Čo ďalej po údere?
Dobrý deň, nedávno ma napadla manželka päsťou keď som si písal zo synom úlohy, roztala mi čelo,našťastie ma provokovala už niekoľko krát, tak si to moc syn nevšímal a nevidel to priamom, mám pocit že sa útoky časom stupňujú a zintenzívnuju, ja som z obavy čo bude ďalej zavolal 158, zajtra ideme na sociálny úrad ohladom detí, žena mi priamom hovoril že sa jej hnusim a chce sa rozviesť avšak návrh Čaka že podám ja, pred deťmi mi bežne nadáva a nahovara ich proti mne, vie niekto poradil niečo schopné? Čo by mala z toho keď budem iniciátor rozvodu ja?
Nič. Je úplne jedno kto poda žiadosť o rozvod. Nehrá to žiadnu rolu
Ak je pravda čo píšeš, tak sa dosť čudujem, že si žiadosť o rozvod ešte nepodal
Nemáš žiadnu hrdosť? U lekára si bol?
@marekpa keď napíše žena, že ju zmlátil muž, vždy radím ísť k lekárovi, potom na políciu potat TO a žiadať o vykszanie agresora z domu a nasledne na súd podať o rozvod, zverenie deti do opatery a určenie výživného.
Keďže ty si obeť agresívneho správania, radim aj tebe spraviť to isté. Syn síce nemusí chápať tvoje dôvody, ale ma matku s agresívnymi sklonmi. S nou by vyrastať nemal.
@marekpa Lepšie mať dvokazy o tom že ťa uráža (slovo proti slovu) náš Štát je nastavený tak že dieťa automaticky ide matke pokiaľ nieje alkoholicka a pod. Na tvojom mieste by som všetko predlozila aj s tej polície a určite by som apelovala na to že je psychicky narušená a dala na ňu aj podnet na sociálku že nieje schopná sa postarať o deti pretože im môže ublížiť tak ako tebe. Ak má otec rodinný prácu,bývanie nieje problém dať žiadosť na zverenie do tvoje starostlivosťi a všetky hádky, ataky nahrávať na mobil ono to na súde veľmi pomôže aj na polícií.Drzim palce🍀
@zuzanna33 všetko mám, nahrávky videá, minule zo sociálky povedali že súd nemá čas na takéto dokazovania a že to neuznáva tak sa mi dnes vyskierala že si to môžem vymazať, ja som to len mal lebo moju obranu chcela nahlásiť ako útok, ale ďakujem pekne, všetko mám v archíve, minulé aj telefón za 300 eúr nezvládol dupot jej ale zabudla že má zapnutú zálohu dát 😁
@marekpa Dobre je aj poslať videá a foto niekomu komu veríš a hlavne jej to nehovoriť smeje sa lebo ma strach neverí že to spravíš to taký psychopati robievajú ...je manipulatívna a kým si nedupnes aj bude treba sa takým ľuďom postaviť! Je to ale naozaj smutné hlavne kvôli tým deťom...
@sheila121 Ak je skutočne taka, využila by to vo svoj prospech (šla za lekármi, políciou a hrala sa na týranu chudinku).
Synovi vysvetli ze ich = deti nikdy neopustis. Nerozvedies sa snimi s detmi vzdy budu tvoje vzdy milovane. Ale nemozes dalej zit s jeho mamou Lebo je nasilna. Zena ani muz vo vztahu nesmu na seba dvihnut ruku. Nech si to neodkukaju od nej ! Nenicis zivot len sebe ale aj detom ked im davas vzor obete domaceho nasilia. Nemozes sa nechat otlkat tym svojim detom viac skodis ako pomahas. Uz su tak otupene ze si to nasilie nevsimaju. Fakt Dufam ze si troll 😈 vymyslas fake temu. Ak nie tak utekaj za pravnikom. A ries to!
Treba riešiť všetko s dobrým právnikom. Synovi vysvetlit, ze ty nie si boxovacie vrece ani hromozvod jej nervov, ona ma ísť ku psychiatrovi a užívať lieky na hlavu, keď nechce, ty sa nenecháš predsa obtĺkať, ty rodinu nerozbijaš, tiež máš svoje limity, rozbíja ju ona, normalna žena a matka sa takto nespráva. Každý jeden človek má právo aby sa s ním slušne zaobchádzalo a ty nechápeš, prečo si syn mydlí, že máš tersz niečo na veky znášať. Opýtaj sa ho, či by on vydržal cely život žiť s takou ženou. Tým, že neužíva nič na hlavu sa jej chovanie bude iba stupňovať. Syn tiež raz vyletí z hniezda, nebude žiť pri bláznivej naveky a tebe ostane čo? Blázon na krku?
