icon

Čo by ste si pomysleli o žene, ktorá nemá záujem spoznať priateľovu rodinu a kamarátov?

2. okt 2022

Čo by ste si pomysleli o žene,ktora nemá záujem spoznať priatelovu rodinu a kamarátov? Ani jeho rodičov proste nikoho.. keď sa taka žena jasne vyjadrila,že chce aby vzťah bol len o dvoch a do vzťahu nezasahovali ďalšie osoby

(Ano ta žena som ja)

Strana
z2
julie19
3. okt 2022

Rodina a kamaráti patria do života človeka a keď príde na vzťah musí s tým partner rátať, nemôže chcieť aby zrazu ten druhý všetkých vo svojom živote odstrihol a hotovo… tak to proste nikdy fungovať nebude … Ale ak ide čisto iba o sex tak samozrejme toe nie je žiaden vzťah a tým pádom to od euplne mimo rodiny a kamarátov a myslím že ani oni by nemali záujem ta spoznať (ktorá mama by chcela spoznať ženu s ktorou jej syn len ulavuje svojim potrebám 😅🤷‍♀️) ale ak on ma chuť ta predstavovať a zoznamovať tak potom problém je ani nie tak v tom či ako či nie ale v tom že ty a on ten vás “akože vzťah” beriete úplne inak a on by o tom mal vedieť nech si nerobí nejaké zbytočne nadeje

lubina
3. okt 2022

ze je to divne. Ved predsa ak ma zena zaujem o vazny vztah, tak prave poznanie rodiny a priatelov muza jej moze vela napovedat....z akeho je prostredia, ako sa oni spravaju a pod. Podla toho sa da vela zistit, aky on sam je, kedze s nimi vyrastal a aky bude ku svojej rodine....ak nechce nikoho z jeho okolia spoznat, je asi ona cudna a ma sama so sebou problem....

lavender273
3. okt 2022

Ja by som osobne od takej zeny utekala. Jedine zeby boli rovnako nastaveny s partnerom.

klarolinne
3. okt 2022

Chalanisko vie, že je pre kamarát a výhodami? Lebo keď ťa chce s mamou zoznámiť tak asi nie. Pozhovárajte sa, a nechaj ho ísť.

domak2
3. okt 2022

Och tieto témy kde sa opise 10% situácie 🙄

barborachors
3. okt 2022

Nic, že to jej vec. Ja tiež nerada spoznávam cudzich ludi a tobôž nie rodinu niekoho. Kazdy mame iny prah chuti spoznávať nieciu rodinu a je to v poriadku.

sense
3. okt 2022

Ze to s tým chlapom nemysli vážne prípade nejde o vzťah len o sex

lilope
3. okt 2022

@autorka tak, nemusíš ju poznať či ide o sexuálny alebo normálny vzťah, ale pýtala si sa či je to normálne. Ak ste len milenci a nič viac, neviem si ani predstaviť prečo a ako by ťa tvoj milenec predstavoval rodine. Akože, ahoj mami, oci, toto je moja milenka, ale vzťah spolu žiadny nemáme a neplánujeme a oni na to, že aha, fajn, tak načo si ju sem trepal? Či ako? 🤷

zanka777
3. okt 2022

V poriadku to určite nie je.... Jeho rodina a priatelia sú súčasť jeho života..... Ty tak isto..... Takže nechápem kde je problém... Je to veľmi divné...

petulda333
3. okt 2022

@zanka777 ze maju len sex

autor
3. okt 2022

Trošku viac približim. Neplánujem sa vydavat za neho( ani za nikoho iného), tak nevidím dôvod sa zoznamovať s jeho rodinou. Chcem sa stretávať aj mimo sexu, ist do kina,fitka atd. A stoho dôvodu naozaj nemusim poznať jeho rodinu

milos81
3. okt 2022

Ak nechceš spoznať jeho rodinu,, no a už ste spolu určitý čas, zrejme s ním nechceš nič vážne, nepriamo mu hovoríš, že si s ním chceš užiť, alebo ho nejako využiť a potom odkopnúť, jednoducho, že tam nie je láska z tvojej strany, skús sa na to pozrieť aj jeho očami...

cicuca
3. okt 2022

A prečo sa o sebe vyjadrujem v tretej osobe?

