Cítim sa sama aj v manželstve, čo robiť?
A mužom sme dlho spolu..každý vlastné záujmy on omnoho častejšie sa im venuje a trávi pri nich strašne veľa času...a keď ja nemám čo tak som sama...nebaví ma to, cítim sa ako keby som žila len s nejakým spolubývajúcim...on to tak necíti...deti už ma až tak nepotrebujú
Rozmýšľam aj o prechode alebo neviem sama čo robiť
Postraš rozvodom, vaše manželstvo nedáva zmysel.
A deti majú koľko rokov, že už vás až tak nepotrebujú?
@sofia1979 druhý stupeň ZŠ
@hederamonstera a ako fungujete?
Pre boha rozvedte sa 🤦🏻♀️ teba ma u riti, deti ma u riti. Spolubyvajuceho, ktorému budes robit služku, nepotrebujes.
Ty nemas kamaratky? Tiez niezme s muzom vkuse spolu.
No neni to okej 😆 takto to v stastnom vztahu teda nevyzerá😁 u mna jediná cesta, rozvod. A je mi jedno, co si o tom mysli.
Jasne, ze on nevidi problem, ked ma doma sluzku a o deti postarane.
No a prečo by súhlasil, skomplikovala by si mu jeho super život.
@hederamonstera presne.
Prepac osobnu otazku, mozno to uz bolo spomenute, necitala som vsetko dopodrobna...ale ako vyzera vas intimny zivot? Ma o teba zaujem ako o zenu?
S takým človekom by som zo zvyku nebola nič nechce len aby mal asi navarene obriadenu domácnosť a TY ako inventár.Uplne ťa ignoruje a ani nechce s tebou traviť čas raz za mesiac u mna nie je nič.
Ja nie som moc fanda rozvodov, lebo ľudia sa už rozvádzajú pre každý prd … ale tuto by som nad rozvodom vážne uvažovala. Povedala by som mužovi ako sa cítim, navrhla poradňu, keby odmietol, tak by som podala návrh a šla do rozvodu. Vášmu vzťahu by som dala šancu v prípade, že by sa muž zastavil a začal o vzťahu rozmýšľať a pracovať na tom, pokiaľ nič, tak rozvod. Váš vzťah tak ako je absolútne nedáva zmysel. To chceš takto žiť do konca života?????? Hrozná predstava.
Toto je už mŕtvy vzťah a mrhanie tvojim drahocenným časom.Je to egoista ktorému nezáleží na tvojich pocitoch.Takto chceš prežiť svoj život?Má ťa na háku, tvoji pocity má…Nemiluje ťa, jeho činy ukazujú, že ťa má len za slúžku a tie klamstvá ti vraví aby neprišiel o gazdinú.Na tvojim mieste sa rozvediem.Budeš mať o starosť menej, nech mu kamarát pere spodky.
Síce si vo vzťahu ale osamelá, omnoho horšie ako keď je niekto single a osamelý.Ešte poslednýkrát by som sa snažila o rozhovor a keď by nemal záujem, budeš vedieť, že ťa neberie vážne a je už len tebe ako to budeš riešiť.
Aj keby som mala 50 rokov, aj tak by som sa rozviedla. Takto zostať žiť? Preco??? Ludia sa chovajú, ako by mali v zalohe este dalsi život 😠 ja chcem žiť podla seba, byt šťastná a spokojna. A ne trpieť. Akoze pardon, život mam len jeden.
Máš kde ísť? On by išiel preč? Finančne ste ako na tom?

Kolko mas rokov? Nie je skoda zahodit takto zivot? Mam podobny exemplar, ale male deti