icon

Cítim sa pri ňom veľmi hlúpa

1. nov 2022

Ahojte..
Chcem sa len spytat, ci ste sa s niecim podobnym stretli alebo aky mate na to nazor. Randim s jednym chalanom a zacinam mat pocit, ze si ma akoby zacal preverovat. Ale nie tak, ako to mozno vyznie - ze by ma sledoval alebo tak.., ale on si vzdy akoby overuje, co som mu o sebe povedala.. Napr. pisala som mu, ze viem dobre nemecky, tak minule na mna spustil po nemecky, hocikedy mu len tak napadne, aby som nieco prelozila. Potom som spominala, ze mam rada klasicku hudbu, divadlo.. tak zacal mat otazky na roznych skladatelov. Casto mi pride, ze sa ma pyta rozne veci, aby si overil, ci mam nejaky vseobecny prehlad - z geografie, historie, politiky. No.. na tom samotnom by mozno nebolo nic zle, ale priznam sa, ze casto neviem odpoved. Potom sa pred nim citim ako totalny idiot. On je dost inteligentny. Robi si doktorat, ale ma velky prehlad aj mimo svoj odbor.
Zvacsa, ked zacne o niecom hovorit (napr. psychologia, o ktorej vie, ze ma tak laicky zaujimaju niektore oblasti z nej), tak ocakava, ze ja prirodzene viem pozadie toho, o com hovori… a ak neviem, tak sa niekedy tak zacuduje.. a opat vo mne vyvola take neprijemne pocity a citim sa totalne hlupa.
Zazili ste toto niekedy pocas randenia? Preco to robi? Nieco tym sleduje alebo to len aj prilis riesim?😕

Strana
z4
nadineqq
5. nov 2022

Neskumaj , preco to robi, otoc sa na podpatku a ani mu nemavaj. Je to zakomlexovany hlupak, akyze inteligent. A nezachrania ho ani tri doktoraty.

vvrka
6. nov 2022

Ja nechapem tieto otazky vo forach.
"Poviem vam pat viet o mojom frajerovi a vy mi povedzte, co to znamena. Napisete mi dvadsat roznych teorii a ja si potom aj tak spravim po svojom".

Naco ti je vediet, co si o tom myslia cudzie zeny v diskusii? Jednak das malo vstupnych informacii a jednak dostanes odpovede od "je to psychopat, utekaj" cez " je to autista, bud chapava" po " je to v pohode, nemysli to v zlom".
Tak co si teraz vyberies? Pomohlo ti to? A riadila by si sa vobec tym, co si precitas ako rady od cudzich zien?

Nebolo by rozumnejsie opytat sa jeho?

"Mojka, kam sa vlieva tato rieka?"
"Preco sa pytas, mojko?"

"Prelozis mi nieco z nemciny?"
"Naozaj to potrebujes, alebo skusas, ci to budem vediet? Vies, niekedy mam pocit, ako keby si ma testoval."

Proste sa spytaj jeho. Ty pocujes ton, akym to hovori, ako sa pritom tvari, frekvenciu, ako je to casto a najma pocit, aky s nim mas. Komunikuj s tym, koho mas pri sebe a koho sa to tyka, nie s desiatkami cudzich ludi vo fore. V tomto pripade ti tu vobec nepomozu, vysvetleni moze byt viacero a ktovie, ako je to u vas naozaj. Komunikuj s frajerom a ak sa ti nebude zdat, tak sa s nim rozid.

sisaka
6. nov 2022

@vvrka ani ja to nechápem. Z tých utržkov sa to nedá pochopiť.
Možno naozaj sa snaží len rozvíjať témy, o ktorých mu povedala, že ju bavia. Zistil, že sa síce tvári, že má rada operu, ale nepozná žiadne diela, ani operných spevákov, tak hľadá inú tému, ale aj tam tápe, tak teraz zisťuje, či vo všetkých oblastiach , čo mu vymenovala tiež klamala. On možno nechce byť s niekym, kto sa tvári ako intelektuál, možno hľadá nejakú skutočnú intelektuálku, s ktorou si budú vzájomne rozširovať obzory. Z tých pár viet sa to posúdiť ale nedá a možno je to len blbec, ktoremu robí dobre, že ju “nachytal na hruškách” a skúša, či má vôbec šajn aj v iných témach, ktoré vymenovala ako svoje hobby.
Myslím si, že ponaučenie je tu jasné - nehrať sa na niekoho, kým nie som, byt úprimný od začiatku a ak sa s niekym necítim dobre, tak to ukončím bez ohľadu na to, čo si mysli o tom 200 prispievateliek z MK

lubkavargova1
6. nov 2022

@sisaka nachytal ju ako klame (toto nam autorka nepovie pravdu) a teraz z neho, aby si pohladkala ego ideme spravit narcistickeho egoistickeho chladneho psychopata v klonovany J. Dahmera ..klasicka pomsta u zien a este ked jej napiseme, ze nech uteka, tak sa utvrdi a akoze aky je hajzel pri ukoncovani vztahu..klasika

den123
10. nov 2022

mozno to cele zle chapes a neskusa ta alebo nerobi to aby ta znemoznil ale mozno len hlada spolocnu temu? ak si mu povedala tieto veci o sebe tak predpoklada ze o tom aj nieco vies..

lauricka
22. sep 2025

Nemyslím, že sa k sebe hodíte. Ono to asi raz na tom pohorí.

Strana
z4