icon

Čo by ste si pomysleli o takomto chlapovi?

8. mar 2023

Pekný deň, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a chceli by ste sa stretnúť ale napíše vám, že aj by som chcel ale nemôžem to povedať rodičom? Lebo zase iste nemusí každému hovoriť, že s kým sa konkrétne ide stretnúť ale zase to je taký problém povedať idem von sa s niekým stretnúť. Aj ked už má 25r :( lebo keby máme obaja po 15-16 no dobre, že by sa rodičia báli ale zase dospelý človek 25r...no neviem je mi to divné, lebo toto mi príde cez čiaru...

Strana
z4
0kristina0
9. mar 2023

Tak sa ho opytaj ci ho zbavili svojpravnosti, ked za neho rozhoduju rodicia, akokolvek moze byt veriaci toto je chore spravanie.

autor
9. mar 2023

@0kristina0 Tiež si myslím, keby má 15 chápala by som, že by sa báli ale aj tak by nemali mať právo to zakazovať sa stretávať a hľadať partnera/ku

em4life
17. júl 2024

Maj pls hrdosť a nechaj ho tak. Jednoznačne Ťa chcel dostať do postele a zabaviť sa. A ešte si užíva, ako Ťa manipuluje vetami typu, že niečo si všimol, ale máš na to prísť sama. Dostal Ťa presne tam, kam chcel. A pozor, nie je to nevyzrety chudáčik, ani chlap s taškou životnou situáciou. Je to manipulátor ako z učebnice, prečítaj si o nich viac.

akje
17. júl 2024

@em4life je to diskusia z pred roka.
@autorka no co, na co si prisla? Ako to dopadlo?

konikmodry111
17. júl 2024

Jemine autorka kašli nanho. Naco tie je takéto čudo, keď na svete máš milión iných chlapov ? A možno si z teba robi len prču. Napis mu teda že fajn, keďže mu maminka s tatinkom nedovolia sa stretnúť tak mu prajes všetko dobre do života a vy dvaja ste skončili keďže nemáte o com 🤷‍♀️
Lebo viera sem a tam, nezakazuje ist s niekym na prechádzku či na kávu. Ved ho nechceš požiadať o ruku na prvom rande 🙈

Strana
z4