icon

Čo by bolo spravodlivé?

28. máj 2023

Mám surodenca, ktorý pred vyse 10 rokmi

Strana
z2
autor
29. máj 2023

@tehulka2011 tak rodičia si užívajú aj teraz, nie sú to typicki rodičia, ktori by nám pchali vrchom spodom, skôr je to opacne, že ked sa mi narodili deti, dostali sme k narodeniu dietata jedinú vec a to bezdotykový teplomer a pri druhom dietati si ani nepamatam, či mu niečo kupovali. Vidis, aj za staré auto sa vie človek posekat. Ono aj rodičia celých tých 10 rokov hovorili, že súrodenec auto dostal a toto dostanem ja, takze ja som stále z tejto celej situácie zostala obarena.

autor
29. máj 2023

@nikolka1986 inak tá inflacia musela spravit veľa. Pozerala som inzeráty, že po koľko sa predava teraz to prvé auto, ktoré dostal súrodenec a predava sa na inzerátoch o ešte 200 eur viac, ako ho pred vyse 10 rokmi predal.

kvietok2012
29. máj 2023

A vies kto bude odteraz najhorši v rodine? Ty...lebo mu nedas polovicu z penazi...a to ze on tebe vtedy nedaj, je uz zabudnute..

autor
29. máj 2023

@kvietok2012 ano, už som. Peniaze zinkasovali ako majitelia auta rodičia a mali nám poslať na ucet. Dala som instrukcie koľko komu a povedala som, že ak je súrodenec nespokojny (bol tam u nich cely vikend), tak nech mu nič neposielajú a všetko daju mne. A to zase bolo, že aká som tvrdohlava. Miesto toho, aby mu furt opakovali, že čo má byt čo nespokojny, keď on mi nič vtedy nedal.

katulkagajdos
29. máj 2023

Nechcem sa dotknúť autorky- ale čo akože Ti mali dať, keď sa Ti narodili deti? Suhlasím s tým, čo bolo spomenuté už aj nižšie rodičia mali auta predať- bol to ich majetok a peniaze si odložiť, alebo minút na dovolenky. 🤦‍♀️ zbytočne rozhádali svoje deti pre 2-3 tisícky a vzťahy dokaslane na cely život.

autor
29. máj 2023

@katulkagajdos to bolo na dovysvetlenie, že súrodenec mi obuchal o hlavu, že mám deti (oni nemajú) a že vdaka deťom akože ako rodina dostávame viac od rodicov, pritom ako píšem, že deti nedostavaju peniaze, ani nejaké hodnotné dary k sviatkom a velakrat za rodicov kupim ten dar pre ne ja za svoje. Rodičia tiež majú peniaze, aj chodia po dovolenkách. Oni chceli týmto gestom sa zachovat spravodlivo, keď predtým súrodenec dostal auto

Strana
z2