Čo by ste si mysleli o správaní manžela?
Ahojte,
nechcela som zakladat otazku, aby ste mohli pridavat viac prispevkov. No skor to sedi na otazku. Co si myslite o spravani sa, mojho manzela? Sme spolu vyse 13 rokov, mame spolu aj deti. Spolocne radosti, ale aj starosti. No mna by zaujimal Vas nazor na to, ako sa on voci mne sprava. Ja som doma, a robim vsetko co sa tyka domacich prac a deti. Manzel pracuje, pomoc velmi staba, sem tam je kvoli tomu hadka. Ale ok, som doma, takze porobim co treba. Obskakujem od rana celu rodinu. No v tom nevidim problem.
Problem, alebo skor otazka na Vas je, ci je normalne, ze moj muz pre mna nic neurobi. Cez vikend si pospi, rada by som aj ja, poviem mu to, ale on proste nevstane, ze zabudol, nezobudil sa... Povie, ze pojde s mnou k lekarovi, no nejde, lebo zaspal. Opyta sa, ci nieco nepotrebujem z obchodu, poviem co by som chcela, a on prve co vkroci do dveri, krici, prepac, zabudol som Ti to kupit. Poviem, ze travime spolu malo casu, tocime sa len kolo deti, tak prislubi, ze ked bude mat volno, tak mi venuje cas. No ale nevenuje, robi si svoje veci 🙄 . Ked som bola chora, vzdy sa naslo nieco, preco si nemoze zobrat volno a postarat sa o deti, ale ked je chory on, volno si vzdy vybavi. No a kopec inych malickosti, ako to on vola. Lenze pre mna ako zenu to nie su malickosti, su to pre mna dolezite veci, a ked mi raz nieco slubi, tak by mohol aspon nieco dodrzat. No statistika je u mna taka, ze neurobil ani jednu jedinu vec, o ktoru som ho ziadala. Ja si uvedomujem, ze su niekedy dni, ze clovek zabudne, ale vzdy a za kazdym? A este mi drzo povie, ked uz nevladzem, vsetko mu poviem, ze takym spravanim sa mu vzdialujem. Ako by ste reagovali vy? Zda sa Vam to, ze je to ok, len ja riesim malickosti?
@mojkamojka ze preco si ex manzelka ponechava meno po ex manzelovi :D neviem to tu najst v diskusii hladam, no nevidim....ak si o tom nepisala ty tak potom nehnavaj sa , pomylila som si ta :D
Neváži si Ťa. Tak preto zabúda na veci aj na Teba. Bodka.
@bbeellaa No tak sa na volačo z toho s prepáčením vyser a uvidíš čo sa stane. Mozno sa zobudí.
@bbeellaa prečo je podľa teba ok, že obskakuješ celú rodinu od rána iba ty? deti ste robili obaja a obaja sa máte o ne starať ROVNAKÝM DIELOM aj majetok máte spoločný a aj o ten sa musí on strať tak ako ty aj ty raz budeš chodiť do práce a po práci ešte budeš obskakovať jeho a deti? a kto bude obskakovať teba?asi tam si urobila hneď nazačiatku chybu, no skúsil by mi môj muž povedať, že niečo zabudol kúpiť, hneď by išiel znova do obchodu. a stým prichádzajú tie maličkosti o ktorých píšeš, všetko so všetkým súvisí
@bbeellaa presne ako ti píšu iné, ma napadlo, nech sa vžije do tvojej situácie keď si myslí, že sú to maličkosti, nech si vyskúša 1 týždeň tvoj život a ty jeho a či potom pochopí.
@bale1rinka ako moze ona vyskusat jeho zivot, pojde ona do jeho prace namiesto neho?
@modraslza tak ma nechytaj za slovíčka, aj ona bude raz chodiť do práce a po práci ju bude ešte kopec roboty doma čakať, tak som to myslela, tak ,že nech po príchode z práce nerobí nič, ale to je jedno, to je hudba budúcnosti, teraz je doma s deťmi a mala by ho po jeho práci zapájať do všetkého aby sa uvedomil, fifty fifty.
@bale1rinka ja svojho tiez nezapajam...kym som doma tak sa o tu domacnost staram a on chodi do roboty..ked pojdem robit i ja bude to uz ine pre neho veru, a i pre mna 🙂

@natalym bude to lepsie ci horsie ? :D