icon

Čo by ste robili v mojej situácii?

10. jan 2022

Ahojte žienky.chcem sa spýtať len na vaše názory ako by ste reagovali a čo by ste robili v mojej situácii.poprosim tie,ktoré potrebujú rypat,nech ani nekomentujú.chcem len vaše názory🙂.sme s priateľom vyše dvoch rokov,máme krásnu dcérku.(poznáme sa od zakladky)obaja máme 32 rokov.moj priateľ ma kamaráta,s ktorým robí už dlhšie,no v poslednom čase je s ním neustále(vyše 12 hodín denne)aj keď nemusí lebo mu skoro nič za jeho prácu ani za čas ktorý v nej stravi nedáva skoro žiadne prachy.v piatok sa stala taká vec.moj syn oslavoval narodeniny,prišiel k nám aj priateľov brat s priateľkou tak som mu napísala aby vedel,že sú tu.(väčšinou sa v takom prípade ponáhľa domov).neodpísal len potom mi volal že sa zdrží ešte" chvíľu"lebo nemá odvoz..tak ja že ok.okolo 11 som mu písala že som už unavena nech príde domov.napisal že dopiju piva a pôjde dom.ráno som vstala a on nikde😲písala som jeho máme či spí u nich..až potom mi napísal že za chvíľu je doma.z chvíľky bolo 12 hodín obed.prisiel domov s tým že on píl s kamarátmi a zaspal tam u nich.ze nič zle neurobil..tak som začala rýpať že to nie je okay.on hneď útokom naspäť že nič zle neurobil že na čo to riešim.hadame sa už dva dni,kvôli tomu.lebo on stále trvdi že je to v poriadku ak nepríde domov že bol len s nimi tam.(takéto sa už pár krát stalo nie je to prvý krát).mňa neskutočne trapi, ako sa pri rozhovore ku mne zachoval ako mi ponadaval.neda sa s ním ani rozprávať o tom,hneď je na mňa nervozny.(nevera v tom nie je).podľa vás je normálne že muz príde na druhý deň domov o 12 a tvári sa že
sa nič nedeje a ešte mi nadáva že som sprostá ak vôbec toto riešim?ďakujem vám za názory🙂.

sa nič nedeje? sa nič nestalo?

mystisch
10. jan 2022

Ja by som uz bola zbalena a prec....ked je hrdina,tak nech si vari,perie,zehli,upratuje a chodi sam do prazdneho bytu...by som odisla a urobila to iste co on,neozyvala sa,neodpisovala...a zrkadlila keho spravanie,s jeho vetami, ved co riesis, nic sa nedeje....nechat ho uplne sameho,nech si uvedomi,a ked nie dovidenia,toto v zivote skutocne nepotrebujes...roky utekaju a zistis,ze si so sebcom prezila zivot onicom v utrapach a starostiach. Ani maly si toto nezasluzi , radsej sama a vklude

0kristina0
10. jan 2022

Pises ze priatel uz jedno dieta ma, zaujima sa o neho, stara sa nejako?

erika_230
10. jan 2022

je si tebou isty a ma pocit ze si moze robit co chce lebo ty od neho neodides.

autor
10. jan 2022

@mystisch nemôžem sa zbaliť lebo bývame v mojom dome😁🙂takže to by nebolo reálne..máte vseeeeeetky preveliku pravdu a ja si naozaj myslím že to skoro rovnako cíti každá žena..moc si cením vaše názory ..pomáha mi to myslieť reálne a nebyť zaslepena..

autor
10. jan 2022

@0kristina0 ma dieťa hej..lenže býva ďaleko..sem tam mu vola

0kristina0
10. jan 2022

Nie je ani dobry otec a ani dobry partner. Dalsie dieta na krku nepotrebujes.

autor
10. jan 2022

@luccija presne si ho opisala

anjelicek26
10. jan 2022

Ja citam medzi riadkami, ze proste nechces ostat sama "druhy krat" s dalsim dietatom ako slobodna mamicka. On ma dlhy, nezaraba ale sa flaka, beha za kamosmi a boh vie kym este, zije a vyjeda tvoju chladnicku v tvojom dome... nie je mu ani po rokoch vztahu tvoje starsie dieta dostatocne dolezite, aby prisiel na jeho narodeniny... toto buducnost nema a vies to aj ty. On nie je pomoc, on je pritaz.

