icon

Citová nevera

tabu77
20. apr 2022

Sme 19 rokou manželia ,poznáme s 19r.Ked som ju požiadal o ruku rozhodovala sa medzi mnou a kolegom ku ktorému mala blízko a chcela aj jeho.No vybrala si mňa a sním ostala kamarátka. Život šiel ďalej mame dve deti 18r a 15 r.Take normálne manželstvo milovali sme sa (som si myslel)žili občas hádky atď. No klasika. No pred mesiacom som sa dostal k tym spravam co si písala manzelka snim(vedel som že si píšu no bral som to ze sú len kamarati)tak mi to prezentovala a ja som nemal dôvod jej neveriť. No keď som čítal tie spraví som dostal ránu do hlavy .Písali si bezne veci ,o rodine ako sa majú a takale manzelka vždy písala ze ho ma stále v srdci a ze ho ľúbi on jen vravel ze ma rodinu ze to bolo kedysi davno nato žena píše ze miluje svoju rodin. A v ďalších spomína aké by to bolo keby si vybrala jeho a ze ho stále lubi ze je v jeho srdci ,že je jeho tajná laska ,že či ju chce aký by bol sním sex......no on vždy povedal ze to bolo ze ma svoju rodinu.a takto si píšue už 19 rokou.manzelka stále vyznáva lasku a on odoláva. Keď som to zistil konfrontoval som ju stým, tvrdila ze tonic nie je ze sú to len pismenka co nič neznamenaju .no potom to prehodnotila keď som to ja bral ako neveru .Teraz sa ze vraj hambi a je jej to ľúto. No ja mam stoho zmätok v hlave ,odpustil som jej,milujem ju aj nenavidim.No neviem zabudnúť a neviem ci mam robiť cítim neskutočnú zradu

Strana
z2
jolikaa
20. apr 2022

@tabu77 ak ta komunikacia pretrvava a tvoja zena stale vypisuje ako ho lubi,tak to je naozaj zvlastne. Ten pan ju zjavne odpinkava tym ako lubi svoju rodinu a tvoja manzelka to nechape a skusa nadalej, ale nerozumiem jej co tym sleduje?toto by mi asi vrtalo v hlave. Musi to byt pre teba bolestive zistenie, ze tie roky si zil s clovekom,ktory myslel na niekoho ineho. Nenavidiet ju za to netreba, lebo urcite ste spolu prezili aj pekne chvile, ale nedokazala by som jej doverovat a tym padom by sa zacal kazit nas vztah.

tabu77
autor
20. apr 2022

@jolikaa ved toto neviem ,čo ďalej, ja ju milujem ale ako sa naučiť jej teraz veriť ze to už nebude robiť
@jolikaa

jolikaa
20. apr 2022

@tabu77 povedz jej narovinu co ta trapi a podla jej reakcie uvidis, ci ma vas vztah sancu. Ak ta presvedci,ze ma zmysel jej verit,tak jej urcite daj sancu, skoda by bola zahodit tie spolocne roky.

tabu77
autor
20. apr 2022

@jolikaa ťažko sa rozhodnúť keď sa to tyka primo mňa, chcem jej veriť a dúfam to nebude moja chyba dat jej jednu šancu

kvetinka75
20. apr 2022

@tabu77 určite si budú písať aj ďalej. Pokiaľ sa on neodmlčí. To zase nebuďme takí naivní, že zrazu s tým prestane.

tabu77
autor
20. apr 2022

@kvetinka75 no som taky naivný ze to tak chcem ,nechcem jej zakazovať priatelou nikdy som to nerobil ale teraz by som asi mal

kvetinka75
20. apr 2022

@tabu77 zakázať nemôžeš a to sa ani nedá. Ak si bude s ním chcieť písať, môžeš zakazovať koľko chceš. Bude to robiť potajomky a spôsob si nájde. Týmto smerom cesta nevedie. Povedz jej na rovinu čo cítiš ako ti je a uvidíš čo ti povie.

minarova22
20. apr 2022

@tabu77
Ja by som sa skôr opýtala, že čo manželka cíti k tebe? Miluje ta? Ci je to skôr už len pohodlie, zvyk, majetky?

