Čo keď ma partner vymení za inú ženu?
Ahojte .. prosím vás o názor , nikdy som neptrila k typickým sexi ženám . Mám výšku 176 cm, váhu 78 kíl .... mám “rozplantanu” postavu nie som pevná, keď sa sa namalujem , chlapi sa za mnou otočia ale inak som šedá mys . Chodila som aj do posilky ale mna to jednoducho nebaví . Problém je, že mám partnera , ktorý vyzera dobre , je štíhly potetovany a trápia má myšlienky co keď má vymení za dokonalú ženu potetovanu mamakanu ako ich vidíte vsade ... keďže ja som nič moc . Kedysi som mávala 65 kíl aj s topánkami ale všetci mi hovorili že vyzerám ako “fetka”... bojím sa že má vymení . Za tie dokonalá krásne vymakané pevne 50 kilové ženy . Problém čo má trápi je to že denno-denne vidím c práci , v bare keď bol ešte otvorený od kolegov ... stačí že dojde pipka vymakana potetovana 50 kilova pevná a chlapi slintali v bare ju pozývajú na drink , v práci jej pomáhajú s taškami a úplne zabúdajú že doma majú ženu čo im pere slipy a vari obed . Proste vidia “kundicku” a tam to konci nevadí že je blbá jak tágo stačí že má legíny a dobrú postavu. Takisto v škôlke kee idem pre neter stačí že príde mamička pevná a všetci oteckovia už porad “rampa hore” a myslím že ani jeden by neodolal keby tá kráska mu dala ...
Ak chlap chce vymenit zenu, moze mat doma aj modelku. Ak by to takto fungovalo, ako pises, tak by vsetky modelky a krasne herecky ci hocijake krasne zeny, mali dokonale vztahy a nikdy sa nerozviedli.
Ale ako sama vies, rozchadzaju sa aj take zeny. Preco? Lebo povaha, lebo spravanie, lebo komunikacia...
U teba vidim problem, ze nie si spokojna sama so sebou. Ak sa ty sama seba vidis ako obycajna, prip. nemam rada sama seba, ako ta mozu mat radi ini?
Vztah je loteria. Bud vyjde ale nie. Pracovat na nom musia obaja. Zit s niekym a neustale mysliet na to, ze ma opusti, ti nemoze prinasat radost. Toto je potrebne prehodnotit.
Bez urážky, ale ty aj keby si mala postavu modelky, tak zrejme budeš mat komplexy aj tak
To všetko je v hlave. Žena mize byt atraktívna aj keď má 100 kíl a bude to 100 kíl šarmu a sexapilu
A mize mat 78 ako ty a bude to 78 kíl komplexov
Nájdi si nejakého iného, na koho nebudeš takto choro žiarliť
No pozri ja ked vidím nejakého fešáka pekne obleceneho, tak mi tiež nie je všetko jedno a aj ja si poslintam. To ale neznamená, ze by som hneď za ním išla alebo niečo. Mas veľmi nízke sebavedomie a na nom by si mala popracovať. A tvoj partner je s tebou z nejakého dôvodu, asi sa mu pacis, taka aká si. Ak byvta opustil kvôli inej, tak by si sa jej mala ísť poďakovať, ze ta zbavila blbca. Ak máš problém s postavou, zeby si chcela byt chudsia, tak preto tiež musíš len ty sama niečo urobiť a nechápem prečo hneď na 60 kíl.
Pozri. Za peknou babou sa otočí každý chlap. A aj jej pomôže ak niečo potrebuje, možno poflirtuje. Ale u väčšiny chlapov čo majú rozum to končí.
Tvoj problém je, že svoju hodnotu stavias iba na vzhľade. Pritom chlapi majú radi aj ak je žena inteligentná, vtipná, je s ňou pohoda... Lebo aj ta 50 kilova vie po dieťati pribrať 20-30 kíl, a keď bol vzťah iba o vzhľade tak má smolu.
Poznám kocku ktorá je extrémne múdra, vtipná,sebavedomá a.... krv a mlieko. A podľa mňa má väčšiu charizmu ako 50 kilove hlúpe teliatka, čo sa od rána do večera machlia pred zrkadlom.
