Čo by ste robili v mojej situácii?
Ahojte žienky.chcem sa spýtať len na vaše názory ako by ste reagovali a čo by ste robili v mojej situácii.poprosim tie,ktoré potrebujú rypat,nech ani nekomentujú.chcem len vaše názory🙂.sme s priateľom vyše dvoch rokov,máme krásnu dcérku.(poznáme sa od zakladky)obaja máme 32 rokov.moj priateľ ma kamaráta,s ktorým robí už dlhšie,no v poslednom čase je s ním neustále(vyše 12 hodín denne)aj keď nemusí lebo mu skoro nič za jeho prácu ani za čas ktorý v nej stravi nedáva skoro žiadne prachy.v piatok sa stala taká vec.moj syn oslavoval narodeniny,prišiel k nám aj priateľov brat s priateľkou tak som mu napísala aby vedel,že sú tu.(väčšinou sa v takom prípade ponáhľa domov).neodpísal len potom mi volal že sa zdrží ešte" chvíľu"lebo nemá odvoz..tak ja že ok.okolo 11 som mu písala že som už unavena nech príde domov.napisal že dopiju piva a pôjde dom.ráno som vstala a on nikde😲písala som jeho máme či spí u nich..až potom mi napísal že za chvíľu je doma.z chvíľky bolo 12 hodín obed.prisiel domov s tým že on píl s kamarátmi a zaspal tam u nich.ze nič zle neurobil..tak som začala rýpať že to nie je okay.on hneď útokom naspäť že nič zle neurobil že na čo to riešim.hadame sa už dva dni,kvôli tomu.lebo on stále trvdi že je to v poriadku ak nepríde domov že bol len s nimi tam.(takéto sa už pár krát stalo nie je to prvý krát).mňa neskutočne trapi, ako sa pri rozhovore ku mne zachoval ako mi ponadaval.neda sa s ním ani rozprávať o tom,hneď je na mňa nervozny.(nevera v tom nie je).podľa vás je normálne že muz príde na druhý deň domov o 12 a tvári sa že
sa nič nedeje a ešte mi nadáva že som sprostá ak vôbec toto riešim?ďakujem vám za názory🙂.
sa nič nedeje? sa nič nestalo?
Oooj tak to je este o to jednoduchsie...ked je taky hrdina...tak nech sa zbali a ide byvat ku kamaratovi...oj ved to je este lahsie pre teba...pri mojej povahe by uz mal veci pred brankou a vymeneny zamok v branke aj na dome... 😉
@mystisch chcela by som mať na chvíľu takú povahu😁🙂asi by to aj on potreboval..škoda že ja som taká citlivka a všetko má trápi dlho.a on to samozrejme zneuziva
Neviem ja som v tomto v pohode ak sa vráti aj na druhý deň. Sama mužovi poviem nech sa ide s kamošmi ožrať a že do druhého dňa ho nechcem vidieť doma keď vidím že už ho mrle žerú doma 🤷♀️ (Aj tak sa mi v noci väčšinou doplazi domov 🤔😂😂 ale tak sme už spolu 9 rokov 😂) Jednoducho aj chlap niekedy musí vypustiť paru. Predsa len robota, rodina atd. Chlap nezvláda toľko veci psychicky ako ženy 🤷♀️ Ale tak rozdiel u našich dvoch chlapov,že keď má niekto z rodiny nejaký sviatok tak si toto nedovolí a je pekne pri nás. Ja by som nevycitala že bol vonku ale to že sa vysral na tvojho syna narodeniny….
Ja viem že nezvláda😁práve kvôli tomu robí tie "svoje"aktivity..takže vypúšťať paru môže tam.aj mňa to veľmi trápi že ani nepomyslel že sme chceli oslavovať aj s ním..každá sme ina,takže je ok ak to tebe nevadí ale ten môj vedel že takymito jeho prespavackami nie som stotožnená..aj tak si stále myslí,že mi ide len o to že mu neverím..ale to nie je pravda..ja viem že bol s nimi a pili..v tomto mu verim.len ma trapi na úkor čoho sa zabával a neuvedomuje si že mi ublížil..
Ale tak neviem ako často sa deje u vás ale napríklad moj muž potrebuje takto vypnúť aspoň raz za 2-3 mesiace. Nedeje sa to každý týždeň ani každý mesiac.každý deň ako skončí robota je s nami aj vikendy. Nonstop sa venuje rodine.
@dominika7990 našťastie sa to nedeje každý víkend..len vtedy keď už asi nevie čo zo sebou..ale tak on aj počas dňa behá kade tade..hľadá si akokeby zámienky aby mohol ísť..
by som bola zvedava, co by alfasamec spravil, keby si mu urobila to iste :D :D aaach boze, tito chlapi, akoze, viem ,ze to je detinske, ale keby mu to nahodou naschval spravis ,ze by si ho nechala s detmi a sla s kamaratkou na vinko sadnut a vratila sa na druhy den o 12tej, tak si viem predstavit, jak by ho roztrhalo :D ale teraz ti bude tvrdit, ze to je normalne a nic sa nedeje :D tymto ludom podla mna chyba zaklad empatie.
