icon

Čo je najčastejší zdroj hádok vo vzťahu?

1. apr 2023

Ahojte. Zaujímalo by ma čo je vo vzťahoch najčastejšie zdojom hádok. Na čom alebo kvôli čomu sa najčastejšie hádáte s vaším partnerom vy?

Strana
z4
asod
3. apr 2023

@tinka8512 Citala som, ze pre muzov je velmi dôlezity sex.Ked ho nemaju, alebo ho maju malo,
su nervozni, kricia, kopu do vetkeho okolo.

zuzulka558
3. apr 2023

Raz sme sa pohádali ale strašne, no bitka nadávky
zas neboli ,, ale vďaka tomu ze to bolo kvôli jeho rodine sme zistili prečo sa hádať kvôli druhým keď my nemáme žiadny problém,, myslím ze ich teraz serie ze my sme v pohode a oni zostali mimo keď tam nechodíme

bullinka
3. apr 2023

Naposledy? Dĺžka gauča. Chobotiny. Niekedy je to pre deti. Našťastie obaja nemame radi, keď sme pohadani a uvedomuje si,že veci,pre ktoré sa hádame sú úplne od veci. Takže to rýchlo ukoncujeme. A ani deti to nemajú radi.

biibiana
3. apr 2023

@buberova Preco oznacenie ,,super" mamicky? Ved tu nejde o to ci som mamicka, ale aky som covek. A na to treba vzdy dvoch. Ak su obaja partneri vybusne povahy co za kazdu cenu presadzuju svoj nazor.. tak verim, ze sa hadaju. Ja mam rozumneho muza.
A ver ci nie, my sme spolu 15 rokov s nikdy sme sa nepohadali. Normalne si veci povieme. Mame 3 deti a kopec problemov v rodine aj vo vztahu mame to je sakozrejme, ale povieme si, rozprávame sa. Ja sa sice niekedy urazim a som ticha pretoze viem, ze som chybu urobila ja a nechcem si to priznat 😀 No muz na mna netlaci, respektuje moju urazenu naladu..zvykol si uz, ze ma to za den prejde. Ale tiez poznam ludi co tvrdia, ze neveria ze sa niektori ludia vo vztahoch nehadaju. Je mi to luto, ze to nedokazu zazit alebo pochopit. Zrejme su aj oni sami ludmi, ktori maju na sebe co robit. Neviem na co su dobre hadky, fakt neviem 🤷‍♀️

kika147
3. apr 2023

@tinka8512 este si zabudla svokru spomenut😂

daja0760
3. apr 2023

Podla mna vztah preveri az vychova deti. Ak su uz vo vztahu bez deti hadky,bude to uz len horsie.

iveta1970
3. apr 2023

Môj muž je introvert cholerik.Komunikujem s ním čo najmenej .Hádky deti...ja som veriaca on nie....napr.Je to ten typ, čo musím mať vždy pravdu.Trochu som sa uzavrela do svojho sveta, aby som si uchovala duševné zdravie.

tilly
3. apr 2023

Kvôli poriadku a deťom najčastejšie. Jemu vadí každý jeden vlas na zemi, každá omrvinka... ešte pri deťoch som to dávala, vedela som udržať sterilitu, ale pri psovi sa to nedá. Občas to rešpektuje, Občas vybuchne a ja sa musím brániť.

tilly
3. apr 2023

@asod to je pravda. Základ spokojnej domácnosti sú prázdne gule a plný žalúdok.

fauko
Odpoveď bola odstránená
scorpionflower1
4. apr 2023

@mamusa123456789 Moj je tiez taky, ked je hladny. Ja uz to pozam podla vyrazu jeho tvare, ze ma prazdny zaludok, ked vtedy soferuje, tak furt nadava, to inokedy nerobi 😀

mamusa123456789
5. apr 2023

@scorpionflower1 tak ja zas keď šoférujem na dám vždy, ci som hladná alebo nájdená 😁 ale to ako môj muž hundre keď je hladný je slabý odvar toho aká je naša dcéra, ta je akoby ju diabol posadol 🤣

scorpionflower1
6. apr 2023

@mamusa123456789 moj muz je za volantom v porovnani s beznymi bratislavskymi sofermi ako zenovy majster. Ale ked je hladny, tak nadava ostotristo.

mamusa123456789
7. apr 2023

@scorpionflower1 som na dcéru pyšná 🤣 v stredu keď sme šli na balet, tak sme stáli na semaforoch a skočila zelená a auto pred nami malo tu 'drzost' nepohnut sa hneď, tak začala hundrat... 'zelensia už nebude... To je pako' 🤣 už chytá môj slovník 😁 potom som jej kúpila jest a bol klud

martinat9
4. jún 2023

@buberova presne to som si vsimla. Dokonale damy

Strana
z4