PS: Ja som svalnata a slachovita, ale keď som prišla z pôrodnice a mala som +5kg, muž ma prosil nech nechudnem, že konečne mám boky a peknú rit. Pre toho tvojho môžeš byť najkrajšia aj s krivkami.
Tak ho predbehni a vymen partnera ty, stihleho, pevneho za rozplantaneho. Nechapem, preco si niekto vybera do zivota svoj opak - sportoveho fesaka, ked sam vie, ze jemu sa nechce hybat.
Proste sa do toho dokop, aj ked ta to "nebavi". Ved ide aj o tvoje zdravie. Este vela veci ta nebude v zivote bavit a budes ich musiet robit.
Alebo to urob ako susedova manzelka. On za mlada pekny stihly chlap, ona skor taka vysoka godzilla. Vykrmila ho tak, ze vyzeral ako prasiatko. 🙂 Ale potom sa aj tak rozviedli, asi jej uz nepripadal dost atraktivny. :D
Nooo, chceš názor, tak tu ho máš: Áno, obávaš sa oprávnene a Tvoj chlap Ťa časom vymení. Ale nebude to kvôli postave, ani kvôli tomu, že si šedá myš. Sebavedomie, žena! Prestaň sa oňho triasť, prestaň sledovať, kde sa kedy ktorý chlap otočí za štíhlou, pevnou, potetovanou (???). Ak Ťa nechá, tak kvôli tomu, ako sa správaš.
🙂
Denník motorkára
Bol som chlap, odvážny, slobodný a mal som dlhé vlasy. Moja žena sa so mnou zoznámila a nie naopak. Manželka za mnou úplne šalela. Bolo jedno kam som išiel, ona tam už bola. Je tomu už 12 rokov. Vtedy som bol zarytý motorkár, obliekal som si čierne tričká, roztrhané rifle a motorkárske čižmy, a mal som dlhé vlasy.
Samozrejme mal som oblečenie aj na výnimočné udalosti. Vtedy som si obliekol čierne tričko, roztrhané rifle a biele tenisky. Domáce práce boli len problémy, ktoré som obchádzal kým sa dalo. Ale mal som rád seba aj život. Takto sa so mnou aj zoznámila. "Ty si môj idol. Si taký mužný, taký divoký a slobodný."
Onedlho sa skončila moja sloboda, lebo sme sa rozhodli, že sa vezmeme. Prečo aj nie, bol som chlapský odvážny, skoro slobodný a mal som dlhé vlasy...aspoň do svadby. Krátko pred svadbou počujem, ako vraví: "Aspoň k holičovi by si mohol ísť, predsalen prídu aj moji rodičia na svadbu.". Po hodinách - nie dňoch a nekonečných slzách som súhlasil a nechal som sa ostrihať na krátko, predsalen som ju miloval, no a čo, bol som mužný, odvážny, skoro slobodný a prerástlo mi to cez hlavu. Bol som taký milý.
"Láska, milujem ťa takého, aký si" šepkala mi. Život bol v poriadku, až na to, že mi hlava trochu mrzla. Prišli týždne kľudného spolužitia, kým sa manželka predo mnou neobjavila s veľkou taškou pod pazuchou. Priniesla košeľu, pletený pulóver (už len pri začutí tohto slova mi behá mráz po chrbte) a nové nohavice a povedala: "Prosím ťa, vyskúšaj si tieto veci." Po dňoch, týždňoch, nie mesiacoch a nekonečnom množstve papierových vreckoviek som bol zlomený a obliekol som si košeľu, pletenú vec a nohavice. Potom prišli čierne topánky, sako, kravata a módny kabát. Ale ja som bol mužný, odvážny, smrtelne pekný a prerástlo mi to cez hlavu.
Potom prišiel najväčší boj. Boj o motorku. V skutočnosti netrval dlho, pretože v čiernom obleku, ktorý vždy štípe a pichá, sa veľmi bojovať nedá. A aj topánky mi tlačili nohu. Ale nevadí, bol som mužný, občan, skoro slobodný a šoféroval som kombi a prerástlo mi to cez hlavu.
