Čo by ste urobili, keby ste mali doma alkoholika?
Keby ste mali doma alkoholika co urobite? Snazite sa pomoct,alebo sa vykaslete na neho a vyhodite ho?? Kazdy mi radi vyhodit ho,ale ja na to nemam povahu.
@lauriema nie
Uhm.... Tak utekaj 😀Nie prepáč nechcem sa ta dotknúť, ale kým to ešte není manžel len frajer alebo teda priateľ, tak stále sa ľahšie rozides, ako rozvedies v manželstve je už teda väčšia zodpovednosť, tam sľubuje v dobrom aj v zlom, no ale kým len chodíte spolu alebo lepšie povedané žijete tak nemáš až takú zodpovednosť za toho človeka. Život s alkoholikom teda si ja osobne neviem predstaviť, musí to byť ťažké, preto si dobre treba zvážiť že čo a ako, každopádne prajem ti veľa šťastia, nech už sa rozhodneš akokoľvek
Odíď alebo ho pošli preč ak nezačne s liečbou. Daj mu jasné ultimátum, 3-5 dní. Si pre neho ako zadné dvierka. Bude ťa vyciciavať. Vlastne mu takto škodíš ak mu dávaš veľa času a stále máš trpezlivosť, on nezačne bez podmienky. Vlastná skúsenosť mnohých liečených závislých, pokiaľ nemali ultimátum, pokiaľ ich niekto kryl a hájil išli hlbšie.
@saxalendra čista pravda. Suhlasim
tiež som mala ex manžela alkoholika.... a ked som mu navrhla liečenie vraj sa mam liečiť ja.... nuž, rozviedli sme sa a poviem ti konečne žijem normálny život a nie v strese, mala som to urobiť dávnejšie ale tak človek sa učí na svojich chybách žial

Ste manželia?