie rodičov.
Na výlete sa treba dohodnúť, vybrať Spoločne miesto a tešiť sa na čas strávený spoločne.

tanicka248
autor
16. júl 2015

@dominika6 no dnes mi povedal ze volno ma zajtra a tak som sa ho pytala ci ma uz neaky plan a on ze nie aj tak buem vacsinu dna spat a ja ze no tak pojdem k nasim a on ze chod a hovorim vecer pridi pre nas no takl to nie lebo mam malo benzinu a to chcem aby mi vydrzalo do pondelka lebo on sobotu a v nedelu ide do roboty takze aj keby som chcela ist niekam tak nepojde lebo ma benzin rozratany

anatalia77
16. júl 2015

Inak tahat 12-tky nocne a kazdy den-to nie je az taka sranda ako si predstavujete. Priatel sa zrejme nestiha "dobijat".

sissmiss
16. júl 2015

@tanicka248 ja len maly dotaz, pises ze nechces brat malej otca, ale kedy ho ona vlastne "ma"? Kolko casu denne s nou travi? Nie ze pozera telku a mala sa vedla hra. Ale kupe ju, chodi s nou von, hra sa s nou? Venuje sa jej? Ona by si mozno ani nevsimla keby s vami ocino nebyva 😒

sissmiss
16. júl 2015

@anatalia77 tiez si myslim. Ale zmenit pracu a pracovnu dobu moze len on, nie jeho zena zanho

sisaka
16. júl 2015

@anatalia77 súhlas, je možné, ze je total vyčerpaný. Ja robievam nočné len 8 hodinové a len 4 noci za sebou a som počas dňa uplne nepoužitelná, mam kolegov, ktorí cely deň prespia ( ja kedze mam rodinu sa musím nejak premôcť) Tých voľných dni na regeneráciu ma strašne malo, neviem si dlhodobo predstaviť takto fungovať. Tým si ho nezastávam, len si viem živo predstaviť ako sa cíti po nočnej

maria1989
16. júl 2015

@tanicka248 presne ako píše anatalia, ja keby som robila dvanástky, tiež by sa mi nechcelo ani žiť. nemôže zmeniť prácu?

tanicka248
autor
16. júl 2015

on hovori uz asi pol roka ze chce odtial odist ale nepohol ani prstom ze by neaku hladal on je jeden z tych co dufaju ze im robota skoci do usmevu uz som mu davno hovorila chod robit to a to co uz kedysi robil napr pizzera alebo casnik a tak ale nie lebo hento a tamto ho nebavy no tak pomozte takemu co ani snahu nema a ja chapem ze je unaveny a chce si pospat ale o com to je ked on vzdy spi vkuse a neni s nami to fakt tu ani nemusim byt on este aj ked pozera telku a mala chce aby sa jej venoval tak mu ju vypne a on zacne po nej ziapat ze nech to zapne a nadava jej ze to nemoze a takto nehovorim ze ja nepozeram tv pri nej ale mne to nikdy neurobila mozno 1-2x a tak ked to vypla som teda isla s nou povedala som jej no ukaz mi co budeme robit ale on nie proste ma svoj kanal rozpozerany a neotravuj a ktomu mame magio kde sa da nahravat

tanicka248
autor
16. júl 2015

@sisaka ja som tiez robievala nocne a 12 a chodila som tiez na 6 a o 6 som koncila ale nespala som ako on do 4 ale cca do 1-2 aby som si stihla vsetko nachystat jedenie a aby som aj s nim bola aspon tu hodinku

stela1996
12. aug 2021

@pribinak to nieje vekom... kto je raz sprosty bude sprosty aj v 90 tke

Strana
z2