Po rokoch prišli ďalšie boje, ktoré som v mori sĺz prehral. Všetky. Umýval som riad, žehlil som, chodil som nakupovať, hity som sa učil naspamäť, pil som červené víno a v nedeľu som chodil na prechádzky. No a čo - pomyslel som si, som pod papučou, väzeň, bolo mi na hovno a prerástlo mi to cez hlavu.
Jedného krásneho dňa sa manželka postavila predo mňa so zbalenými kuframi a povedala: "Odchádzam." Celkom ohúrený som sa spýtal "Prečo?". Ona na to: "Už ťa nemilujem, pretože si sa veľmi zmenil. Už nie si ten muž, ktorého som kedysi spoznala."
Prednedávnom som ju stretol. Jej "nový" chlap je dlhovlasý motorkár v roztrhaných rifliach, s tetovačkami, sa na mňa ľútostivo pozrel. Myslím, že mu pošlem čiapku.
@h2 To neviem. 🙂 Ale ked sme boli pubertaci, polka sidliska baby chodili klopat na dvere, ze teta pustite Mata von. Stihly, vysoky blondak. Potom si zobral fakt taku hrmotnu vysoku babiznu, nechapal som, ved ake pekne baby za nim saleli. Potom ho stretnem, vykrmeny tucny chlap a ze rozvod. 🙂
😂 jasne všetci chlapi snívajú o potetovanej 🙄 a posledné vety hovoria, že ty máš sakra problém so sebou...
Asi mas komplexy. Ty prezivas situaciu tak, ze vidis chlapov ako im "stoji rampa". Ja keby som v danom momente s tebou, tak by som nic podobneho nevidela. Mame skvelu partiu priatelov okolo seba a ani moj muz, a ani ostatni manzelia kamaratok neocumuju ine zeny a ani sa nebavia o ziadnych jebacinach. Ked tak, bavime sa vsetci spolu ale nic extra. Mozno mam stastie na ludi, ktori proste ziju svoj zivot a rozhodli sa "ostat dalej od problemov". A mozno mas okolo seba aj ty rovnakych ludi, len mas hlavu zahltenu zbytocnymi obavami. Neviem si predstavit, ze by som sa bavila s priatelmi a pozorovala by som ich kam pozeraju, a rozmyslala nad tym, ze urcite ocumuju nejaku neznamu zenu v pozadi. Drzim palce.
Este by som dodala, ze tvojimi slovami zrovna nepodporujes zenske pokolenie. Posledna veta - "kraska by mu dala" preco by mala dat zena kazdemu neznamemu chlapovi za to, ze ju ocumuje?
Dievča začni si veriť a neznižuj sa ani ty ani chudé baby... A hlavne začni sa venovať niečomu čím zamestnaš hlavu lebo toto zmýšľanie je akoby to písala násťročná pre bravíčko... veľa šťastia..
Ty máš problém so sebou. Už to ako na seba hľadis a ako vidis ľudí okolo. Tvoja sprostá predstava že muži kade chodia riešia len chudé 50kilove a potetovane a hneď by sa dali... 🤣 neviem ako si na to prišla. A ani všade také ženy nevidím. Na tvojom mieste zvazim odbornú pomoc, prácu na svojom sebavedomí a áno aj postave. Minimálne by si sa mala zamestnať niečim užitočným vo voľnom čase, aby ti takéto kraviny nechodili po rozume. Lebo.nedostatky výzoru ti robia vážne problémy... Nebaví ta to? To väčšinu z nás. Ale ja s 20kg navyše v pohode fungujem a neprezivam žiadne okoloidúce legíny. Tebe to nici život. Lebo ženy budú okolo kadejaké vždy... A ak budeš sa umarat žiarlivosťou a takýmito myšlienkami tak to bude mať určite vplyv aj na tvoje vzťahy...
Jasne, vždy je možnosť ze si niekto nájde iného partnera, ale s tým neurobis nic a skôr povaha ako postava za tým bude 😉
Ked povazujes potetovane zeny za dokonale, tak nie je problem. Myslim, ze v hocijakom studiu potetuju aj teba :D
Bud rada za chlapa co mas a tieto obavy smeruj na neho... Iba on vie na com si lutujes sa ale na kazdom kroku aj za to, ze ty "mlandroska" mas sexi chlapa
Myslim ze je normalne ked sa zena boji konkurencie ale nieje normalne v pevnom zvazku neverit svojmu muzovi ak nato nema opodstatnene dovody (predosla nevera/okaty flirt/nevhodne poznasmky...) Chyba ti sebadovera..nepodcenuj sa tolko. A to ze vidis uslintanych zadanych muzov v okoli neznamena ze je taky kazdy? Myslis ze tvoj ano?
