Čo by ste robili na mojom mieste?
Ahojte, mám 22 rokov, a 8 mesačnú dcéru.
S Ex priateľom sme boli 6 rokov , rozišla som sa s ním v Januári
Keď mala malá 3 mesiace, ten vzah už nebol asi nič moc ..
Pred tým ešte tam boli často hádky a raz som stretla takého chalana dali sne si kontakt a začali sme si písať, potom sme išli von prechádzka a zavolal ma k sebe na kávu, a mali sme pomer
A ja som s ním otehotnela on ma nechal tak samozrejme bol doktor a kurevnik a ešte k tomu som sa dozvedela ze aj fetuje tak som rada ze to tak skončilo že sme neostali spolu.Ex
Priateľovi než sa toto sa zomrela babka s ktorou mal veľmi dobrý vzah , týždeň po pohrebe ked ma najviac potreboval som mu urobila toto.. on sa to dozvedel a potom som zistila že som tehotná tak som povedala ze to je jeho dcéra , všetko vychádzalo..
Tak sa to unormalnilo, odpustil mi kvôli malej tak som si myslela že všetko bude v poriadku hádky prestali a unormalnilo sa to všetko. Mala som rizikový pôrod bola som mesiac v nemocnici on každý deň chodil za mnou podporoval ma staral sa o mna a všetko..nosil mi čo potrebujem , unavený po robote chodil za mnou.
Keď sa narodila malá ex priateľ mi navrhol že pôjdeme spolu bývať , rodičia že mám zatiaľ ostať u nich že mi pomôžu a tak ..
S ex priateľom sme prvé súhlasili že teda aspoň na mesiac dva a potom pôjdeme do vlastného.
Potom začali nezhody , ex priateľ unavený z roboty čo končil o večer chodil za mnou a malou , bývali sme od seba 40 KM a tak musel cestovat aby nas aspoň na hodinu videl niekedy chodil aj. V noci domov alebo ostal u nás prespať a ráno išiel do roboty s tým že maku noci prebalil nakrmil aby som mohla sa vyspať aj rodičia.
Už bol neskôr z toho nervózny že musí cestovat unavený a potom zas domov ..Tak on že nech sa prestahujeme už aby nemusel cestovať a mohol byť s nami viac.
Samozrejme rodičom sa to nepáčilo že chceme odísť, tak sa začali hádať a raz ked priateľ odchádzal tak mu otec povedal že zajtra nech ostane doma že chcú mať svoje súkromie, priateľa to nahnevalo a už neprišiel tak sa to začalo zhoršovať, malú o už videl iba na prechádzkach a keď som mu poslala fotky alebo video.
Keď to otec povedal tak ho bolel zub ,priateľ povedalže mal to povedať normálne že ho boli zub a chce sa vyspať a nie že chcú mať súkromie mal mu to iba povedať normálne to ho nahnevalo že to tak blbo povedal.
Tak on bol nahnevaný že nemôže vídať malú potom,a v marci som si na internete začala písať so starým známym, išli sme von
A neviem ako ale dalo sme sa prvý deň dokopy , znova som sa zamilovala a všetko bolo super..on je síce mladší o 2 roky a o rok bude maturovať..sme spolu už 2mesiace a všetko zatiaľ funguje super, malu ešte nevidel ale povedal že ju berie ako svoju a vie o tom že som ex priateľa podviedla a že mala neni jeho..Ale neviem co mám robiť hovorí sa o terajšom priateľovi že mal samé mladšie baby a že je to kurevnik a klamár ,no na mňa je zatiaľ v pohode ..iba sa mi zdalo čudné že sme boli druhý krát vonku a on ma obchytkával..no neviem ked je tak mladý či sa chce usadiť ako mi hovorí a že budeme mať rodinu s neviem čo, každý mi hovorí skoro že nam to dlho nevydrží že on je mladý chce si užívať a nie mať ešte dieťa cudzie k tomu..ešte nevie ake je to byť pri malej papať hej dať venovať sa jej to nebude už len ja a on ale aj dieťa a neviem ako sa k tomu neskôr postavi, nechcem sa sklamať..
A este pred tým ako som sa dala do kopy s týmto tak s bývalým sme to skúšali urovnať kvôli malej..teraz sa dozvedel nedávno že mala neni jeho , síce bol z toho smutný ale povedal že on ju miluje ako svoju a že nedovoli aby nam ublížil niekto.. neviem čo mam robit terajšieho milujem, ale ak vidím že ako ho to ničí bývalého a že malu už ani nevida nič ale pýta sa na nu píše mi aj keď som mu povedala aby ma nekontakt9val tak raz či dva krst mi napíše alebo zavolá a opýta sa či ma všetko ako sa má a tak.
