icon

Čo by ste si pomysleli o takomto chlapovi?

8. mar 2023

Pekný deň, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a chceli by ste sa stretnúť ale napíše vám, že aj by som chcel ale nemôžem to povedať rodičom? Lebo zase iste nemusí každému hovoriť, že s kým sa konkrétne ide stretnúť ale zase to je taký problém povedať idem von sa s niekým stretnúť. Aj ked už má 25r :( lebo keby máme obaja po 15-16 no dobre, že by sa rodičia báli ale zase dospelý človek 25r...no neviem je mi to divné, lebo toto mi príde cez čiaru...

viestta
8. mar 2023

Autorka, teraz vážne. Ak taky starý corgoň konzultuje rande s rodičmi, niekto z tej trojice je vadný, možno aj všetci. Taky prípad nie je vhodný ani na nezáväznu kávu, nie to ešte na rande ie, nedajbože na vzťah. Hľadaj nejakého svojpravne ho, ktorý už má prestrihnutu pupocnu šnúru. Tohto nechaj nejakej zúfalej a hlupej

jonnie
8. mar 2023

Neviem... a to akože pracuje? Dokedy plánuje žiť s rodičmi. Ako v "Môj neortodoxny zivot" ten jej syn Aron sa nechcel vzhľadom na vieru rozprávať vôbec s cudzími dievčatami.

mischy00
8. mar 2023

A nieje náhodou zadaný??? Akože rodičia ho živia alebo ako? Nemôže ísť normalne von? Je jedno aký dôvod, proste idem von a hotovo, čo je v base?
Ako si s ním predstavuješ fungovanie keď ani na rande sa nevie normálne dostaviť 🤦

autor
8. mar 2023

@mischy00 nemyslím si

1sally12
8. mar 2023

A nemôže si vymyslieť napr. že ide von s kamošom? Alebo že sa zdržal v práci? Lebo viem akí dokážu byť rodičia a pokiaľ ho kontrolujú štýlom "kam ideš, s kým ideš" to mi tiež išlo na nervy tak som sa musela naučiť trocha klamať😄🤭 alebo to môže byť ako píše @marsmykkok ak by ste sa neskôr dali dokopy, nastali by otázky "kedy nám ju predstavíš, kto to je, odkiaľ je..." a náhodou by ste si nesadli tak zase prečo ste sa rozišli atď...to je tiež pekne nepríjemné. Každopádne skús sa s ním stretnúť a uvidíš.

autor
8. mar 2023

@jonnie vraj ešte študuje

zorkahorka
8. mar 2023

Uf, cisto teoreticky a trosku pozrieme dopredu - s nim si beries aj jeho rodinu. Chces? Ja by som nechcela 🙃

0kristina0
8. mar 2023

Neviem, mne to zavana klamstvom. Podla mna ti o svojom veku klame.

zorkahorka
8. mar 2023

@viestta 🤣 az mi zabehlo 🤣 ale vystihla si to a suhlasim s tebou 🤣

autor
8. mar 2023

@0kristina0 tak videli sme sa, ale vyzeral fakt na 15-16

nikpa
8. mar 2023

Že je dilino 😃 by som si pomyslela

modrykonik33
8. mar 2023

Takže to do budúcna s ním nevidíš?

autor
8. mar 2023
vilma7
8. mar 2023

Ani môj chlap nevravel doma, že ide na rande a to mal 38.
Tak nechaj tak, nech si sedí ďalej doma. Netreba si o ňom myslieť nič, každý sme nejaký.

bennn
8. mar 2023

Ako si môžeš dohadovať takto stretnutie ako ateistka so silne veriacim? Nechapem ako ste sa mohli dostať do viac ako kamarátskej roviny? ... Nábožensky ovplyvnení ľudia, sú mentálne úplne inde. Reálne im niekto od výchovy zblbol mozog a narušil vnímanie sveta, rozvoj vlastného ja. Ak tomu reálne verí, tak je to automaticky stopka. Môžem hovoriť zo svojich skúseností. Viacero dievčat, s ktorými som niečo riešil, boli veriace, chodili do kostola... a to sa proste absolútne nezhoduje s mojimi hodnotami. Vo väčšine sme si síce rozumeli, aj sa mohli mať super, ale keď zároveň je ten človek schopný prejavovať sympatie názorom Kotlebovcov, chodí do kostola, hrá sa na silno veriaceho, a popritom robí presný opak, ale keď to on zachce, tak je to v pohode, vtedy viera neexistuje. Ale keď sa niekto iný pozerá, tak to nee, ja som veriaci, ja také nerobím... Zatiaľ čo sa po víkendoch s náhodnými chlapmi/babami v miestnom klube obchytkáva alebo aj niečo viac...