taga
3. okt 2022

Ja si myslim, ze som sa mala narodit o 2-3 generacie skor... vobec by mi nevadilo robit na poli, dojit kravy a stretavat sa so susedami na parackach a trkotat oprete o plot... myslim si, ze ludstvo sa objavenim netu a vseobecne technologickym pokrokom pomaly ale isto dostava na cestu do zahuby, ked sa prestava zit realny zivot a zacina sa 'zit virtualne'... tak i ty... zavri sa niekam do plastoveho boxu, s nikym sa nestretavaj, o nikoho ani o nic sa nezaujimaj, len sebecky sem tam uspokoj svoje zivocisne potreby, kludne online a nechaj toho chudaka chlapa najst realnu zenu s realnou perspektivou

petulda333
3. okt 2022

@taga tak,ja sa rada stretavam s ludmi. Nk su ludia kt nie,tk nie je online dobou ale povahou. A na druhej strane,pokial ich vztah je o sexe a sem tam kava,tak zoznamenie s rodinou je zbytocne. Naco? Ked tam zuadna buducnost nie je

bambooolik
3. okt 2022

@autorka Skôr odporúčam prebrať so svojím "priateľom" ako váš vzťah vníma on, lebo pre neho je to asi viac než len o sexe a vyplnení voľného času, keďže ťa chce predstaviť rodine, priateľom. Mala by si mu tvoj postoj jasne vysvetliť, aby sa mohol rozhodnúť, či chce pokračovať v takom vzťahu-nevzťahu.

anita6666
3. okt 2022

Nechápem,prečo by som mala chcieť poznať rodinu nejakého chlapa? Načo? Keď ti vyhovuje vzťah s ním,tak zatiaľ s ním bud...všetko má svoj koniec...rodinu k tomu nepotrebuješ,ani kamarátov,nechápem načo...

taga
3. okt 2022

@petulda333 naco sa clovek, ktory sa nepotrebuje zoznamovat s realnymi ludmi, pyta na nazor inych ludi, anonymnych, online? Vies co myslim? V reale nema zaujem o stretnutie s niekym, no ma zaujem rozoberat tuto situaciu online, mimo reality...

zooeynka
3. okt 2022

Tipujem ze si tazky introvert, ak niekoho k zivotu nepotrebujes tak nemas chut ho spoznat, mozno trochu problem s komunikaciou, ale ak ta partner lubi tak to bude akceptovat. Ked najde taku, ktora sa mu bude pacit a ona bude ochotna sa rodinkarit tak hadaj ktoru z vas posle do pecka? Ano, spravne, teba. Ale muza na sex zozenies vzdy.

petulda333
3. okt 2022

@taga neviem,mozno jej to on vycita a chce poznat nazor inych. To je otazka na nu. Ja len pisem,ze su aj taki ludia. Ja tiez nemam rada miesta kde je vela ludi ako oslavy a pod. Par ludi mi nevadi

klarolinne
3. okt 2022

Autorka, ale ste iba milenci aj keď chodíte do toho kina, alebo spolu chodíte? Podľa mňa ťa má rád, keď ťa chce zoznámiť s ľuďmi, ktorí sú súčasťou jeho života. Áno je to normálne a ty si divná. To si chcela počuť? Ak vieš, že mu to nikdy nebudeš opatovat a on by rád normálny vzťah so všetkým. Nebuď sebecká a nechaj ho ísť❤️

maminkadeticiek
3. okt 2022

Ze to s nim nemyslis vazne.

hope87
4. okt 2022

Tak v tomto vztahu potom evidentne nie ste na spolocnej vlne. Teda, ak toto on od teba chce...zoznamit ta s jeho rodinou a kamaratmi. On vie, ako ty vnimas ich vztah? Mas ho rada? Lebo chciet sa stretavat aj mimo sexu...ako kino, vecera, nejake aktivity atd...to mi dost pripomina klasicky vztah 😉. A do klasickeho vztahu prirodzene patri aj poznat rodinu a kamaratov svojho partnera. Nie je to nieco, co vyslovene musi byt ale mne to pride tak prirodzene a spravne. Ak ho ty nelubis a "vyuzivas" ho len na sex a vyplnenie volneho casu, tak je dost dolezite ako to chudacisko citi on. Porozpravajte sa ako to vnimate a uvidite, ci aj po tom rozhovore, sa s tebou bude chciet aj nadalej stretavat.

Strana
z2