Skor ako o to namakanie a tetovanie sa starajte oto aby iskra vo vasom vztahu nikdy nevyhasla aby sa nikdy nikto z vas nenudil a nestratil zaujem o toho druheho,,,okrem toho,ty sa nepozres rada na pekneho muza? Ved to este neni nevera
65kg nemozes vyzerat ako fetka. Ja mam teraz este z posledneho teho 66kg o 4cm menej a som fajn taka Xena. Na povodnu vahu musi ist este 10kg dole ale som spokojna aj takto. Tvoje sebavedomie je nizke a horsie ako rozplantana postava. Si uvedom ze Keby si sa mu nepačila neoprel by o teba ani bicykel a mal by davno potetovanu barovu pipku 50kg. Opusti Ta nie koli inej ale koli tvojej zakomplexovanosti. Tak zo sebou nieco rob.!
Ked sa zatnes a vysportujes na stihlu zenu, hodis si tetovacku a budes nosit leginy, aby ti obopinali a zdoraznovali vysportovane okruhle polky (aby si si konecne uzila to, co predpokladas, ze si uzivaju tie zeny), tak zacnes soplit do vreckovky nad dalsim problemom.
Ze kazdy ten chlap, co si ta vsima, vysiela k tebe hlavne pohlady so sexualnym podtonom. Ze ked sa prihovori, ten zaujem a ochota su casto podfarbene dufanim, ze si rychlo zlomitelna a ochotna na rychlovku na zadnom sedadle v aute pod lesom, nez ta vylozi kdesi na okraji mesta, kde ho nepoznaju (vsak si zavolas taxi, nie?), nez pojde spat za svojou zenou a detmi.
Ze vsetci normalni sa ti zacnu akoby vyhybat a lepit sa na teba budu hlavne tieto sexuchtive, testosteronom a vlastnou neodolatelnostou nabite individua.
A budes rozpravat, ze chlapi chcu len jedno.
A to preto, ze ziadna zena sa este nezbavila komplexov a skutocne sebavedomie nenacerpala cez obdiv muzov.
Len docasné. Zavisle na ich obdive. Ako obdiv pohasinal a stupal a zas sa stracal, v takych krivkach behalo presne aj jej sebavedko.
Takze tvoje komplexy neodstrani sexy postavicka a kerka.
Aj ked vysportovat by si sa bimanek mohla, nech nie si uz v mladom veku taka mlandrava. Pre vlastny lepsi pocit zo seba. Nie pre pohlady chlapov.
A aj ked 99% chlapov sa otoci za peknou zenou (alebo aspon postavou), lebo chlap je lovec a robi mu dobre predstava, ze vlastni korist (alebo aspon ma zarez/trofej), ktoru mu ini zavidia, nie su az takito jednoduchi a pudovi (aspon ti normalni s rozumom).
Na povrchu ano, je to hlavne pud. Ale v hlbsich vrstvach chcu, aby si s partnerkou hlavne rozumeli, aby ho vedela ocenit, podporit.
Lebo ako idu roky, zistuju, ze ziju hlavne s povahou, nielen s peknym telom.
Takze kym sa budes zameriavat na to, ze treba dobre vyzerat, prides pre komplexy o partnera, roky uletia a ty zistis, ze ti dobri chlapi su rozchytani a maju ich napodiv tie obycajne zeny ako si bola ty, ziadne vysportovane sexice, a tebe ostal na vyber ten nepodareny, testosteronovy, do sebazahladeny zvysok.
Tohto blázna a úchyláka, ktorý sem stále vypisuje rôzne témy, vymyslené príbehy, by mali zatvoriť do blázninca. Ste nahlásený.