Veriaci neznamená slušný. Ani správny. Znamená to zmanipulovaný ideológiou.

gianna
8. mar 2023

Akože ja chápem, že ti môže vadiť fakt, že je veriaci, chápem aj prečo. Ale nerozumiem tomu, že prečo ho teda ešte natahujes s ďalšou komunikáciou a stretávanim. Však mu normálne povedz, prepáč, ale spolu by to nešlo a vec je vybavená. A nemusíš to ďalej riešiť na internete a vytvárať diskusie, v ktorých veriaci ľudia vyzerajú ako mentálne postihnutí 😉 proste stačí normálna komunikácia a elementárna úcta k druhému človeku 😉

autor
8. mar 2023

@gianna ja to ,,ťahám" asi ledva jeden deň, a premýšľam ako to vyriešiť, ako to povedať

autor
8. mar 2023

@benn
@bennn On mi to neoznámil hned, ale videla dnes som našla, že sleduje nejaké stránky o náboženstve a videla som u neho doma obrazy Ježiša a tak...ale vyslovene, že ,,ehm som silne veriaci" a plus 5 detí no dokopy aj jeho zvláštne správanie, silne veriaca rodina ak nie fanatická

gianna
8. mar 2023

Normálne povedz, prepáč, ale to by nešlo 😉 však to vieš zhodnotiť aj sama, nie?

autor
8. mar 2023

@gianna Ja mám toho trochu viac na srdci :DDD lenže ja som dosť priami človek a veci niekedy poviem veľmi surovo

gianna
8. mar 2023

Tak to už musíš odhadnúť sama, či chces iba ukončiť komunikáciu alebo máš potrebu tomu druhému vyliať svoj hnev, frustráciu alebo čokoľvek práve cítiš.🤷 To už je na tebe, ale mysli na to, že ako to povieš, lebo ho síce môžeš posunúť k zamysleniu sa nad sebou alebo ho môžeš zraniť.

autor
8. mar 2023

@gianna Ja nepíšem o hneve ani negatívnych pocitoch, toto voči nemu nepocitujem, len mu viac vysvetliť prečo a odôvodniť to

0kristina0
9. mar 2023

Ved sa ho normalne opytaj, ako si predstavuje randenie ked chce mat v buducnosti raz zenu a deti. Ci sa stretnete prvy krat az na svadbe.

autor
9. mar 2023

@0kristina0 On mi povedal, že nejaké stretko na čaji alebo nejaká prechádzka. Len rodičia s tým majú problém keby sa stretáva so ženou

lubkavargova1
9. mar 2023

Inak rozmyslam, ze preco si chces takeho chlapa zavesit na krk alebo mu nieco vysvetlovat..pokial su silne veriaci a jeho rodina taka, rodicia, tak teba ako neveriacu nikdy neprijmu a budete sa len natahovat..a on chudak chalan bude medzi dvoma kamenmi..ak trosku sa aj zastanem toho chalana, naco mu komplikujes zivot? To akoze si myslis, ze ho zmenis? Nezmenis, len budes nestastna lebo "svokra je posahana"..."nechceme mat svadbu v kostole, ale rodina tlaci"... a taketo milion dalsie temy co tu je a zeny sa nikdy nepoucia a nepoucia...kazdy nech si hlada ku sebe svoju polovicku...neboj aj on si najde a to bude tiez taka posahana krestanka co padne rodicom do oka...a ty tiez na toho rychlo zabudnes...ci si myslis, ze ked mu das ochutnat sex a uvidi nejaku funu nazivo tak sa zmeni? No napisala som to hnusne, ale nezmeni sa...len si ty skomplikujes zivot. Ako mne je jedno, o par rokov koncim pravo a teda potrebujeme klientelu na rozvodoch, tam vas obereme aj o posledne gate, ale zase naco sa rutit do zahuby ked uz od zaciatku blikaju kontrolky??

tiezjedna
9. mar 2023

nestrácať čas...

stanulienkat
9. mar 2023

Vobec by som sa nim nezaoberala. A uz vobec nie na MK.

autor
9. mar 2023

@lubkavargova1 Ja si ho predsa nejdem brať, ani to neplánujem, len sme si písali a uvažovali o stretnutí, ale váham vzhladom na isté informácie

tiezjedna
9. mar 2023

predovšetkým - bigotný katolík (predpokladám) a ateistka, to nikdy nemôže fungovať. Zvlášť ak mu dýchajú na krk ešte bigotnejší rodičia

autor
9. mar 2023

@stanulienkat I ked včera som chcela telefonat, tak sa stal a povedala som mu, veci v zmysle, že by nam to nefungovalo, už teraz sme natrafili na veľké rozdiely...