icon

Citové vydieranie partnerom

evkaap
19. apr 2017

Dobrý deň mamičky, píšem tu preto lebo sa nemám s kým porozprávať. Človek si myslí, že ma priateľov, ľudí, ktorí vás majú radi, ale potom zistíte, že ste sama. Som mamička, mám jedno dieťatko a mám aj manžela s ktorým nežijem. Naše manželstvo malo veľkú krízu a nežijeme už spolu., Žili sme spolu so svokrovcami a poviem vám manžel je na nich naviazaný a nechce si to priznať, už som aj v tomto rezignovala. Keď som otehotnela tak som mu jasne dala najavo, že ak chceme byť sťastný musíme sa osamostatniť. On začal už aj podnikať kroky k tomu. Ale potom sa niečo u nich doma stalo a on to všetko stopol. Ja som po pôrode bola nejaký čas doma u rodičov, aby mi pomohli so všetkým a po pár mesiacov som odišla k manželovi a kedže som s nimi nechcela bývať išli sme bývať do pivnice, teda mala som tam jednu izbu, ktorú som si sama zariadila. Ubehol pol rok a muž ani stavať dom ani na byt. A viete prečo lebo by som ho mohla ošklbať, že vraj o peniaze. Tak som mu navrhla, že nech dom bude napísaný na dcérku, že ja chcem iba, aby sme boli sami, on nesúhlasil, pretože nevie čo z nej vyrastie a môže majetok premrhať. Odišla som k rodičom, už som to nezvládala, na všetko sama, ked som potrebovala peniaze povedal mi, že mám predať topánky, oblečenie a že dostavam rodičovsky prispevok. Teraz mi dal podmienky, že ak chcem s ním žiť tak nemôžem chodiť k svojej rodine, iba maxim. na 3 dni, ani na sviatky nemôžem ísť domov, musím sa vzdať všetkého nároku na majetok, pretože ja nemám nič a ešte by som mohla zhrabnúť jeho majetok, hovorí mi že budem trpieť ked si bude malú brávať, že ak sa vrátim do práce, všetci sa mi budu smiať ako som dopadla, že malej všetko na mna povie ked vyrastie a ze odo mna odíde a že ostanem sama. Povedal mi že má nemá rad, ale že sním musím spavať a že bude chcieť ešte jedno dieta odo mna. Mám ist teraz na svadbu a že on so mnou nepojde a ked som mu povedala, že v poriadku že ho nenutím, ale on nech nečaka že ja snim pojdem na ich dve svadby v juni tak mi povedal, že to čo za zivot chcem zit, že som pomstliva. Viete som zufala nemam už nikoho a neviem čo si mám o tom myslieť, vydiera ma citovo a manipuluje, je to uz psychicke tyranie?

Strana
z4
evkaap
autor
25. apr 2017

@esther03 viete co je zeny zaujimave, povedal mi ze ja si mam dat ziadost o rozvod, ze jemu ide iba o anulaciu cirkevneho sobasa. A to len preto ze sa chce este raz ozenit. Ak by mu to uznali tal ten ........ moze sa znova zenit ako nic, no ja by som mohla na svadbu v kostole zabudnut. Verim v boha, ale nie v cirkev. Keby cirkev zila ako boh kaze tal by denne nezomietali ludia od hladu, zatial co sa niektory kupu v zlate.

lussy90
25. apr 2017

Neboj sa.. rieš to, lebo to bude iba horšie.. je to magor.. vôbec si ťa neváži, nemiluje.. jediná šťastná cesta je rozvod a osamostatnenie sa, ak sa chceš mať dobre a radovať sa zo života.. dopraj aj dieťatku šťastné dectvo.. prajem veľa odvahy a radosti v živote..🙂

esther03
25. apr 2017

@evkaap preco by si mohla na svadbu v kostole zabudnut? btw s tym rozvodom mu ide len o to, aby neplatil poplatky za navrh.

pillipilli
25. apr 2017

@evkaap ako nechapem ta... tak nech da anulaciu ,zasa ani to neni tak jednoduche ako si on mysli a tak isto si vypocuju obe strany ...
Neviem ale na tvojom mieste by som mu podala ruku a povedala " jebko debko ani nevies ako rada anulujem " . Len mi je luto uz teraz tej novej kandidatky na manzelstvo roka.
Pozri,bud sa ho teraz strasies (aj ked sa bude vyhrazat ,to svedci aky je malicky) ,alebo si znicis zivot a ver tomu ,ze vase dieta to bude prezivat s tebou. Uz len kvoli tomu malemu sa ho zbav.
Aj ked sa bude s nim stretavat ,je to jeho otec. Ale uvidis ,ulavi sa ti a zivot pojde dalej. Mas predsa kde sklonit hlavu a zarobis 600€ . Ver tomu ze ti to bude stacit.
Radsej 600€ a hlava cista ,ako chuja na krku.

veronika33
25. apr 2017

@evkaap anuláciu mu vo vašom prípade neuznajú, môže sa snažiť koľko chce, samozrejme čo najskôr sa s nim rozveď.

negymama
25. apr 2017

@evkaap nechapem co riesis potom anulaciu, v cirkev ako sama hovoris neveris, cize dalsi cirkevny sobas nepotrebujes, tebe staci klasicky rozvod, a on nech si dava navrhy o anulaciu, kolko sa mu raci . ako tu aj baby povedali, anulacia vobec nezavisi od neho, tych ziadosti je teraz tak vela a tak zdlhavo sa to vybavuje, ze pre teba to absolutne nie je podstatne. aspon sa debil zabavi a tebe da pokoj.

