Muž a jeho kamaráti

25. aug 2023

Ahojte mne to strašné prekáža keď ide muž von s kamarátmi . Ja nechodím , som taký rodinný tip . Možno je to zle ale pre mňa to tak vyhovuje. Hej sme spolu okolo 16rokov už .môže čo by som asi chcela že 🤦no nič aby sa aj za nami domov tak ponáhľal ako za nimi z roboty. Neviem mám taký pocit že ho ako rodina my nebavíme ..pokazili ho , zmenili ho ti jeho ..nechcem nadávať ani nemôžem. To neni jeho rodina sú to cudzí ľudia kolkoze ich pozná menej ako mňa . Je mi to ľúto naozaj že to asi bude len zle medzi nami lebo ja takto nechcem fungovať .
Že mi dá peniaze ? A on potom môže si chodím kedy a kde chce ? Áno zas môžem byť rada ze mám ale myslím že keď mi povie občas že ma ľúbi , to nič nedokazuje . Ja chcem realne činy nie peniaze .. pozornosť venovať sa jede druhému deťom. A nie kazdy tretí deň aby chodil von

autor
25. aug 2023

Hej nasratá som ..príde a zas to opadne somňa .aj mozem si posomrat nezmením nič . Iba keby sa zoberem preč aj ja

viestta
25. aug 2023

A teraz to predychaj a napis zrozumitelne.
Ako casto chodi s tymi kamaratmi?
Chodite von aj vy dvaja, ci ty len doma sedis a nikde nechodis ani s nim ani bez neho?
Preco sa nezoberies aj ty?
Mas vobec nejaky konicek, nejaky zaujem mimo domu?
Chodite von aj ako cela rodina?
Chodi mimo domu len on s detmi?

domkakvet
25. aug 2023

Keby sa on nedal pokazit, tak by ho nikto nepokazil, skus to nejako ozivit, nedavno tu bola tema so sexi pradlom, skus aj ty.

autor
25. aug 2023

@viestta chodí obden a nimi von . Jeden deň akoby snami sa prejsť donútené a potom tam uteká skôr ako keď ide za mnou domov.
Ja nechodím nikam iba s deťmi von na ihriská ..sama bez nich nie a on ich neberie von . .mám pocit že ho chytá druhá puberta , a počúva kamarátov že nemusí byť s nami ale môže chodiť kde chce . Nebol taký , vzdy sa mi venoval vie aká som ..

autor
25. aug 2023

@domkakvet môžem ...viešco prádlo ..tu nejde tak o sex ja neviem o čo už

petamich
25. aug 2023

ty nemas priestor sama pre seba, nemate s manzelom cas jeden pre druheho a to je skratka zle 🤷‍♀️
takze ano ak by muz chodil kazdy druhy den s kamaratmi a kalal na mna a deti, tak by som stastna nebola

viestta
25. aug 2023

Vzdy sa mi venoval... Mali by ste sa venovat jeden druhemu navzajom, mali by ste chodit von, spolu, s detmi. Mal by ostavat sam s detmi a ty by si mala chodit von sama.
Toto sexi pradlo nezachrani, toto zachrani len zmysluplne travenie spolocneho casu. Ako ho zaujat, to uz vies len ty, my ho nepozname. Lebo ak doma tocis stale len o tom istom, tak sa mu to uz davno prejedlo... Cast viny je aj na tebe. Zial...

autor
25. aug 2023

@viestta a vlastne neznesiem keď nevie prísť napríklad po dvoch hodinách ale tam je pokiaľ ho nepustia že je ovplyvnitelny a nema svoj rozum a nevie kedy má ísť domov .

autor
25. aug 2023

@viestta mali by sme mali...

viestta
25. aug 2023

A este dojde aj nachmeleny, lebo pochybujem, ze na sucho preberaju politiku, futbal a kozy Mary z dolneho konca...
Ja ta chapame, ze ta to serie, ale treba to riesit, lebo to zle skonci

autor
25. aug 2023

@viestta presne tak chápeš ma

oli18
25. aug 2023

Co znamena von? Chodi pit, hrat automaty, sportovat, ci za zenami?

pralinka25
25. aug 2023

asi ste rozdielni. on je extrovert co potrebuje okolo seba rusno a ludi a ty introvert ktoremu staci byt doma. trpite obaja.
ja nie som nejaky extremny extrovert ale myslim si ze travit vsetok cas len s rodinou nerobi dobrotu. treba byt aj s inymi ludmi. on ma mozno ponorku. ti kamosi nemaju partnerky? zeny? ze by ste obcas vybehli vsetci spolu? ked ty nerada chodis von s niekym je to v poriadku ale ak on je clovek ktory potrebuje aj inych ludi je problem ak ho nutis byt doma nasilu. vzdy sa da najst kompromis, schodna cesta aby ste obaja boli aspon trochu spokojni.
ty mas nejake konicky? nieco mimo rodiny? vies deti tiez raz vyrastu. byt fixovany len na rodinu prinasa dost problemov.

