icon

Cítim sa sama aj v manželstve, čo robiť?

6. jan 2025

A mužom sme dlho spolu..každý vlastné záujmy on omnoho častejšie sa im venuje a trávi pri nich strašne veľa času...a keď ja nemám čo tak som sama...nebaví ma to, cítim sa ako keby som žila len s nejakým spolubývajúcim...on to tak necíti...deti už ma až tak nepotrebujú
Rozmýšľam aj o prechode alebo neviem sama čo robiť

hederamonstera
6. jan 2025

Kolko mas rokov? Nie je skoda zahodit takto zivot? Mam podobny exemplar, ale male deti

gribka1
6. jan 2025

Postraš rozvodom, vaše manželstvo nedáva zmysel.

sofia1979
6. jan 2025

A deti majú koľko rokov, že už vás až tak nepotrebujú?

autor
6. jan 2025

@sofia1979 druhý stupeň ZŠ

autor
6. jan 2025

@hederamonstera a ako fungujete?

autor
Autor odpoveď zmazal
fkata
6. jan 2025

@gribka1 A prečo? Ja mám manžela, ktorý má poľovníctvo ako záľubu, vedľa práce a takéto problémy nemáme.

autor
Autor odpoveď zmazal
melanta
6. jan 2025

Súhlasím s @gribka1 vaše manželstvo nemá žiadny zmysel. Načala by som tému rozvodu. Ste len spolubývajúci a aj to on v podstate nie je úplne použiteľný, keďže ani deťom sa nevenuje. Takže by mu to nejako vadiť. Jaj, bude mu to vadiť - príde o servis. Ale to je odpoveď pre teba.

gribka1
6. jan 2025

@fkata Lebo im to zaberá veľa času, ak je tvoj výnimkou gratulujem.

autor
Autor odpoveď zmazal
luciaruz
6. jan 2025

Pre boha rozvedte sa 🤦🏻‍♀️ teba ma u riti, deti ma u riti. Spolubyvajuceho, ktorému budes robit služku, nepotrebujes.

autor
Autor odpoveď zmazal
natalka13
6. jan 2025

Ty nemas kamaratky? Tiez niezme s muzom vkuse spolu.

luciaruz
6. jan 2025

No neni to okej 😆 takto to v stastnom vztahu teda nevyzerá😁 u mna jediná cesta, rozvod. A je mi jedno, co si o tom mysli.

hederamonstera
6. jan 2025

Jasne, ze on nevidi problem, ked ma doma sluzku a o deti postarane.

gribka1
6. jan 2025

No a prečo by súhlasil, skomplikovala by si mu jeho super život.

luciaruz
6. jan 2025
autor
Autor odpoveď zmazal
adik64
6. jan 2025

Prepac osobnu otazku, mozno to uz bolo spomenute, necitala som vsetko dopodrobna...ale ako vyzera vas intimny zivot? Ma o teba zaujem ako o zenu?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
alickapusinka
6. jan 2025

S takým človekom by som zo zvyku nebola nič nechce len aby mal asi navarene obriadenu domácnosť a TY ako inventár.Uplne ťa ignoruje a ani nechce s tebou traviť čas raz za mesiac u mna nie je nič.

yoxinka
6. jan 2025

Ja nie som moc fanda rozvodov, lebo ľudia sa už rozvádzajú pre každý prd … ale tuto by som nad rozvodom vážne uvažovala. Povedala by som mužovi ako sa cítim, navrhla poradňu, keby odmietol, tak by som podala návrh a šla do rozvodu. Vášmu vzťahu by som dala šancu v prípade, že by sa muž zastavil a začal o vzťahu rozmýšľať a pracovať na tom, pokiaľ nič, tak rozvod. Váš vzťah tak ako je absolútne nedáva zmysel. To chceš takto žiť do konca života?????? Hrozná predstava.

retatka
6. jan 2025

Toto je už mŕtvy vzťah a mrhanie tvojim drahocenným časom.Je to egoista ktorému nezáleží na tvojich pocitoch.Takto chceš prežiť svoj život?Má ťa na háku, tvoji pocity má…Nemiluje ťa, jeho činy ukazujú, že ťa má len za slúžku a tie klamstvá ti vraví aby neprišiel o gazdinú.Na tvojim mieste sa rozvediem.Budeš mať o starosť menej, nech mu kamarát pere spodky.
Síce si vo vzťahu ale osamelá, omnoho horšie ako keď je niekto single a osamelý.Ešte poslednýkrát by som sa snažila o rozhovor a keď by nemal záujem, budeš vedieť, že ťa neberie vážne a je už len tebe ako to budeš riešiť.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
luciaruz
6. jan 2025

Aj keby som mala 50 rokov, aj tak by som sa rozviedla. Takto zostať žiť? Preco??? Ludia sa chovajú, ako by mali v zalohe este dalsi život 😠 ja chcem žiť podla seba, byt šťastná a spokojna. A ne trpieť. Akoze pardon, život mam len jeden.

koniarova
6. jan 2025

Máš kde ísť? On by išiel preč? Finančne ste ako na tom?

autor
Autor odpoveď zmazal