@bilancia 😅😅😅zbláznil by sa od jedu..roztrhalo by ho že nevedel čo robím a že musel strážiť decka..jasné že mi hneď povedal veď chod aj ty😁a keď sme u jeho rodičov alebo hocikde tak vždy ja alebo jeho mamina behá za malou..on pozerá telku alebo do mobilu
Neviem načo Ti je takýto "chlap"
Klame klame klame
Najviac by mi vadilo že normálne sa nezamestná (to, že sedí u kamoša a akože mu pomáha ale kamoš neplatí ako na nech si strci takéto bachorky za klobúk),,,má už 2 svoje deti + jedno ,,,nech sa k tomu postaví ako CHLAP a je zodpovedný aj za Vás ako rodinu. Neexistuje žeby nezarabal tak ako treba.
Detto keď má dlhy a na opravu auta treba ďalších 3000 eur....proste veľmi veľmi zlý vyber partnera.
A ty si naivná a zrejme tak zúfalá po mužskej spoločnosti že si ochotná tieto veľké prešľapy prehliadať.
Za mňa je toto nezrely jedinec. Nezaslúži nič viac ako vyhodiť tých 6sliviek von oknom a dovi dopo...
Nie, nie je to normalne
Nezrely, nedospely, antirodinny typ. Fungujes v podstate sama a on sa chodi domov iba najest, ked nema lepsi program. Ak chces zit normalnejsie, tak jedine odchod.
@78787878 neviem to je taká doba že stále nonstop iba rozchody? Je nezrely atď no poznajú sa od malička a vie aký je,bol. Majú spolu dieťa. Podľa príspevkov je to druhý chlap s ktorým má dieťa autorka. Neviem ja som si prešla veľmi vela obdobiami s manželom keďže sme spolu už 9 rokov ťaháme desiaty Vlastne od mojej 21 tky. Mali sme aj pauzu od seba. Rozdiel je medzi nami je 1 rok. Podľa mna tieto obdobia treba nejako spolu prekonať.predsalen žijú spolu a nejaké tie obdobia v živote ma každý človek počas života. Pokial toto iba začalo a neni to nonstop nejako by som to ihneď neriešila tak razantne že rozchod. určite by som to riešila takýmto spôsobom ak by to trvalo dlhšie a bolo by tam dlhodobé zanedbanie a nezáujem o rodinu. To že ide raz za čas s kamošmi a stalo sa že prespal podľa mna neni na rozchod nejme keď maju už spolu dieťa. Treba si to odkomunikovať pokecať s mužom čo mu vadi alebo čo očakáva týmto chovanim že čo a ako ďalej… To čo povie autorka keď bude dieťa staršie…. Mami prečo ste sa s tatom rozišli? Vieš zlatko tata prespal u kamaráta a prišiel na druhý deň a cez deň stále pracoval. 🤦🏼♀️
@dominika7990 samozrejme že to nie je len o Tom..sú tam dlhodobo aj iné problémy ale tie som sem netahala,pretoze som chcela počuť názor na konkrétnu situáciu..pekne si to rozpisala a áno pokiaľ by sa to stalo len raz tak sa nič nedeje..lenže toto a veľa iných veci sa deje neustále..takze nie kvôli tomuto čo sa stalo som sa zamýšľala nad tým že budem musieť konať ak chceme mať šťastný život spolu..ľúbim ho a práve preto nemal vyhodené veci pred domom..ano chcem komunikovať o danej situácii ..a o všetkých situáciach ale nie sama so sebou..a práve tu je ten problem..nevie riešiť veci..nevie sa so mnou v kľude porozprávať..nevie sa ospravedlniť a nevie si povedať že kvôli vám sa aspoň trochu prispôsobím keď vás ľúbim..a toto je to bohužiaľ😞že jemu to je jedno..aspoň sa tak tvári..
@dominika7990 Vobec nie, kvoli blbostiam sa nerozchadza. Vacsina prispevkov na MK ma vsak rovnaku podstatu. Zeny partnera neodhadnu a ich vyber je od zaciatku zly, cele odsudene na neuspech. Je uplne jedno, ci ho poznaju od skolky. Mam pocit, ze tato doba je schaosena, zmatena, hlavne mladsi nevedia kde je sever, nepoznaju zakladne pravidla, priority, nemaju doma spravne vzory, nevedia sa v zaplave podnetov a informacii zorientovat... V prispevku citam aj ovela horsie problemy ako je len prespatie u kamarata. Mam 50 a trochu nadhlad, su veci vo vztahoch nerozchoditelne, kedze na zmenu treba dvoch, jeden nestaci.

ži svoj život,venuj sa sebe a detom. oni ta potrebuju viacej,on prežije i bez teba,ale deti len velmy tažko. Vela štastia ti prajem.