icon

Čo ďalej po údere?

marekpa
21. nov 2022

Dobrý deň, nedávno ma napadla manželka päsťou keď som si písal zo synom úlohy, roztala mi čelo,našťastie ma provokovala už niekoľko krát, tak si to moc syn nevšímal a nevidel to priamom, mám pocit že sa útoky časom stupňujú a zintenzívnuju, ja som z obavy čo bude ďalej zavolal 158, zajtra ideme na sociálny úrad ohladom detí, žena mi priamom hovoril že sa jej hnusim a chce sa rozviesť avšak návrh Čaka že podám ja, pred deťmi mi bežne nadáva a nahovara ich proti mne, vie niekto poradil niečo schopné? Čo by mala z toho keď budem iniciátor rozvodu ja?

Strana
z2
katkami123
24. nov 2022

@wewerka01
Skôr ona bude dieťa alkoholikov, pripadne boli v jej rodine iné závislosti…

marekpa
autor
24. nov 2022

@katkami123 to nečítam rád

katkami123
24. nov 2022

@marekpa
Ma psycho stavy a na niekom si ich bude musieť vybiť… keď už manzel nebude k dispozícii, bude sa vyvršovať na deťoch. Preto ti to aj starší vyčíta, sám sa boji a je mu jasne, ze po tebe bude na rade on. Treba riešiť dať si deti do svojej starostlivosti. Po pravde, neverím, ze niekedy aj teraz tie jej vylevy neschytali aj deti a nevyziape alebo nejak inak sa na nich nevyvrsi. Jedno ma radšej a viac ho uznáva ako druhé? Alebo je k obom rovnako spravodlivá?

marekpa
autor
24. nov 2022

@katkami123 rovnako k obom, vždy hovorí že si vyvrsuje zlosť čo má na mňa že keď odídem bude kľud

marekpa
autor
24. nov 2022

Ďakujem za každého názor a smiem sa ešte opýtať je možnosť v takomto vzťahu zotrvať? Vidí niekto takuto cestu?

viestta
24. nov 2022

@marekpa ja osobne nie. Ak by toto chcelo mat nádej, tak na zlepšení by museli chcieť pracovať obidvaja, ty vieš ci by žena bola ochotná pristúpiť na terapie, či už na párové alebo aby ona riešila svoje problémy. Ale z toho co píšeš, ona problémy nemá, ak bola, ak vôbec bola, u psychiatra tak o liečbe ani neuvažuje.
Myslím si, že by si sa mal sústrediť na to ako bez zbytočných psychických traum dostať deti z toxického prostredia a zaručiť im bezpečie.

cicuca
24. nov 2022

@marekpa ísť k lekárovi, aby si mal správu. Následne na políciu a žiadosť o rozvod. Čím viac dôkazov o agresívnom správaní manželky budeš mať, tým lepšie. Ideálne, keby neodkladny opatrením žiada deti zveriť do svojej osobnej starostlivosti. Mrzí ma to, ale nemôžeš nečinne čakať, lebo situácia sa bude asi len zhoršovať.

katkami123
24. nov 2022

@marekpa
Nie, raz ti zas budú deti vyčítať, prečo si nič neurobil, prečo si ostal, ale to im dôjde, až keď dospejú a založia si vlastne rodiny. Inak si dokáže priznat chybu? Ja odobne neverím, že žena, ktorá streli svojmu mužovi pred dieťaťom a do toho sa ešte vyhráža má v papieroch od psychiatra, že je v poriadku. Znesie kritiku? Od kohokoľvek? Vie sa ospravedlniť?

Sám musíš uznat, ze aby ťa bila a ešte pred deťmi a do toho hovorila, ze nabudúce to bude ešte silnejšie, predsa nie je normálne prostredie. Ak ostaneš, synovia to budú brat ako niečo normálne, kedže v tom žijú a budú si časom hľadať podobne životne partnerky. Treba to useknuť a ukazat, ze dosť. Pozri si na internete videa od Jána Dvořáka - Poznej svého psychopata.

Strana
z2