Hádka s manželom. Reagujú všetci muži takto agresívne?
Sme s manželom spolu 9r. Máme 2.5r synčeka. Ale k veci. S malým som sa hrala s loptou, a náhodne som mu loptou hodila do hlavy nechtiac. A on na mna vyletel či som jebnutá, a sprostá. Ja som len ostala pozerať. Prešiel mesiac, a nepočula som prepáč, a keď mu poviem že kedy mi teda prepáč povie tak povie že čo to stále rozoberám
Mňa ozaj zaujíma či akože to chlapi v hneve takto bežne reaguju?
Sranda, že malé deti majú tak malé deti 🤷🏼♀️
@anonym_3ab1c4 takto sa baví aj môj svokor so svokrou a má 60 🙂
@kristinatankova199 Ak mam byt uprimna...my sa teda s manzelom hadame naozaj velmi zriedka, ale ak sa pohadame, tak padaju kadejake slova 😅🫣.
Nikto nie je dokonaly, kazdy ma nejaku slabu chvilku...ale teda u nas to vzdy konci ospravedlnenim a konverzaciou, kde sme pochybili a co zmenime, aby sme sa tomuto uz vyhli.
Skor by mi na tvojom mieste vadilo to, ze je mu to lahostajne a nechce to riesit 😏.
@kristinatankova199 môj otec sa takto celý život s mamou bavil/baví. Ja som si vybrala chlapa, ktorý mi za 7 rokov vzťahu slovami ešte nikdy neublížil, neurazil, váži si ma a nedovolil by si voči mne žiadne ponižujúce/urážlivé slová.
@kristinatankova199 Ak mam byt uprimna...my sa teda s manzelom hadame naozaj velmi zriedka, ale ak sa pohadame, tak padaju kadejake slova 😅🫣.
Nikto nie je dokonaly, kazdy ma nejaku slabu chvilku...ale teda u nas to vzdy konci ospravedlnenim a konverzaciou, kde sme pochybili a co zmenime, aby sme sa tomuto uz vyhli.
Skor by mi na tvojom mieste vadilo to, ze je mu to lahostajne a nechce to riesit 😏.
@oceanahory áno presne si to vystihlla. On sa tvári ako keby nič, a je usmiaty od ucha k uchu
@oceanahory áno presne si to vystihlla. On sa tvári ako keby nič, a je usmiaty od ucha k uchu
@kristinatankova199 Tak mu skus navrhnut konverzaciu, co vyvolalo v nom taky hnev, ze ti takto skaredo vynadal, ci si mysli, ze je taketo spravanie v poriadku, povedz mu o svojich pocitoch, ako to teba urazilo a ze ta to trapi...komunikacia je klucom k stastnemu vztahu.
Ak by som s mojim muzom nevedela o tychto veciach rozumne hovorit, uz by sme spolu neboli.
@kristinatankova199 Tak mu skus navrhnut konverzaciu, co vyvolalo v nom taky hnev, ze ti takto skaredo vynadal, ci si mysli, ze je taketo spravanie v poriadku, povedz mu o svojich pocitoch, ako to teba urazilo a ze ta to trapi...komunikacia je klucom k stastnemu vztahu.
Ak by som s mojim muzom nevedela o tychto veciach rozumne hovorit, uz by sme spolu neboli.
@oceanahory práveže som sa snažila, a on stále reaguje tak, že nech to už neriešim že veď stalo..ale on ma pizzeriu ktorý otvoril vo februári, a tak si rád ventiluje stres asi neviem..ale ďakujem
My sa teda obcas pohadame ale nikdy nikdy takto nereagujeme ani nepouzivame take skarede slova jeden na druheho. Totalne neprimerana reakcia.
A teda tiez by som to nenechala tak. Aby mu bolo jasne, ze to nema viackrat opakovat. Aj ked ja by som hned v tej chvili reagovala, ze co si to dovoluje sa takto so mnou rozpravat.
Nie, nikdy mi takto nepovedal.. takto sa bavil moj otec s mamou a vedela som, ze toto nechcem. Ale keby mi tak povedal, tak by som ho tak sprdla, este 100x skaredsie ako on mna 🙂 to by pozeral.. nemala si cakat mesiac, mali ste si to vydiskutovat hned v ten vecer/na druhy den, ze takto sa s tebou rozpravat nebude
raz za 11 rokov mi môj muž povedal " drž hubu" 🙈 musím povedať, že som si to zaslúžila . reagovala som nesprávne.
vzápätí sa mi ospravedlnil. úprimne.
@oceanahory práveže som sa snažila, a on stále reaguje tak, že nech to už neriešim že veď stalo..ale on ma pizzeriu ktorý otvoril vo februári, a tak si rád ventiluje stres asi neviem..ale ďakujem
@kristinatankova199 Tak ak na pravidelnej baze utoci na teba s takymito slovami, tak nie, nie je to bezne a naozaj to nie je v poriadku.
To naozaj su vztahy, kde si ludia nadavaju do j...ych? No gratulky.
No ak dostanes bolestivu ranu do hlavy, v prvom momente ti vyleti z ust kadeco.