@katkami123 tvrdí mi že na vyšetrení u psychiatra bola že som teraz na rade ja.
Hej sa jej vyškiera že tá dokáže zložiť ale dievča ma šťastie že máš také pevne nervy ale nech ráta s tým že tvoje nervy nie sú tiež bezodne a keby dostala takú fajnu vzduchom chladenu tak by ľahla ani by nevedela jak sa volá …
Si dobráčisko a radšej si nájdi Najom a odsťahuj sa , nie si nejaký fackovací panák aby si toto trpel lebo keď ti raz prasknú nervy a vrátiš jej to mohol by si jej z frustrácie ublížiť lebo žena sa rovnať mužovi nemôže a to ti za to nestojí lebo pochybujem že by ti niekto uveril že si sa len bránil lebo ťa bila . Deti to časom pochopia .
@marekpa tak kľudne chod k psychiatrovi. Podla možnosti k tomu, kde bola ona. Nech vidi aj druhú stranu.
Ináč neverím, že jednou návštevou to u nej skončilo, neviem ci tam vôbec bola. Ak bola, tak nasadil liečbu alebo odporučil terapie, na ktorá ona kašle. Ak má diagnózu a vyhýba sa liečbe, je to bod pre teba.
@marekpa
Jasne,…. Tak nech ukáže lekársku správu
Toto aj jeden náš rodinný príslušník tvrdil, ze u psychiatra všetko v poriadku, to my sme tí vadní a len som raz našla vytiahnutu lekársku správu z kartotéky, schovanú medzi dokladmi a tam diagnózy na pol strany vypísané. Bohužiaľ, ľudia s poruchou osobnosti si ani za ten svet nepriznajú. Nakoniec vraj ešte psychiatrička bola divná a čudne otázky sa pýtala. 😀
@marekpa úplne súhlasím s @viestta... Neexistuje aby deti žili s takou osobou... Keď ty odídeš potom bude mlátiť deti?
@marekpa deti nevedia, ako sa toto rieši, to by mali dospelí vyriešiť. takže čo hovorí syn, to je jedno.
@zuzanna33 to vôbec nie je pravda ,že dieťa automaticky ide o matke ,len v prípade ,že je alkoholické a podobne nie ...veľmi záleží na veku dieťaťa a jeho vlastnom názore ,na ten sa kladie najväčší dôraz .Od toho je už kolizny opatrovník,aby hájil záujmy dieťaťa a doporučil súdu ,komu má byť dieťa zverené ...to nie je len tak hala bala...Moja dcéra je zverená otcovi ..,lebo sa tak sama rozhodla ..a to nie som alkoholicka,narkomanka ,ani žiaden agresor .. len vzťah s jej otcom nefungoval a ja mám iného partnera ,s ktorým si ona úplne nerozumie .Chcela dostať v známom prostredí ,vo svojom domove a tam ostal žiť jej otec.Pre mňa bolo ťažké pochopiť to a zmieriť sa s tým ,ale navštevovali smw psychologickú,ktora nám všetkým pomáhala vyrozprávať si určite veci a vyrovnať sa s nimi. Bolo nám nariadené aj súdnoznaleckej dokazovanie ..Všetci všade píšu ,že vzťahy s dcéry s rodičmi sú veľmi dobre ,s oboma ..ale vzťah rodičov je narušený ..áno je ,nebudem tu hovoriť ,čo všetko mi robil ..ale dcéru miluje ,rovnako ako ja . Má 12 rokov ( v čase rozchodu mala 10) a súd prihliadal veľmi na jej názor .Bývame na jednom sídlisku,len pár vchodov od seba a styk nemáme nijako obmedzený ,kedykoľvek chce ,môže byť so mnou ,rovnako ako aj s otcom .Ja si nemyslím,že systém je nastavený zle..len ľudia sú blbibabcasti príliš veľkí egoisti a cez svoje ego si nedovidia ďalej od nosa ...že ,bohužiaľ ,to vidím často,svoj záujem stávajú pred záujem dieťaťa a svoje ťažké srdce na expartnerom si riešia skrz deti ..čo je aj prípad môjho partnera a jeho ex..
@mamusa123456789
Bohužiaľ, tak to býva, takí ľudia si svoju zlosť musia vždy na niekom vybiť. Po manželovi prídu na rad deti.

@marekpa nic.. mozno vo svojom zenskom spolku to potom zahra na chudatko..