Čo by ste si pomysleli o takomto chlapovi?
Pekný deň, ako by ste brali keby si píšete s chlapom a chceli by ste sa stretnúť ale napíše vám, že aj by som chcel ale nemôžem to povedať rodičom? Lebo zase iste nemusí každému hovoriť, že s kým sa konkrétne ide stretnúť ale zase to je taký problém povedať idem von sa s niekým stretnúť. Aj ked už má 25r :( lebo keby máme obaja po 15-16 no dobre, že by sa rodičia báli ale zase dospelý človek 25r...no neviem je mi to divné, lebo toto mi príde cez čiaru...
@0kristina0 Tiež si myslím, keby má 15 chápala by som, že by sa báli ale aj tak by nemali mať právo to zakazovať sa stretávať a hľadať partnera/ku
Maj pls hrdosť a nechaj ho tak. Jednoznačne Ťa chcel dostať do postele a zabaviť sa. A ešte si užíva, ako Ťa manipuluje vetami typu, že niečo si všimol, ale máš na to prísť sama. Dostal Ťa presne tam, kam chcel. A pozor, nie je to nevyzrety chudáčik, ani chlap s taškou životnou situáciou. Je to manipulátor ako z učebnice, prečítaj si o nich viac.
Jemine autorka kašli nanho. Naco tie je takéto čudo, keď na svete máš milión iných chlapov ? A možno si z teba robi len prču. Napis mu teda že fajn, keďže mu maminka s tatinkom nedovolia sa stretnúť tak mu prajes všetko dobre do života a vy dvaja ste skončili keďže nemáte o com 🤷♀️
Lebo viera sem a tam, nezakazuje ist s niekym na prechádzku či na kávu. Ved ho nechceš požiadať o ruku na prvom rande 🙈

Tak sa ho opytaj ci ho zbavili svojpravnosti, ked za neho rozhoduju rodicia, akokolvek moze byt veriaci toto je chore spravanie.