0silvia0
25. aug 2023

Zavolaj ho na pivo niekedy ty. Skus nieco zmenit vo vasom vztahu.

podmostom
26. aug 2023

Asi sa vo vzťahu jednoducho nudí. Možno má pocit, že sa nemá s tebou o čom toľko baviť, ak sa s nikým nestretavas, nemáš žiadne koníčky,nemáte spoločných priateľov.. Obden je strašne veľa, to už naozaj od vás uteká. Asi ste v tomto dosť rozdielni, ty chceš úplný kľud, on aj partiu, zábavu. Zas ale ja by som chlapa nenechala, že nejde s deťmi sám nikdy von. Berie to už asi ako samozrejmosť, že ty sa postarás a on si ide.. Nechceš aj ty niekde zájsť a nechať mu deti? No ja neviem, skus sa ho narovinu spýtať, čo by chcel aby sa zmenilo, aby bol doma radšej. A tiež mu vysvetliť, že to nie je fér, že o deti sa nestará aj on, nevezme ich na ihrisko.. A určite mu povedz, že dlhodobo takto ty fungovať nie si schopná a skúste hľadať nejaký kompromis, aby aj on nesedel len doma, ale zas aby sa aj o deti staral, aj o teba a nechodil von tak často. Keď nič nebude fungovať , tak poradňa.. A keď ani to, skús mu spomenúť, že existuje aj ďalšia možnosť, že sa rozidete a deti budú v striedavke. Ja viem, že to nechceš, to len aby sa uvedomil, že aj on má zodpovednosť za rodinu a za riešenie vašich problémov a že sa naozaj nemôže zo dňa na deň začať správať ako pubertak, že život gombicka. No veľa šťastia vám prajem. Nebuď nahnevaná, skús naozaj aj ty niečo vymyslieť, aby si bola pre neho vzácnejšia. Ale teda niečo budete musieť zrejme zmeniť obaja, lebo zjavne ten bývalý život úplne vyhovoval len tebe a jemu nie, aj keď možno o tom nikdy predtým nehovoril.

oli18
26. aug 2023

@podmostom skor nez nuda, je psychicka nevyzretost a nezodpovednost.

koniarova
26. aug 2023

Nič, absolútne nič s tým nespravíš. Jediná možnosť,je zmieriť sa s tým,alebo odísť a žiť iný život.

danica2711
26. aug 2023

nič v zlom, ale asi sa s tebou fakt nudí. Ty máš obzor zjavne zúžený na domácnosť a detské ihrisko a s chlapmi preberie politiku, šport, srandičky... Asi by si sa mala viac socializovať, pravdu povediac, ja by som sa s takým domasedom tiež unudila. Iná vec sú deti, tým by sa mal venovať

podmostom
26. aug 2023

@oli18 áno aj to. Ale ak neni úplný ignorant, tak by sa s ním malo dať dáko dohodnúť. Autorka, ešte ma napadlo, že ak máte možnosť, skúste tráviť nejaký čas len vy dvaja. Napríklad raz za dva týždne ísť na rande bez detí.. Alebo si spraviť spoločný víkend.

januska12323
26. aug 2023

Raz za týždeň mu pribal deti a ty choď niekam sama. Keď aj len na prechádzku po lese.

retatka
26. aug 2023

To sú presne typy chlapov ,čo nedozreli a nikdy nedozrejú ,plus je asi extrovert .Ste protiklady a bude treba veľmi veľa kompromisov .No jeho nezmeníš .Potrebuje ľudí okolo seba ,dianie.Je akčný .Mne by zase vadil partner ako ty ,že nemá žiadne koníčky a len doma sedi Keď deti vyrastú ,budeš tiež len doma sedieť ?Treba sa socializovať,ísť s kamoškami na drink alebo do kina .Celý tvoj život sa točí okolo deti a chlapa ,to nieje dobre ,treba mať priestor aj sám pre seba .