tabu77
autor
20. apr 2022

@minarova22 no ze ma miluje a ze nevie prečo to písala ja ju milujem tiež ale slová môžu klamať a zavadzat

katkati
20. apr 2022

@tabu77 Presne tak. To, že ti povie, že ťa miluje, nemusí byť pravda. Človek toho pohovorí. Dôležitejšie sú skutky, súdržnosť, úcta a nie jednému vypisovať, že ho ľúbi a druhému to doma hovoriť, ako naučený papagáj.

danielinaa
20. apr 2022

Miluje ho, lebo ho nemala, idealizuje si ho, je to platonicke. Keby sa vtedy rozhodla prenho, dnes by možno tieto spravy vypisovala tebe. Jednoducho ludia si vela idealizuju. Ale realita je ina.

tabu77
autor
20. apr 2022

@danielinaa no aj som mal dáke predtým ale keď som si ju vzal ,za všetkým som zavrel dvere a miloval len ju ,a som čakal ze to robie všetci tak

tabu77
autor
20. apr 2022

@katkati ale čo je pravda kde je ukryta

katkati
20. apr 2022

@tabu77 To vie len ona.

tykat
20. apr 2022

@katarinka89 ...tak vies, za myslienky sa nesudi, sudi sa za ciny. Neprichytil ich pri nevere, ale velmi trpi lebo vie ze ona ho ma "v srdci". Nepodviedla ho v skutocnosti, ale v hlave. Keby nebol zvedavy tak teraz netrpi.

kp7333
20. apr 2022

@tabu77 velmi otvorene sa s nou porozpravaj, preco mu to pisala, ci je nieco, co jej vo vasom vztahu chyba. Ak nie su neprekonatelne prekazky a lubi ta, mala by ho prestat kontaktovat.

tabu77
autor
20. apr 2022

@kp7333 no to som spravil ,ľúbi len mňa a ze to banuje ale ťažko sa tomu verí chcem tomu uveriť je to tazke

katarinka89
23. apr 2022

@kittykat22 ty žiješ s takým človekom ktorý píše inej ako ju ľúbi, túži po nej? Ty by si nerobila ,,drámu,,? Všetky tie ktoré mudrujete že nemal pozerať do mobilu, nieje to nevera, kašli nato - ste takou situáciou asi neprešli a neviete ako sa dotyčný cíti

katarinka89
23. apr 2022

@tykat neviem je to tvoj názor a ako som už písala každá ktorá ste teraz názoru ze je to ôk by ste ho určite zažili keby mate vedľa seba mužov, ktorí majú v srdci inú ženu. Tebe by sa s tým ako žilo?

kp7333
23. apr 2022

@tabu77 ak ta naozaj lubi, potom jej nebude robit problem ukoncit akukolvek komunikaciu s tymto "kamaratom".

tabu77
autor
24. apr 2022

@kp7333 no to neviem, ako môžem vedieť ci ukončí komunikáciou

kp7333
24. apr 2022

@tabu77 tak, ze si ho zablokuje na vsetkych sietach a odstrani kontakty z telefonu. zaroven by ti mala dat pristupovy kod do svojho telefonu/pc, aby si to vedel skontrolovat. inak sa len tazko obnovi stratena dovera.

tabu77
autor
24. apr 2022

@tabu77 všetko je to zle ,lebo ťažko sa stým vyrovnáva, aj keď sa snažím nato nemyslieť a začať verit aj tak nemám dobrí pocit stoho .

tabu77
autor
24. apr 2022

@kp7333 no ,neviem ci je dobre niečo zakázať ,to by muselo ísť z jej strany ze by to sama spravila a nie jej to prikázal

kp7333
24. apr 2022

@tabu77 Presne, ak to mysli uprimne a zalezi jej na vasom vztahu, tak to spravi sama od seba a nebude mat problem dat ti svoje pristupy do telefonu ci pocitaca, aby ti dokazala, ze jej mozes verit. Inak bude len tazke obnovit doveru a odpustit. Toto by ti poradili aj na parovej terapii, ktoru mimochodom mozete skusit.

tabu77
autor
24. apr 2022

@kp7333 no aj nad tým rozmýšľam ci neskúsil parovu poradkyňu

tabu77
autor
24. apr 2022

@kp7333 prístup mam to není problém ale nebudem jej tam chodiť, raz mi stačilo

tabu77
autor
24. apr 2022

@kp7333 no ale ja jej to nemôžem zakázať, zakázané ovocie chutí najlepšie

monyvi
28. apr 2024

Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať, ako ste dopadli s manželkou. Prežívam momentálne nieco podobne.

Strana
z2