icon

Čo by ste urobili, keby ste mali doma alkoholika?

6. okt 2020

Keby ste mali doma alkoholika co urobite? Snazite sa pomoct,alebo sa vykaslete na neho a vyhodite ho?? Kazdy mi radi vyhodit ho,ale ja na to nemam povahu.

Strana
z3
lauriema
7. okt 2020

Ste manželia?

autor
7. okt 2020
lauriema
8. okt 2020

Uhm.... Tak utekaj 😀Nie prepáč nechcem sa ta dotknúť, ale kým to ešte není manžel len frajer alebo teda priateľ, tak stále sa ľahšie rozides, ako rozvedies v manželstve je už teda väčšia zodpovednosť, tam sľubuje v dobrom aj v zlom, no ale kým len chodíte spolu alebo lepšie povedané žijete tak nemáš až takú zodpovednosť za toho človeka. Život s alkoholikom teda si ja osobne neviem predstaviť, musí to byť ťažké, preto si dobre treba zvážiť že čo a ako, každopádne prajem ti veľa šťastia, nech už sa rozhodneš akokoľvek

saxalendra
Autor odpoveď zmazal
saxalendra
8. okt 2020

Odíď alebo ho pošli preč ak nezačne s liečbou. Daj mu jasné ultimátum, 3-5 dní. Si pre neho ako zadné dvierka. Bude ťa vyciciavať. Vlastne mu takto škodíš ak mu dávaš veľa času a stále máš trpezlivosť, on nezačne bez podmienky. Vlastná skúsenosť mnohých liečených závislých, pokiaľ nemali ultimátum, pokiaľ ich niekto kryl a hájil išli hlbšie.

jenny333
8. okt 2020

@saxalendra čista pravda. Suhlasim

denissi
9. okt 2020

tiež som mala ex manžela alkoholika.... a ked som mu navrhla liečenie vraj sa mam liečiť ja.... nuž, rozviedli sme sa a poviem ti konečne žijem normálny život a nie v strese, mala som to urobiť dávnejšie ale tak človek sa učí na svojich chybách žial

Strana
z3