icon

Kamarátom dáva prednosť pred vzťahom. Ako to riešiť?

bubiii22
Dnes o 15:29

Ahojte mám také divné pocity či som v správnom vzťahu. Priateľ je taký svojský. Ma ma rád to viem, ale jeho činy to občas nedokazujú. Sú mu prednejší kamaráti a pomoc im ako byť so mnou. Ja chodím domov len na víkendy - niekedy každý, niekedy len každý druhý kvôli práci, čiže mame len spoločne víkendy a on niekedy radšej obetuje deň kamarátom ako byt so mnou, to ma trochu mrzí. Keď cez týždeň môže zavolať mne aspoň na chvíľu, radšej volá s kamarátmi s ktorými je aj tak každý deň. Chápem to aj to nechapem. Necítim to občas tak, že som pre neho dôležitá a prvoradá. Ako mu vysvetliť čo mi prekáža? Ďakujem ta rady

anonym_49f3a6
Dnes o 15:34

@bubiii22 nie je to ok za mňa a bude horšie. Proste po rokoch bude všetko tak 80x násobne horšie zo 100.

anonym_6a3a80
Dnes o 15:36

Vzťahy na diaľku sú také...o ničom. Tu je následok.

sasa1310
Dnes o 15:37

@bubiii22 zamilovaný človek chce tráviť všetok čas s milovanou osobou...S mojim keď sme spolu chodili, tak všetok voľný čas chcel byť so mnou aj navyše. A to mu ostalo aj po dlhých rokoch, neuteká z domu sa odventilovať. Takže chlapcovi je výhodnejšie tráviť čas s kamarátmi ako s tebou

anonym_fb6915
Dnes o 15:43

@bubiii22 je od teba o hodne starší má cirhozu pečene z alkoholu a ešte uprednostňuje kamošov a hlave že ťa má rád. Dievča zlaté uteč z krátšej cesty.

domkakvet
Dnes o 15:59

@bubiii22 ved uz ti dal jasne najavo, ze si iba vypln casu, ked nema co robit.

anonym_452ede
Dnes o 15:59
@anonym_fb6915

@bubiii22 je od teba o hodne starší má cirhozu pečene z alkoholu a ešte uprednostňuje kamošov a hlave že ťa má rád. Dievča zlaté uteč z krátšej cesty.

@anonym_fb6915 ???

anonym_fb6915
Dnes o 16:02
@anonym_452ede

@anonym_fb6915 ???

@anonym_452ede prečítaj si ostatné diskusie autorky

bubiii22
autor
Dnes o 16:04
@anonym_fb6915

@anonym_fb6915 ja som sa pýtala na iné nie na jeho cirhozu, čo to a tým ma keď už nepije? Sú to 2 rozdielne veci keď nemáte čo povedať k tomuto vyjadrite sa k tomu druhému ale nie to miešať prosím 🙂

anonym_452ede
Dnes o 16:06
@anonym_fb6915

@anonym_452ede prečítaj si ostatné diskusie autorky

@anonym_fb6915 Aha, to je nejaka stalica?😃 No co, tak skusila znova. Raz to mozno vyjde a niekto jej napise, ze jej vztah je uplne v poriadku😄😆

tiezjedna
Dnes o 16:08
@anonym_6a3a80

Vzťahy na diaľku sú také...o ničom. Tu je následok.

@anonym_6a3a80 to nie je o vzťahu na diaľku, ale o láske, chémii, skutočnom záujme...

bubiii22
autor
Dnes o 16:10
@anonym_452ede

@anonym_fb6915 Aha, to je nejaka stalica?😃 No co, tak skusila znova. Raz to mozno vyjde a niekto jej napise, ze jej vztah je uplne v poriadku😄😆

@anonym_452ede to nikto nehovorí, že potrebujem aby mi to niekto napísal, keby som si myslela, že je v poriadku asi sem vôbec nepíšem 🙂 ešteže vy ste v poriadku keď k téme nič ale už 2 komentáre úplne zbytočne

anonym_fafa1b
Dnes o 16:19

@bubiii22 necitis, ze si pre neho prvorada...lebo nie si proste. Ale donutit ho nevies...😐

sense
Dnes o 16:26

Nie si pre neho priorita. Zid z kratsej cesty. To nie je vzťah. Ty si len výplň jeho času keď nemá nič ine

anonym_2f5961
Dnes o 16:39

Mete vztah ma dialku, ked viete byt bez seba tyzden alebo 2tak sa necuduj, ze nie si prenho priorita auprednosti kamaratov, ktory su pri nom castejsie. Jednoducho toto sa ani vztahom neda nazvat.

motylik2559
Dnes o 16:54
@bubiii22

@anonym_452ede to nikto nehovorí, že potrebujem aby mi to niekto napísal, keby som si myslela, že je v poriadku asi sem vôbec nepíšem 🙂 ešteže vy ste v poriadku keď k téme nič ale už 2 komentáre úplne zbytočne