@miadi tiež som sa nad tým pozastavila, že 65kg a fetka😳Ja mám 177cm, pôvodnú váhu 59kg a nechcela by som ani o kilo viac, chlapi sa za mnou otáčali odjakživa a nikdy mi nikto nepovedal, že som fetka alebo vychudnutá. Teraz mám síce o 10kg viac, ale v 8.mesiaci tehotenstva je to snáď ospravedlniteľné😀
ináč ja mám tiež 177 cm a 60 kilo a teda idem zo sebou dačo začať robiť aby som bola do leta fit mam cieľ 57-58 kilo a spevniť, je to v hlave, keď človek chce tak to ide, keď nie tak si hľadá výhovorky prečo nie, keď niesi zo sebou spokojná začni doma cvičiť, ja som si kúpila teraz akurát trampolínu a milujem jumping a keďže sa nedá cvičiť s babami idem si sama doma a normálne som na tom závislá, keď sa budeš len obviňovať čo ak stretne tak sa to kľudne stane, treba sa nastaviť na svoju spokojnosť, žiadny chlap by nechcel zakomplexovanú ženu
Preco by kazda pekna stihla zena musela byt "vypatlana"? Hlupa a nudna? Tie pekne, pevne stihle zeny maju casto silnu volu ist do posilky, cvicit, behat, a starat sa o seba. To je prave chvalihodne a s tym je spojene aj vyssie sebavedomie. A to chlapov pritahuje. Skus to aj ty.
Keď sa tak bojíš, tak začni cvičiť - "nebaví ma to" nie je dôvod. Daj sa potetovať, daj si legíny. Keď si myslíš, že práve toto Ti zaručí bezproblémový vzťah kde Ťa partner nevymení, tak do toho! 😅
Tak takto: kamoška má 90 kg a 170 CM, chlapi za ňou šalejú a to všetci, chudi, tuční, potetovani, tie 60 kg fetky (podľa teba) sa môžu schovať 🙂 a vieš prečo? Pretože má zdravé sebavedomie, srší z nej šarm a je spokojná taká aká je, a musím povedať, že si ju neviem predstaviť chudu
Niezeby si skakala meter dvadsať,ze máš pekneho chlapa, nepíšeš akyy je povahovo,ci si rozumiete,len o tom vonkajšiu tocis. Že ty mas mindraky zo seba,uz vieme. On prečo cviči? Asi ho to bavi, asi nerisuje svaly,a nedal si tetovania preto aby balil stihle,sportove,potetovane zeny ,ale preto ze sa to páči jemu. A zenu si vybral taku,fo sa mu asi paci, mozno dobre varíš,je mu s tebou fajn,tak si to neposer žiarlivosťou,blbimi recami,a nech ťa Arnold Schwarzenegger chráni,mu zakazovať chodiť do fitka...
@marcellka32 aj ja taku poznam, plnostihla pekna blondyna s vacsimi prsiami. Vyzaruje z nej radost, pokoj, sebavedomie. Nechapem, ale cokolvek si oblecie, tak v tom vyzera dobre, aj ked od stihlej ma na mile daleko a to sa oblieka dost extravagantne, no neposobi to lacno, posobi to, ze sa v tom narodila. Chlapi sa tiez za nou otacaju, su radi v jej spolocnosti, je mila, vtipna, dokaze pocuvat. Nie je to vzdy len on vizazi

Je to v tvojej hlave ako idea, žiadna ti tu nenapíše, že sa to stať nemôže, lebo sú také prípady, ale sú aj také prípady, že ťa nová nevyzerá lepšie, len je agilnejsua, otázkou stále ostáva prečo ti to chodí po rozume, dáva ti tvoj partner signál že nieje spokojní? Svojho času som mala debatu s 2st bratrancom a on hovoril, že ho fascinovalo aký záujem ma o neho podstatne mladšia žena a ze sa o ňu musel zaujímať aby si získal jej priazeň..... A našiel v druhom zväzku na čas to, čo mu v prvom chýbalo. Preto vyvstáva otázka ci aj tvojmu partnerovi môže vo vzťahu s tebou niečo chýbať, či si vzajomne prejavujete náklonnosť, či mu vadí, že niesi chuducka ci vyšportovaná..... Myslím, že najlepšie je, keď sa o tom vedia porozprávať skôr, ako to hľadajú inde....