Čo je to za chlapa, ktorý pýta peniaze od ženy?
Co je to chlapa,co pyta peniaze od zeny samozivitelky?? Nemozem to pochopit?? Stretli ste sa s tym uz??
Koľko ti je dlžný?
@sense
Nie sú si dlžníci navzájom. On jej dlhuje určite väčší obnos penazi na výživnom ako jej dal smiešnych 500€, vie, ze je sama s dieťaťom, vie, ze neplatí a bez hanby ich pýta. A vy jej bez hanby pisete, ze ich ma naozaj vrátiť. Wau.
@simca06022011
Áno, dá sa reagovať aj inak, sme tu všetky snáď zrelé dospelé ženy. Po pravde, ja sa skôr autorke čudujem, ze tu ešte prispieva po tychto radách a nečudujem sa, ze komunikáciu ďalej rozvíjať nechce. Na jednej strane píšeš, ze ta to nezaujíma, na druhej strane chcete ďalšie info od autorky. Načo? Nech zábava graduje?( A toto píšem celku, ktorý si prvé 2 strany písal svoje, od veci a dokola, pritom potreboval iba vyzvedat, ) nie konkrétne tebe.
@katkami123 citala si vobec diskusiu? lebo ja kvoli tebe ano, kde som akoze nieco odveci jej napisala? to skor ty si zo mna robis hadam srandu, vsakze? Dufam ,ze u teba zabava graduje, lebo ja som dospela zena, a aj skusena a zrela, nehram sa tu na slovicka a tutuli mutuli. Tak skus si to precitat, ak mas pocit ze na 4 stranach som sa nesnazila dojst k "pomoci" a radila som jej len tak mu VRATIT peniaze, ked vysvitlo, ze vlastne situacia je ina ako sa zda, tak neviem... asi naozaj je niekde chyba v matrixe. Ja osm jej v provom rade radila riesit vyzivne, najskor dokonca nech si to zapocita, ale nedostala som odpovede na vacsinu otazok, priapdne som sa musela opakovat. Nieco robit bude musiet, inak bude pocuvat o vrateni pozicky dalsich 10rokov.. a vyzivne neuvidi.
A ze sa jej divis? ja sa divim, ze opakovane to tu riesi niekto a caka iny vysledok..
@simca06022011
Ten koniec som písala, ze nepatrí tebe, ale tým, ktoré jej toto vypisovali. Zároveň som hneď v druhom svojom príspevku písala, že viessta sa opäť nezaprie. Takze toto neber priamo na seba, nebudem tu vypisovať konkrétne nicky, veď je vidieť, kto a čo písal. Ja len prosím, (všeobecne a nemyslím tým iba teba), keď sme tu dospelé zeny, niektoré tie diskusie, chápem, že je tu rôzna zmeska ľudí, ale bolo by fajn riešiť si svoju frustráciu na iných typoch ľudí, ktorí si o sebe myslia a nijak sa ich tá kritika, ktorú potrebuju počuť, nedotkne a nie tu na slobodnej mamičke, ktorá považuje 500€ za väčší obnos peňazí, nedostáva výživné a ani nemá na ich vrátenie. Pyká v živote asi vo všetkých smeroch, ten blbec s ktorým ma dieťa bude už iba čerešnička, keď už od neho musí požičať.
“Požičať” pretože ja nepovažujem toto za požičanie, keď mi dá niekto 1/20 zo sumy z ktorej mi dlhuje, iba, že mi časť dlhu už splatil.
lienka.7
•
18. sep 2022🔥
@elizabet173 lebo chce byt s nim "za dobre" keby daco. Ale s vychcanou špinou sa za dobre byt neda...
@autorka okamzite smer exekútor a neopvaz si nic od neho požičiavať. Ako nechcem ti napísať ze ci si normálna, ale musím, prepac, vopred sa za to ospravedlňujem. Vsak ta odr.... jak toto. On ti na ucet posle 500€, a ty mu to budeš vracať. Este si nebodaj vymysli ze to bolo vyzivne a ty si mu to vrátila Namiesto!!! Namiesto toho nech ti riadne zaplati vyzivne a nemusis si požičiavať. Ked tak si pozicaj od rodiny, mamy, otca, sestry... od hnusnej špiny co nevie ani na vlastné dieťa platiť by som si nepozerala ani cent!
Btw, len tak mimo tvojej otázky, načo potrebuješ 500€? Vsak to je kopec peňazí...
1Odpovedz!!!! 🙆♀️
On ti ma dávať, nie požičiavať.
Dnes!!!!
Chod ta exekútorom, aby MU to zaplo čím skor v tech výchcanej gebuli. 🐎
Mesačne prevod na účet, žiadne čachre, z ruky do ruky bez čierneho na bielom.
Už sa spamätaj konečne.
@katkami123 takže ty keď si pozíciách od niekoho peniaze tak dlžníkom nie si. Mala si to v tej dobe vydiskutovanr s nim a najlepšie písomne ze to bude ako náhrada za výživné.
