Čo by ste robili vy?
S mojim ex sme boli manželmi 11 rokov a sú tomu 2 roky čo sme rozvedený...no ani jeden sme si nedokázali nájsť niekoho iného a stále nás to ťahalo k sebe späť i napriek tomu že naše manželstvo bole veru hocijaké😑
Asi pred 3 mesiacmi sme sa začali znova stretávať a všetko išlo ok,no stala sa TÁ vec😔
Dozvedela som sa že mal aférku s kolegyňou( to by bolo ešte ok kedže sme spolu neboli) no najviac ma zabila veta...Čakajú spolu dcéru ,už v devembri sa má narodiť...
Samozrejme že som ho hneď konfrontovala a on to nepoprel,povedal že chce byť s nami no ja neviem čo teraz robiť ako sa zachovať...
Začala by som nový život a hlavne s.niekym iným.
@zazvorka87 prečítaj si príspevok ešte raz, lebo podľa tvojho komentára si ho nepochopila správne. Oni už sú rozvedení 2 roky. Aká nevera?
1. ako by si sa citila TY na JEJ mieste?
2. co by si robila TY na JEHO mieste?
@ives77 ja sa smejem, ze : tych detí sa este nájde🙂))) vsetky si myslite, ze ste osudove lasky dotycneho, a keby ste videli aj, ako....🙂))) taak si ma pobavila.
@zazvorka87 v pohode, len mi tvoj komentár nešiel do hlavy.
No poviem Vám že áno je to ťažké ,no ešte ťažšie je pozerať sa na smutnú tvár môjho syna ktorému otec chýba ...Môj ex nie je zlý,no miluje svoju prácu na toĺko že v nej trávi až príliš veĺa času(pracuje v nemocnici) a to bol dôvod aj nášho rozvodu,je to workoholik😑

mňa by to aspoň teda škrelo a neviem, ako nepoviem stane sa, no hneď a ešte sa na ňu aj vykašle. ja by som do vzťahu s ním už asi nešla