Cítite sa ako slúžka v manželstve?
Ahojte idem sa vám trochu vyrozprávať. Neviem či som vinná ja alebo kde je problém... S manželom sme spolu 3roky mám 14r. dcéru o ktorú som sa 8rokov starala sama a teraz mám 2r.dcerku s ktorou som na MD. Problém je ten..naozaj neviem či to je normálne a aj vy to tak niektorá máte... Ale ide o to..že môj muž si myslí že som jeho slúžka aspoň mne to tak pripadá... napríklad ide si ľahnúť do postele a stále mi píše na telefón aby som mu čosi podala nieje to raz za čas je to často...teraz mi povedal aby som mu umyla topánky že si ich chce odložiť na ďalšiu zimu...alebo situácia sedíme pozeráme a on mi povie aby som mu podala vodu...často to takto je...veď ja som ochotná ale už mi to pripadá ako zneužívanie...ja tiež fungujem celý deň...tvrdí že žena je nato aby takéto veci robila... veľakrát si tanier neodlozi viem sú to maličkosti...ale ak je to veľmi často...ja sa samozrejme starám o domácnosť niesom jedna z tých žien kde muži varia a podobne...ja po materskej tiež budem chodiť do roboty a aj sa starať o domácnosť...bola som 8 rokov sama takže viem čo to je....dosť ma to ťaží...cítim sa miestami ako odpad...

Tiez mu povec nech nieco spravi, alebo mu napis prid umyt riad.