a dokonca neviem ci sa mi len mari, ale ak mas take male dieta a si na materskej tak su tie poplatky za ziadost o rozvod mensie.

zavolaj na tie t.c. co ti napisala mandala77, daj navrh na rozvod, navrh na zverenie dietata do opatery. navrh na vyzivne. ries prakticke a riesitelne veci.

evkaap
autor
25. apr 2017

@negymama dakujem za rady zeny. Ako som na materskej, tak vsetky kamosky a aj z prace maju uz ine zaujmy.

negymama
25. apr 2017

@evkaap len nechapem, naco sa vlastne zenil??? a ty vydavala... sak rad ta nema, zit s tebou nechce, majetok s tebou spolocny mat nechce, planuje dalsi sobas v kostole /s dalsou obetou/ , vlastnemu dietatu nepomaha.

co ako, len chcel pokazit zivot jednej zene a dietatu prip. detom...takto ti zabranil vziat si niekoho, kto by ta mal skutocne rad, mal s tebou normalnu spokojnu rodiny a vzajomne by ste si dozicili a starali sa o seba... ale aj to este mozes mat. Len nie s tymto ****

evkaap
autor
25. apr 2017

@negymama no my sme sa mali velmi radi, pokazilo da to vtedy ked som od neho ziadals, aby sme sa cim skor osamostatnili. Proste sa boji, ze by ma este musel niekedy vyplatit z majetku. Och je to zlozite

negymama
25. apr 2017

@evkaap mali sme sa velmi radi... hej??? a clovek ktory ta ma rad, tak ta pre majetok mat rad prestane. hm... laska jak hrom 😔

on uz dopredu rata, ze sa s tebou rozide, a jedine co ho zaujima, len aby sa s majetockom delit nemusel.
A hadam si nemyslis, ze by sa ta laska "nepokazila" i keby si s nim zila jak kostolna mys, bez naroku na akykolvek majetok, len ako sluzticka v izbietke, kde si to s nou pan kazdy vecer rozda.... ale inak nema narok na nic.

Toto je pokazene uplne od zaciatku. Ale on sa chce opat zenit v kostole...no aka parada, a co slubi tej druhej? nehynucu lasku az po dvere JEHO nehnutelnosti

eliska13
25. apr 2017

@evkaap a ty sa este pytas ci to je psychicke vydieranie?Samozrejme, ze je a mas manipulatora, ktoremu sa paci ako si mu podriadena.Zapamataj si jedno cim sa ho budes viac bat, cim viac Ti bude rozpravat ako sa Ti ludia budu smiat aka budes ponizena, ako dcere raz vsetko povie, tym ho to viac tesi.Ak Ta este neudrel casom aj to pride.Neviem kde teraz byvas len ryvhlo som citala ....v prvom rade vsetko povedz rodicom nehanbi sa su to tvoji najblizsi, podaj o rozvod, malu na cely vikend nedostane je este mala, casom si ju moze bravat tomu nezabranis.Priprav sa na peklo z jeho strany vyhrazky, klamstv....dobre by bolo mat odlozenu aspon jednu sms od neho s pripadnymi vyhrazkami ci nahravku na mobile.Nikdy opakujem nikdy sa uz nezmeni k lepsiemu.Baby nemate sebauctu len raz by mi taky zakomplexovany chudak take nieco povedal!ak si si to nechala raz, dovoloval si viac a viac.Mala si este nepamata hadky vyhrazky ries to cim skor.Lebo jej znicis zivot a pohlad na muzov

dominika2221
26. apr 2017

Ahoj mas to zle ak mas kde ist tak chod k rodicom a uz sa k nemu nevracaj ze citove vydieranie? Ved ten clovek ta nema ani rad naco si ta bral ked sa boji o peniaze? Su mu dolezitejsie peniaze ako ty? ked je taky krestan tak co sluboval pred bohom ? Co je jeho je uz vase nie len jeho anulovanie manzelstva je na velmi dlhe lakte a trva to aj 10rocia a schvaluje to papez takze mu popraj vela trpezlivosti brala si si ho z lasky nerob si starosti ak ta niekoho bude lubit bude mu stacit aj uradny sobas postval ta proti jeho rodine? Skor ani ta rodina nie je normalna ked nemaju zdravy rozum prepac nedaj sa dieta tak male mu po rozvode nedaju podla mna iba v pritomnosti matky povedz na sude ze mala je na teba fixovana daj si na sud predbezne zverenie do svojej starostlivosti tento chlap vidi v tebe slabost ale bud silna a nenechaj so sebou mavat skor mi to pride ze sa boji lebo ty budes rozhodovat o malej ak sa rozvediete preto sa ta snazi zastrasit vela stastia prajem

dominika2221
26. apr 2017

Ludia sa budu smiat? nie si prva ani posledna ludia neziju tvoj zivot ale ty ja mam doma tiez takeho vyhrazkara deti nie su hlupe aj take 3 rocne uz vie rozpoznat kto je ten dobry a kto sa mu venuje moze si ho otecko kupovat hrackami ver ze mu to nepomoze aby si ziskal detsku lasku mama je mama a vzdy bude na prvom mieste nic sa neboj 🙂

cacianka
7. jan 2020

Pripomenula sa mu táto téma, veľmi som ti drzala palce aby si si dala život doporiadku a odstrihla od toho chuja.
Podarili sa ti to ? Ako zijes ?

Strana
z4