icon

Čo je to za reakcia?

7. aug 2022

Vopred upozorňujem,že nie som emočný typ a mám problém u ľudí odcitavat emócie či už negatívne alebo pozitívne,tak mi skúste dať názor na toto. Mám veľmi dlho sex.vztah,vyhovuje mi,všetko ok,neotravuje ma a naša konverzácia bola vždy o tom, kedy komu vyhovuje stretnutie. Občas si správy odignorujeme,ja buď nemam chuť mu odpovedat alebo nemám v blízkej dobe chuť sa s ním stretnúť,tak neodpovedam. Ozval sa mi a nechcelo sa mi ho riešiť,tak som ho ignorovala a on mi začal vypisovať na všetky dostupné možnosti,keď som po pár dnoch zareagovala,tak som dostala zdrba,že či sa mi konečne uracilo odpovedat a pri plánovani stretnutia začal vyzvedat kde som a ako dlho som a kedy sa vidíme a že to je strašné dlhý čas čo má nevidel a dlhý čas kým sa uvidíme znova a mne to prišlo také zvláštne,viac som v konverzácii nepokračovala,nikdy sa takto nechoval. Vždy keď sme sa nemohli stretnúť a odmietla som,mi napísal len ok a ja jemu tiež a teraz toto. Názor?

Strana
z2
janinah
7. aug 2022

@lujza123 prečo nebrať to najlepšie teda skutočného chlapa a sex s láskou?

hayabusa1337
7. aug 2022

mohli by ste byt trosku sofistikovanejsi mate iba sexualny vztah tak ako mas potreby ty ma ich aj on. to ignorovanie vzajomne by som si vydiskutoval ved je to predsa o sexe ked chcete aby tento sexualny vztah fungoval tak mi pride logicky ze ako v kazdom vztahu tak aj tu robis kompromisy, nechce sa ti a jemu ano? premoz sa a opacne samozrejme..

Strana
z2