icon

Čo by ste si mysleli o takomto type chlapa?

25. jún 2022

Baby zaujímalo by ma čo si myslíte o takomto type muža/chlapa
Zaheslovany telefón a berie ho zo sebou na wc,sprchy proste ho nedá z dohľadu
Našiel si novú prácu a je v nej cca 2 týždeň a tvrdí že nemá kto robiť a preto robí 16h denne a do toho napríklad odíde ráno okolo 9:30 a príde večer o 10+-
Na internete si mení profilovky a tvrdí že s akú niekto nabúral ja účet
Deťom sa prestal venovať a zhadzuje to na robotu
Schová si peniaze a míňa nehorázne veľa antiperspirantov atď....
Večer mi volal že cez víkend robí ..potom prišiel domov o pol 11 stým že sa ide oholiť a ostrihať
Uvažujem nad tým že kým je preč že ho zbalim a vyhodím alebo máte pre mňa inú možnosť? A zabudla som na to najhlavnejšie ja FB nepoužívam ale sestra áno a druhým babám dáva ❤️ na fotky a obzvlášť jednej a aj keď jej písala tak si ju Max tak zablokovala... Čo mi radíte.. fakt začínam uvažovať že tým mužom preplo
alebo máte inú možno

Strana
z2
micusa2222
25. jún 2022

určite by mi nestál za nejaký boj človek, ktorý mi vulgárne nadáva...to je celé...

saraxyz
25. jún 2022

Autorka drzim palce a prajem veľa síl. Slzy ocistuju-tie emocie je dobré dostať zo seba von. Pravdepodobne ma niekoho. Tie antiperspiranty a všetko okolo som zažila a tiez som bola "piip jbnt...😂" Teraz sa na tom smejem, ale vtedy to bolo pre mňa veľmi ťažké obdobie (ja som to mala komplikovanejšie)

macikovaiveta
25. jún 2022

Nestrácajú čas , utekaj

hayabusa1337
25. jún 2022

ja ked niekedy citam tie prispevky mi pride ze je tu kopec nesvojpravnych ludi alebo prilis jednoduchych? vsak prva vec porozpravam sa a zistim co je vo veci, ak sa s tebou nebude bavit vlastny partner/manzel tak naco cakas? rozid sa/rozved sa. v prvom rade sa cudujem ako si mozes urobit decka s niekym takym.. divne

mamkalentedkova
28. jún 2022

Keď tibeste aj také pekné tituly dáva ,už mal mať dávno kufre pred dverami ..Neviem ..nemá zmysel sa mu snažiť ešte niečo vysvetľovať .

Strana
z2