@bubiii22 Ahoj, nie si pre neho jednoznacne prioritou, ale len takym vikendovym doplnkom, a to tiez ak nema lepsi program. Z jeho strany to okolo lasky k tebe ani neslo. Co sa tyka jeho cirhozy, a to ze hovoris,ze nepije, nemozes si byt celkom ista, kedze ste spolu tak velmi malo. Ty nemozes vediet, ci si nejake alko nelupne pocas dni, ktore spolu nestravite. Niektore zeny, ktorych chlap pije a ziju spolu maju obcasne problem zistit, ci ich chlap pije na tajnasa...Takze taky argument, ze uz nepije 2 roky neobstoji a byt tebou si nie som taka ista a nebudem mu verit kazde slovo, kedze jeho zaujem o teba je mizivy, takmer ziadny. Prepac, ze tak priamo, ale radsej zid z kratsej cesty, nez by sa do buducna udialo nieco ovela horsie a nie pre neho, ale pre teba...

anonym_6a3a80
Dnes o 17:00
@tiezjedna

@anonym_6a3a80 to nie je o vzťahu na diaľku, ale o láske, chémii, skutočnom záujme...

@tiezjedna Láska, chemia a skutočný zaujem ale nefunguje na diaľku, cez telefonáty, whatsapp dopisovanie a občasné stretnutia cez víkend.

anonym_6a3a80
Dnes o 17:04

Teraz tu čítam, že ten jej chlap, čo je s ňou iba raz za 2 týždne a aj to vtedy dá záhadne radšej prednosť kamarátom, je nejaký vyliečený alkoholik a úúúúrčite nepije? 😀 A ona mu to ešte žerie, že nepije? 😀 OMG, to je naivita.

bubiii22
autor
Dnes o 17:06
@anonym_6a3a80

Teraz tu čítam, že ten jej chlap, čo je s ňou iba raz za 2 týždne a aj to vtedy dá záhadne radšej prednosť kamarátom, je nejaký vyliečený alkoholik a úúúúrčite nepije? 😀 A ona mu to ešte žerie, že nepije? 😀 OMG, to je naivita.

@anonym_6a3a80 juuuj dúfam že sa bavíš zakomplexovaná pani 🙂

anonym_6a3a80
Dnes o 17:09
@bubiii22

@anonym_6a3a80 juuuj dúfam že sa bavíš zakomplexovaná pani 🙂

@bubiii22 Ja sa bavím, jak môže byť niekto tak naivný 😀 Chlap ti teraz otáča pivné poháre niekde 200 km od teba, ale ty sa tváriš ako torta, že všetko je v porádečku a on len chudák nemá čas. Zatváraním očí nič neporiešiš. Koľko máš rokov? 21? 😀

bubiii22
autor
Dnes o 17:11
@anonym_6a3a80

@bubiii22 Ja sa bavím, jak môže byť niekto tak naivný 😀 Chlap ti teraz otáča pivné poháre niekde 200 km od teba, ale ty sa tváriš ako torta, že všetko je v porádečku a on len chudák nemá čas. Zatváraním očí nič neporiešiš. Koľko máš rokov? 21? 😀

@anonym_6a3a80 môj chlap je teraz v práci neotáča poháre 🙂 tvoj tiež asi nesedí pri tebe keď máš čas sa tu dohadovať so mnou kde je môj chlap a kde nie a čo robí a čomu mám veriť a čomu nie

anonym_6a3a80
Dnes o 17:13
@bubiii22

@anonym_6a3a80 môj chlap je teraz v práci neotáča poháre 🙂 tvoj tiež asi nesedí pri tebe keď máš čas sa tu dohadovať so mnou kde je môj chlap a kde nie a čo robí a čomu mám veriť a čomu nie

@bubiii22 To bolo obrazne napísane, vidím že si to zas pochopila. Nuž uži si ten tvoj občasný víkendový vzťah, prajem ti to 🙂

anonym_452ede
Dnes o 17:13

A ten dotycny vie, ze ma vztah? 😄😆

anonym_fb6915
Dnes o 17:47
@anonym_6a3a80

@anonym_6a3a80 v druhej diskusii píše že má 23 a starý alkáč 37

anonym_6a3a80
Dnes o 17:51
@anonym_fb6915

@anonym_6a3a80 v druhej diskusii píše že má 23 a starý alkáč 37

@anonym_fb6915 No nehovorím? 😀 Tak to bolo seknutie len o 2 roky. Ale inak to vyzerá na perspektívny vzťah ako z filmu, hotová lovestory na celý život 😀

strelkyna1
Dnes o 17:56

Tu si poriadne natlcies hubu, ale zjavne nedas na rady inych a musis si to vyskusat, tak skusaj. Poreves si s tymto este poriadne a velakrat, toto su len nenapadne varovne signaly este. Ked budes utekat s dietatom od alkaca, co chodi kazdy den za kamaratmi ozrat sa, lebo doma je revuce dieta, co mu lezie na nervy, tak si spomenies. Kedze si nedas povedat, tak Ti aspon takto poradim, zacni si odkladat uz teraz malu financnu rezervu - ked budes utekat, nech vies par mesiacov potiahnut aj s dietatom bez prace, kym sa postavis na nohy...