icon

Čo ďalej?

tinka_01
22. okt 2023

Ahojte, mám jednu 7 ročnú dcéru a teraz mám 9 mesačnú. Baby nemajú toho istého tatina. Otec druhej dcéry je odomna mladší o 5 rokov. Kým som bola tehotná stale býval u rodičov za nami prisiel tak dva tri krat za tyzden.
Mal chorého otca tak som sa snažila to chápať ale zároveň som chcela aby bol aj pri nás keďže otec bol dlhšie v nemocnici. Ked sa malá narodila priniesol si niekoľko vecí. Bolo treba aj kupit skrinu nejaku malej alebo pre nho aby si mal dat kde veci ale o nic sa nepostaral vzdy nechal vsetko na mna. Nastúpil na otcovsku dovolenku a z tých dvoch týždňov bol asi týždeň ked zrátam tie dni dokopy doma u mami. Ani jeden tyzden nebol s nami cely. Uz mi to tak prišlo ze sa chodil k mame domo vyspat.
Predtym ako bola mala hovoril ze nepotrebuje nikam chodit von a podobne. Ked sa mala narodila chcel ist na futbal tak ok reku nech ide s kolegami.povedal ze pride okolo 8 po futbale.o pol10 som mu pisala ci niekam isli ze najest sa.pred 11 som pisala ze kde je ze asi sa moc neponahla a on mi napisal ze uz je doma- isiel domo k mame miesto toho aby isiel za nami kam mal prísť.
Potom raz prisiel z roboty a ze pojde domo lebo na druhy den isli nieco vybavit s mamu. Odtialto sa ponahlal povedal mi ze ide kupit nieco sestre a potom som zistila ze isiel na hokej o com by mi sam ani nepovedal ale stretol tam mojho svagra tak sa asi bal ze mi to povie. Vtedy mala malá asi tri mesiace.Neskor som zistila aj ze viac krat bol takto zevraj na futbale a pritom som si myslela ze je doma ako mi tvrdil. Teraz niesme spolu pretoze mu neverim a mam pocit ze nikdy sme neboli ako rodina.aj sme hladali byvanie pretoze nasi maju svojsku povahu ale vzdy mi to tak prislo akoby cakal co sme boli pozriet byt kym ho zoberie niekto iny akoby nechcel byvat sam s nami.a tu prvú dcérku mam pocit akoby ju nebral ako svoju vidim to tak z neho ze nema ju tak rad.nevadi mu ako povedal ked sme sa spoznali ale nema k nej taky vztah. A vzdy ked nieco bolo hned utekal domo proste mam taky pocit ze oni su ta jeho rodina co je vzdy prvoradá..je to tak v skratke napisane no je toho viac. Poradte aky mate na to nazor alebo co by ste robili na mojom mieste

spoznali ale vidím ze nieje to taký vztah.

Strana
z2
tinka_01
autor
22. okt 2023

@sasa1310 .ja som nikde nenapisala ze ju rad nema ano ja som napisala ze je to vidiet ze to nieje take ako so svojou .a ak mate mat hlupe komentare tak si ich nechajte pre seba kedze neviete nic o mne ani o mojej situacii a a celkovo.ja svoje deti milujem najviac na svete a keby viem ze aj moja dcéra ho nema rada alebo on ze si ju vobec nevšimne alebo neviem co tak by som snim nebola .niesom hlupa !

tinka_01
autor
22. okt 2023

A esce ked tak som pisala aby ste povedali svoj nazor a nie aby ste tu sudili ludi ktorych absolutne nepoznate

vler
22. okt 2023

@tinka_01 vseobecny nazor je ze sa chovas nezodpovedne, nepochopitelne. Pytala si sa na nazor a taky si dostala, opakovane. Tak neprskaj, a neurazaj tie co Ti odpovedali

sasa1310
22. okt 2023

@tinka_01 píšeme náš názor. Nie je normálne už po jednom stroskotanom vzťahu, z ktorého vzišlo dieťa, že sa vrhneš do ďalšieho takého vzťahu, ktorého výsledkom je opäť dieťa. Do vzťahu, ani nie do manželstva alebo vzťahu kedy normálne spolu žijete ako rodina. Toto je absolútne pre mňa nepochopiteľné. Už my sme s manželom rozmýšľali či ďalšie dieťa a to sme normálna rodina, manželia, svoje bývanie, svoje zázemie a mali sme zodpovednosť za to, mať ďalšie dieťa. Ty si čím rozmýšľala, keď si znova otehotnela bez bývania, bez manžela, bez opory v partnerovi? A teraz čakáš rady.

Strana
z2