Nemiesto toho aby to riešila ako sa ma sa len sťažuje a dotahuje z blbcom kt si sama zvolila za otca dieťaťa. A keď nemá rozum on mala by mať rozum konečne aspoň ona, nie tým ze si pozícia aby mohla blbcovi vrátiť ale tým ze pôjde riešiť to výživné cez úrady, ved ona v konečnom dôsledku okráda vlastne dieťa. Jedine ešte pripadá alternatíva ze vôbec nemajú súdne dohodnuté výživné len medzi sebou a tým pádom nemá čo súdne vymáhať ale tak to by bola hlúpa už úplne
@sense
Ona si nič nemusí vydiskutovať ani nič nemusí riešiť. Nemajú spisanu žiadnu zmluvu u právnika, notára, ze jej požičal. Už to tu bolo písané. Vôbec nie je povinná mu niečo vracať. Teda okrem pár žien tu, ktoré si to myslia, ale to podstatne nie je, lebo nie sú v pozícii autorky.
@katkami123 ona nemusí nič riešiť, tak potom nech nevxpisuje na koňa pravidelných intervaloch a nevyplakava ze jej ex dlží výživné keď nemusí nič riešiť. Ešteze ty si v pozícii zakladateľky pravda?
Nabudúce si nič nepoziciacat od bývalého partnera ak to nie je nutné
@sense
Hej, hej ja som to 😀 teší ma 😀
Tak myslím, ze blbec ju pletie a ak autorka nemá dostatočnú sebadôveru a v nikom oporu, základne právne povedomie, tak sa svojho ex bojí a nepozná čo si môže dovoliť a čo sú len take jeho melodramatické vyhrážky, ktoré by som brala jednym uchom dnu, druhým von. A príde sa, na jej nešťastie, poradiť tu, čo je z blata do kaluže.
@sheila121
Sebareflexia.
@katkami123 a zrejme podľa všetkého ani len to základné vzdelania a i ternet majú na zabavu, pretože napriek radám niekoľkokrát aj tak nič neurobili
Človeka zachránis len ak chce byť zachránený a nielen lutovany
Marne budeš vyplajavat à ľutovať sa aký je život nespravodlivý ak nič neurobíš preto aby sa stal takým ako by ta upokojoval.
@sense
Ja verím tomu, ze autorka niečo pochopila. I keď nevieme aký mala predchádzajúci vzťah so svojim ex či sa jej nevyhraza a aká je povaha, myslím, ze aj to tam bude zohrávať úlohu. Aj tu veľa žien píše, ze mnohé nechcú od svojho ex radšej ani výživné, len nech majú od neho pokoj. Ťažko určiť.
@katkami123 ako keby mam ex kt je debil tak tiež nechcem výživné len nech mam pokoj, ale na to výživné nie som odkázaná....
A myslím si ak by bol ozaj taky ze sa vyhráža a neviem co tak určite by som si od neho nepoziciavala peniaze. Nechcela by som nič čoby ma s nim nejakým spôsobom spájalo a na to tiež nepotrebuješ vysokú školu ale stačí sedliacky rozum. Alebo ty bi si pýtala od človeka ktorý ti ubližuje a sa ti vyhráža peniaze? Určite nie. A autorka doteraz nič nenapísala. Okrem stazivania, na žiadnu otázku nedala konkrétnu odpoved
@sense
Ja osobne si myslím, ze autorke to vychádza ltt a nemá nikoho, kto by jej pomohol, tak zobrala už aj od ex. Sú ľudia, ktorí vyrastali v detských domovoch, rodičoch alkoholikoch a nemajú nikoho, kto by im bol oporou. Možno aj preto tie chybne rozhodnutia v jej živote.
@katkami123 keby je to tak tak odpovie na otázky a hľadá spôsoby ako sa k tým peniazom dostať, to si zas myslím ja... A ak by to aj tak bolo ako si myslíš ty, tak už po prvej téme to rieši alebo myslíš ze keď zas za mesiac napíše noci tému tak jej problém s peniazmi sa vyrieši?
@sense neriesila som vyzivne zo strachu..
Raz som to urobila a nasledok bol prepichnute gumy na aute,telefonaty do prace aby ma vyhodili a podobne veci
@dianka555 cez 2 tisic
A prečo si nešla hneď na políciu?
@sense isla,nic mu nedokazali...nemam dokazy,ze to bol on
a komu telefonoval do prace? aby ta vyhodili? dotycny nevedia kto volal, z kade volal, kedy volal?
@simca06022011 riaditelovi...nie nevedia volal ako anonym
jasne a riaditel nevidi z akeho cisla volal o kolke, policia ked chce nevie si zistit... ale ok, nie je ot podstatne, len som bola zvedava, ze ako sa to riesilo/neriesilo.
@simca06022011 ked vola na pevnu linku tak asi nevidi...
ok. len tak, ak ma displej, co napr. nas mal, vidi presne kto vola, pevne linky su teraz uz tiez moderne :D ale to je jedno. Policia keby chcela si to zisti. Vypisy hovorov existuju.
@simca06022011
Načo to potrebuješ rozoberať? Tak boji sa ex, je pomstychtlivy… Veď už stop.

@simca06022011 presne lebo tieto otázky ignoruje a odpovedá len na to co jej pasuje.