icon

Čo je to za chlapa, ktorý pýta peniaze od ženy?

26. mar 2023

Co je to chlapa,co pyta peniaze od zeny samozivitelky?? Nemozem to pochopit?? Stretli ste sa s tym uz??

Strana
z5
autor
29. mar 2023

@katkami123 presne tak...

simca06022011
29. mar 2023

@katkami123 a ty prosim ta co ma tu stopujes? staraj sa o seba, v klude si mozem rozoberat co chcem a co ma zaujima. Ja osm sa pytala, lebo som bola zvedava ako intenzivne sa tomu niekto venoval. Aj som to tam napisala.

katkami123
29. mar 2023

@simca06022011
A načo? Pomôžeš ty autorke a das jej zo svojho či čo ťa tak zaujalo. Iba sa tu tie všetky mudrlantky strápnili. Ty si myslíš, ze jej šéf v praci ma záujem riešiť vzťahové problémy kazdeho jedného zamestnanca v praci a venovať sa tomu ak má napr. 100 a viac zamestnancov? Čo pomôže, ze sa predstavil ako anonym, môže volať niekde z telefónnej búdky a číslo im bude na 2 veci. Strašne detektívky poniektoré a zo svojho nedá ani jedna. Ale keď treba ponížiť a vysmiat, tak to tu na prvých 2 stranách boli všetky v rade nastúpené.

simca06022011
29. mar 2023

@katkami123 pocuvaj, tebe sa naozaj nemusim nijakym sposobom prisposobovat. A ano, keby mi niekto volal s niecim takymto, nebodaj s vyhrazanim, vydieranim aj voci zamestnancom, tak si to minimalne poznacim a viem. Mna len zaujimalo ako sa to riesilo, nic viac nic menej. AJ som to napisala, ze sa zo zvedavosti sa len pytat.
Ja som nikoho neponizovala, to ty tu prispevas kravinami, tam si chod rypkat do niecoho ineho. A ano keby mi ohrozoval ktokolvek ludi u mna na firme, tak by ma to zaujimalo a riesila by som to. Narozdiel od teba teda asi, ktora tu bude len vyskakovat... UZ vidim ake uzasne rady si sem ty napisala :DD

grolmulina
29. mar 2023

ak sa vratim k teme, je to zjavne samostatna kapitola a vobec by som mu ziadne peniaze nedavala a komunikovala by som s nim teda fakt minimalne

katkami123
Autor odpoveď zmazal
katkami123
29. mar 2023

@simca06022011
Teraz čítam, ze jediná Jana Eyre a ešte ty ste mali normálny postoj.
Podľa toho ako sa len tu diskuterky chovajú na obyčajnom fóre je veľmi naivne si myslieť, že niekto na riadiacej pozícii by sa zastal utláčanej ženy, keď takí ľudia sú, je ich žalostne málo.

Strana
z5