autor
10. jan 2022

@laska86 keby nemáme malú tak by som to aj možno spravila..len ako som už vravela ja by som si to veľmi vyčítala ak by som také niečo spravila..pretože viem čo je pre mňa najdôležitejšie..

autor
10. jan 2022

@anjelicek26 bohužiaľ viem..len to akosi potrebujem este predýchať..finančné to zvládnem..mám aj rodinu ktorá mi pomôže..jeho rodičia sú tie úžasní..moc ich mám rada..ale taká neviem dokedy budem takto vladat

majasalvator
10. jan 2022

Nie si sama a jediná dnes už chlapy neberú vzťah a deti tak ako by to malo byť.Zena sa má starať a muž chodí do roboty a potrebuje voľnosť.Doma ich to už nudí a preto sa zdržujú viac s kamarátmi .Sú akosi ešte nedospeli a po čase už ani nedospejú,.zodpovednost im nič nehovorí.Je to len na tebe či chces ďalej pokračovať v takomto živote kde bude chvíľu dobre a potom budeš súperiť o každú minútu s kamarátmi alebo pôjdeš svojou cestou.Vzdy sa budeš musieť spoľahnúť len na seba .Tak pouvazuj a konaj.Je to len o tom ako máš silné nervy .Raz to aj tak ukoncis.

brembo
10. jan 2022

ja som muž,ale na tvojom mieste rozchod. Nespolahlivý partner partnerka je peklo. Ked toho máš cez den vela a musíš riešit zanho ju ešte veci,tak to za tu námahu a problémi nestojí. Ty budeš utahaná a nervozna,on vysmiaty a oddýchnutý. Ked si potrebuje niečo stále dokazovat,tak nech to robí sám,nie ked je vo vztahu.

erika_230
10. jan 2022

Byva v tvojom dome, nie ste manzelia je to iba otec tvojej dcery. Zbal mu veci a dovi dopo. MOzno sa uvedomi a mozno nie. nemas co stratit

laska86
10. jan 2022

Tak isto je otec jak ty matka snad sa dokaze postarat ci nie?tak.ho.potom posli kade lahsie..tak ci onak si stale sama s detmi naco ti je take,,dalsie decko,,inak ti poradit neviem...

autor
10. jan 2022

@brembo veľmi ďakujem aj za pohľad muža..presne som mala na myslí že by som to chcela vidieť aj z mužského pohľadu👌dakujem

stary_ujco
10. jan 2022

Takze on nielenze nerobi, este aj byva v cudzom a predpokladam zadarmenko. No naco by vobec chodil domov. Okrem stavu ked je hladny a špinavý. Mozno este tak gule pomasirovat a vyzmykat...

sandokanka36
10. jan 2022

teraz som sa asi trosku stratila v celej tej konverzacii ze ci sa chces vyrozpravat alebo co chces vlastne pocut, lebo vidis sama ze aky je co robi a co nerobi, tak neviem ci s nim chces ostat aj ked pises ze je sebec a ked povie ze ste mu prvoradi vy tak to nie je tak, tak neviem.

autor
10. jan 2022

@stary_ujco no robiť robí..len mu nedá ten kamarát také peniaze aké by si zaslúžil..takto isto to s tým jeho kamarátom bolo v minulosti keď ho oklamal a nedal mu čo si zaslúžil..prestali sa baviť ..a teraz znovu to isté začína..

autor
10. jan 2022

@sandokanka36 chcela som počuť názor žien a aj nejakého muža na jeho správanie..čo v Tom vidia..nič viac a nič menej..vážim si všetky odpovede aj to že svoj čas títo ľudia venujú aby mi napísali čo si o Tom myslia🙂

brembo
10. jan 2022

vieš ked ho vykopneš na ulicu,možno si to uvedomí,ale to by si mu musela všetko zavesit na nos,pred vyhadzovom. Ale takisto sa z toho nemusí zobrat nič. Radšej ži sama. Ked je sebec,nikdy sa nezmení a ani to jeho dokzovanie si niečoho. Radšej bud sama a rieš len svoje problémi,ako riešit i jeho a o všetko sa starat sama. Možno tak o 5 aviac rokov sa možno spamatá a bude spolahlivejší,ale chceš s ním tolko byt? Pochybejem,že tolko vydržíš a ked áno,budeš na dne. Ked sa nanho nemožeš spolahnut,tak ta kludne može nechat v štichu,ked ho budeš nejviac potrebovat,najma ked má ešte dlhy. Ktovie či ich vobec rieši. Nikdy nevieš,či nezaklope na dvere exekutor,kým nie ste manželia,tak na teba nemože. Ale chcela by si takého manžela? Ty potrebuješ bezpečie,a to ti on neposkytuje. áno bede to tažké,no ulaví sa ti. Nebudeš musiet byt nervozna kde je,či je v poriadku. . .