Prosím, poraďte mi čo by ste robili vy ?
A rodičia nevedia čo sa stalo že som mala pomer s iným..
@amelia000 nie. Toto je vymyslena tema na rozputanie debaty. 😄
@sara1789 peibeh je to dobry len chyba je v tom ze si si asi pomilila pohlavie dietata nabuduce si davaj vacsi pozor
Chuda ta malá, ta si este uzije svoje
@stanulienkat no zda sa mi ze aj tamtie 2 su :D iste veci su velmi podobne ked nie rovnake len teraz syn je zmeneny za dceru.
@jaass no take bludy si proste zapamatas :D
@ruzasipova 👍👍👍😂😂😂
@veronikaszabova čo je moc to je moc...nevedieť či mám dievča a či chlapca...😀
@jaass možno je nespokojnosť v rodine a už sa ráta so zmenou pohlavia...😉
@deti95060810 zakázala by som meniť pohlavie. Choré na hlavu padnuté!!! liberáli? nie - jebnutí nevyrovnaní ľudia.
@deti95060810 malo to byť dcéra ;) ale ďakujem za rady 😀
Už v polovici som bola "mimo". Ale nie z toho, že ten príbeh nemá hlavu ani pätu, autorka píše akoby z brucha, 15 ročne dieťa by lepšie stylizovalo a podalo, čo chce povedať. Tak autorka, ak je to akože pravda, je na tvoje správanie jedno pomenovanie, ale nepoužijem ho, lebo vulgarizmy tu nechcem písať.
mozno ma nakoniec syna aj dceru😂
Ty niesi dospela osoba ale pubertiak ktory si spravil decko.a este zacnes chodit s mensim deckom si s nim mesiac a uz ho lubis co ti jebe dievca? Ty vies hovno co je laska...to neni pocit za 5 minut a uz milujem...keby moja dcera toto spravila a este si chodi vonku ako sa jej raci a ja sa jej doma o decko mam starat by taku na papulu nabrala ze amen...tam si daj antiku bo fakt kade pojdes tade decko narobis...presne pre take putky ako ty nas chlapy beru ako lahke zeny...sa spametaj alebo nech ti mamka da vychovnu a zacni sa starat o dieta daj ju skor do skolky a chod robit a ked konecne dozries zacni riesit muzov rozumnych nie stenata..ma 20 rokov skolu dokoncuje myslis si ze to je clovek ktory je pripraveny prebalovat? Sa spametaj..sak ty sama este si chces uzivat kedze si behas po vonku a rodicia sa staraju ..a tomu byvalemu daj pokoj.on nieje otec dietata nema co do neho vrazat eura.sa ti dobre zije mamicka sa postara o decko byvaly co nieje otcom dietata sa onho stara realny otec alimenty neplati a ty putka si behas po vonku...hanba ti
Nejdem ťa odsudzovať - v prvom rade si uprac v hlave. Prepáč ale tvojmu textu som veľa nerozumela veľmi zle sa to číta. Zameraj sa na malú a nechaj na čas chlapov bokom. Netreba ti nikoho čo z toho vlastne máš načo ti je partner keď nedokážeš byt s jedným a iba s jedným ? Dopraj si čas dospieť
Tiež som musela čitat text na 2krat aby som pochopila len nechapem teba tvoje spravanie ja na mieste tvojho ex ta pošlem do ri.... maš s druhym dieta zatajiš mu to potom maš dalšieho a on stale sa o vas zaujima čo vlastne hladaš? už maš 2deti od 2chlapov to ti nestači ?chudak ex poslala by som ta do ri... a nechala s 2detmi samu
Ked toto nie je vymeslene, zezerem zachodovu kefu
@0kristina0 nie je , ke to pravdivý príbeh
@sara1789 myslim, ze 75% kona o tom velice moc pochybuje
@ruzasipova tak tento komentar nema chybu, nazbedna pi.. 🤣
@kvetinka75 aj mňa to odrovnalo, Top komentár😃😅😅

Zeny a nebude to tato?
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/poradte-ako-dalej-vo-vztahu/
A jej ex..
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/byvala-partnerka-si-nasla-mladsieho-priatela-a-ja-sa-bojim-o-syna-2/