@kristinatankova199 a ty si mu Prepac povedala? Zbytocne to po mesiaci vytahujes, bud sa to vyriesi hned, na druhy den alebo sa to uz necha tak.
@kristinatankova199 nech si stres ventiluje v telocvični fitku pri behu a podobne neexistuje aby mi povedal že som j a podobne výrazy v podstate za kravinu a ešte to bral v pohode. Je úplne neprípustné aby si niekto ventiloval stres útokmi na inu osobu a netreba ho týmto ospravedlňovať. Ak doteraz nemal takéto prejavy a hnev a stres zvládal normálne a stane sa to ešte raz treba mu povedať že ak je naštvaný ty nie si hromozvod ani boxovacie vrece a tieto výrazy používať nemá ani na teba útočiť za somariny.
Sme spolu takmer 20 rokov. V zivote mi nepovedal nic vulgarne, ani len, ze som krava alebo ze mi sibe. Nic take. Neviem si predstavit, ze by sme si niekedy takto povedali.
Ujsť môže, ale okay to nie je a je slušné sa ospravedlniť. Či keď mu syn v puberte tiež povie že je jebnutý a sprostý tak sa nič nedeje a netreba sa ospravedlniť?
Áno, ušlo mi aj nepekné slovo na mužovu osobnosť ale ospravedlnila som sa.
A ženy ako v hneve reagujú? Nikdy ste na nič v hneve nehrešili? Žiadne nervy, žiadny stres? Neverím, keď tu opäť čítam samé ideálne vzťahy..
@kristinatankova199 Nie, moj by tak urcite nezareagoval. Sme spolu 16r., mame 3 deti a jeho najvacsia nadavka na mna bola jediny krat a to "krava". Ako to ma fest nastvalo. Ale teda v zivote som ho nepocula povedat vulgarizmus vseobecne nieto este na mna. Ja som jemu urcite viac ponadacala za ten cas co sme spolu ale tiez nie vulgarne. My takto nenadavame. V niektorych domacnostiach je to zial bezny slovnik. Ale teda moj by sa ani tak nenahneval, skor by to na srandu otocil ako ho poznam. V tomto ma fakt skvelu povahu, ziaden nervak, cholerik. Ale tvoj je asi prudsi. To si za tych 9 a viac rokov urcite zistila. Ale mal by sa ti ospravedlnit ak na trosku sudnosti a svedomia. To bez debaty.
@kristinatankova199 prepáč, ale ty si mu hodila do hlavy loptu, povedala si mu prepáč ako prvá?
@kristinatankova199 a ty si mu Prepac povedala? Zbytocne to po mesiaci vytahujes, bud sa to vyriesi hned, na druhy den alebo sa to uz necha tak.
@anonym_cebec8 áno povedala hneď nie som blbá, že aa neospravedlním
@kristinatankova199 tak v tom pripade by mohol aj on
@kristinatankova199 tak potom sa mal ospravedlnit aj on. Aspon ked vychladol mohol z neho nieco vypadnut. Ale aspon uz vies co mas doma, vies sa zariadit. Ale vytahovat jednu hadku aj po mesiaci, to naozaj problem nevyriesi, len ho zbytocne eskaluje.
nie, preboha, keď mi raz povedal muž v hádke, že som prije.aná, tak som mu v tej chvíli hodila snubák do hlavy (doslova) a odišla som aj so synom, odvtedy veľmi váži slová. V podstate odvtedy, keď sa schyľuje k hádke, tak zvyčajne sa obaja nadýchneme a preberieme to o 10 minút neskôr, kedy sa upokoja obom emócie.
Este dodam k tomu, ze uz vies co mas doma. Mozno sa doteraz tak k tebe nespraval, ale takto sa sprava bezne. Prehnane reaguje odjakziva, ale ty si to nevnimala, lebo to nebolo namierene proti tebe. Taky clovek nema problem naziapat na cudzieho, na tetu co sa cmochce pred pokladnou, na sofera, ktory ide inac ako si on predstavuje, na hociho a hocikedy ked sa mu zda, ze je v prave. Vyberanym slvnikom sa vyvrsi aj na blbej kosacke, ktora nestartuje. Ked dohra rolu slusaka, tak sa v pohode vyziape aj na tych najblizsich.
Nie všetci iba taký aky povedal že si ty teda je....
@kristinatankova199 akoze ma pravdu,aby si mesiac vkuse riesila,ze na teba vybehol? Povedala by som si svoje v danej situacii. Teraz to uz nema ziadny efekt a razne by som mu dala najavo,ze takto sa so mnou nebude rozpravat. To iste,ak si na tebe vybija nervy,ohrad sa,ze takto sa k tebe nebude spravat. Ze chapes,ze ma nervy,ale ty mu vytvaras prijemny domov,kde sa ma ukludnit a nie si na tebe vyvrsit svoj hnev.
@kristinatankova199 tak mu ale povedz že ty si to potrebuješ vyriešit , vysvetlit, neurobila si to naschvál , reakcia bola neadekvatna

Sranda, že malé deti majú tak malé deti 🤷🏼♀️