autor
10. jan 2022

@brembo veľmi pochybujem že si to uvedomi niekedy..alebo si to možno aj uvedomí ale neprejaví a neprizná ...máš pravdu..pre môj pokoj a kľud na duši by to bolo najlepšie..a určite nechcela..minimálne pokiaľ si nedosplaca svoje dlhy..bojovala som za ten dom pre moje deti a nemienim o nho prísť..ja nechápem že vraví ako mu na nás záleží a ľúbi nas. pri Tom sa správa ako keby cakal na to kedy ho vyhodim..nechce byť ten zlý? Alebo prečo to robí...nerozumiem tomu že reči má iné ako ciny..veď keď viem že som pochybila ,tak sa správam pokorne a žiadam o odpustenie

nairia
10. jan 2022

v tvojej situacii by som vymenila zamky na dome a vylozila mu veci v taskach pred domom a poziadala sud o vyzivne. to, ze nedojde v noci domov, pricom pisal, ze pride a medajboze by sa odmlcal, to by spravil 2x- prvy a posledny. nechapem, preco mas potrebu ho obhajovat a zotrvavat s nim dalej. vasa dcera z takeho otca nebude mat nic...

brembo
10. jan 2022

vieš pre neho je láska a zodpovednost 2 uplne rozdielne veci. On ich nespája dokopi a zatial nechápe,že suvisia.. Moožem niekoho milovat,ale byt k nemu zodpovedný,je vec iná. Vieš pre sebca je na prvom mieste on a on a on. To čo potrebuje,cíti ten druhý,su mu ukradnuté. A tá jeho zodpovednost. Nikdy nevieš,aký problém zase spraví a ako sa k nemu postaví. Može si narobit problémi u nesprávnych ludí,jeho tzv kamarát ho vyciava a jemu je to jedno. Máš doma dospelé decko.či nechce byt zlý,nerieš,ale ked si ho napomenula a on nič,tak radšej ho vyhod. Viem,nie je to jednoduché,ked ešte máš i dieta,ale nomožeš byt zodpovedná i za svojprávne dospelé decko. Vie,že má dlžoby a robíííí zadrmo,a jeho kamarát mu nalieva,lebo je to lacnejšie,ako ho vyplatit. Len Aby ho ten kamarát neukac na niečo,čo by ste mohli lutovat.

autor
10. jan 2022

@brembo 😢ďakujem za odpoveď..nemyslíš sa

autor
10. jan 2022

@brembo mňa hnevá aj to že ak mu niekto druhý povie že poďme postaviť čínsky múr tak hneď uteká...a ja keď chcem od neho len prechádzku po námestí tak radšej ide na ryby..prečo nejedná aj s okolím takto..len so mnou..asi som fakt blba

lucia851
10. jan 2022

@desore to teda nie je moje riešenie. Tak tu nepíš na mňa blbosti. Ja len píšem že keby som ja bola s takým chlapom co je stále preč a dokonca s kamarátmi mu bude pivo prednesie než ja tak s takým by som ani náhodou nebola

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
10. jan 2022

nie si hlupa,len zaslepená láskou. Možno radšej trávi čas s niekým iným,ako s tebou. Netráp sa už tolko,to ti nepomože. ❤Musíš sa rozhodnut sama,porozmýšlat,čo bude pre teba lepšie. Na neho ohlad neber,je to tvoj život,tvoj dom,o dieta sa budeš i tak starat ty a aj sa staráš. Teraz ti je viac menej prívesok na krku.

brembo
10. jan 2022

on sa zrejme tiež netrápi,ako sa cítiš,ked nepríde domov. Tak prečo sa máš ty trápit zbytočne? To ti situáciu nezlepší,len budeš neštastná. Dávaj svoju lásku dietatu

autor
10. jan 2022

Naozaj som ti veľmi vďačná🙂aj ostatným. zmením trošku pohľad na život..nemôžem sa donekonecna mucit.budem sa sústrediť len na deti,len tie budú odteraz mojou najväčšou prioritou ☺️❤️