icon

Čo keď ma partner vymení za inú ženu?

2. jan 2021

Ahojte .. prosím vás o názor , nikdy som neptrila k typickým sexi ženám . Mám výšku 176 cm, váhu 78 kíl .... mám “rozplantanu” postavu nie som pevná, keď sa sa namalujem , chlapi sa za mnou otočia ale inak som šedá mys . Chodila som aj do posilky ale mna to jednoducho nebaví . Problém je, že mám partnera , ktorý vyzera dobre , je štíhly potetovany a trápia má myšlienky co keď má vymení za dokonalú ženu potetovanu mamakanu ako ich vidíte vsade ... keďže ja som nič moc . Kedysi som mávala 65 kíl aj s topánkami ale všetci mi hovorili že vyzerám ako “fetka”... bojím sa že má vymení . Za tie dokonalá krásne vymakané pevne 50 kilové ženy . Problém čo má trápi je to že denno-denne vidím c práci , v bare keď bol ešte otvorený od kolegov ... stačí že dojde pipka vymakana potetovana 50 kilova pevná a chlapi slintali v bare ju pozývajú na drink , v práci jej pomáhajú s taškami a úplne zabúdajú že doma majú ženu čo im pere slipy a vari obed . Proste vidia “kundicku” a tam to konci nevadí že je blbá jak tágo stačí že má legíny a dobrú postavu. Takisto v škôlke kee idem pre neter stačí že príde mamička pevná a všetci oteckovia už porad “rampa hore” a myslím že ani jeden by neodolal keby tá kráska mu dala ...

Strana
z2
michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
nikpa
3. jan 2021

Áno, možno sa im páčia také a pozrú sa za nimi ale to neznamená, ze by ich chceli mať doma alebo ze by ich ešte aj vymenili za ich partnerky. Samozrejme, ze sú aj takí ale myslim, ze ich nie je vela

kassandra25
3. jan 2021

To co pises, je tak. Mas pravdu. A to: 100% nú. Preto: maj otvorene svoje zadne vratka vzdy a nechaj chlapa viest vas vztah, ze kam vas vlastne zavedie. Prezradim ti pravdu. Ak si aj hocijaka nedokonala, ale On ta lubi, prenho budes idealna. Nebude ina. Ak ta nelubi, bude iná...

kristiii
3. jan 2021

Akoze autorka vysvetli mi, prečo by mala byť 50-kilova baba blbá ako tágo? Trochu som sa urazila 😆 akoze zato, že má niekto pevnú vôľu alebo maká na sebe, narozdiel od teba, čo si radšej povieš, že ťa to nebaví, tak je blbý? Nemáš to trošku pomýlené? Nehladaj problém v chlapoch ani v tých ženách, skús začať v prvom rade u seba, prečo sa obávaš konkurencie. To nebude o váhe

alaguema
3. jan 2021

Pre autorku: hľadaj zdravý stred. Evidentne v tom lietaš, chýba ti sebavedomie, to žiadne kerky ani legíny ani vypracované telo nespraví. A urob to pre seba. Pre nikoho iného.
Pre mudrane, ktoré nechápu, ako môže vysoká žena pri 65kg vyzerať "ako fetka". Záleží od toho, ako je kto "skonštruovaný". Ľudia so širším hrudníkom a hrubšími kosťami môžu pôsobiť kostnato aj pri váhe, pri ktorej útly človek ešte vyzerá ok. Aj keď sa vám to možno zdá neuveriteľné, po svete behá koopec ľudí, ktorí sú iní, ako vy 🙂

marca12
3. jan 2021

To v akom svete zijes? Nedomyslas si? Sebavedoma zena nema mat taketo myslienky. Je malo vysportovanych zien ako teda vysvetlis,ze obycajne zeny su vydate? A ze slintaju? To je asi vsetko,co spravia. Ja s tiez pozriem po vysportovanom,ale to je vsetko. Mas komplexy a tie prenasas na vsetko

miadi
3. jan 2021

@alaguema asi myslis mna ze mudrana ale podla mna nie je ok niekoho nazvat ze vyzera ako fetka a ani tomu neverim ze pri tej vyske a vahe by tak mohla vyzerat. A tych ludi co su iny ako ja som po celom svete stretla milioni. Len primitvnejšie osoby niekomu povedia ze vyzera ako fetka .

peta2202
3. jan 2021

problem je ten, ze casto nas chlapi vidia rovnako ako aj my seba, takze ked nebudeme mat sebavedomie, budeme sa podcenovat, tak budu nas vnimat rovnako :/

alaguema
4. jan 2021

@miadi neviem, či teba...až tak presne nesledujem kto konkrétne to napísal. Bola to reakcie na ten údiv, ktorý tu vyvolalo konštatovanie autorky, že nevyzerá dobre pri určitej hmotnosti. A hneď stará dobrá klasika - ja mám toľko a toľko kg a vyzerám dobre a blá blá. Mám kamarátku, ktorá má 67kg pri výške 165cm a v živote by si pri pohľade na ňu nepovedala, že toľko váži. Vyzerá dobre, je štíhla, ale trochu rozložitejsia, čo robí práve široká stavba hrude a panvy. Moja optimálna váha je 55kg pri rovnakej výške ako má ona...tak asi by som ju podľa tvojej teórie mala začať presviedčať, že predsa musí vážiť menej...ak ja dobre vyzerám pri 55kg, tak musí aj ona? Nechápem, kde sa toto berie v dospelých ženách. Každý vyzerá optimálne dobre pri inej váhe. To je celé. K tomu moralizovaniu ako kto koho nazval...neviem, prečo to píšeš mne. Slovo fetka použila sama autorka. Ja som ju tak neznazvala.

xena0
4. jan 2021

Toto je "milujem" zato že má žena super postavu už musí byť vypatlana a hlúpa..? lebo to povedala nejaká zakomplexovana pinda, predstáv si že to že má žena kilo naviac neznamená že nemôžeš byť vypatlana... takže prepáč, ale tou vypatlanou môžeš byť kľudne ty;) a ešte máš aj na hovno postavu...😁Nezaviď a radšej pracuj na svojom sebavedomí

Strana
z2