icon

Čo mám robiť?

simci25
26. feb 2016

Ahojte !Rada by som Vas poprosila o Vas nazor.. som zufala.. S manzelom sme spolu 13rokov. 9r.manzeliaVelmi sa lubime.milujeme. Mame dve dcerky .. Po narodeni druhej dcerky(Januar) to asi zacalo. . Menej casu na seba .. on v praci ja doma s detmi .. V oktobri mi svagrinin byvaly napisal na fb.vraj si mam davat pozor na muzovu kolegynu .. sa nieco vo firme sepka. Spytala som sa ho na kolegynu . Vtedy bola aj svagrina s nami v aute a zasmiali sa tomu obaja. Ze on nam chce zle . Viac som sa k tomu nevracala .. Nemala som dovod manzelovi neverit. Jeho spravanie sa vsak zmenilo .ked som sa ho opytala ,ze kde prevolal sto minut do inej sieti (vzdy sme si davali pozorna minuty). Vraj s kolegom .ked nieco nevedel. (On ma inu siet.to viem). Potom bol na rybach a nezdvihal mi mobil . Povedal.ze mu nemame volat... uz som zacala byt paranoidna a domyslat si ... Vo fakture (dalsi mesiac)mal odoslanych 176 sprav na inu siet ... No s kolegom si asi tolko sprav nenapise..vsak?!.(uz som nieco tusila) Tak som si chcela pozicat mobil (samozrejme nepozical)celu noc som rozmyslala co urobim. Spytala som sa ho ci sa chce rozviest ? Ci ma inu . Vraj nie . Nema nikoho . Nikdy mu nerobilo problem dat mi mobil a zrazu mi ho neda(moje podozrenie stuplo).Prosila som ho .aby zavolal na to cislo .Nezavola .povedal mi. Myslela som.ze sa zblaznim... Vyziadala som si elekt.vypis, podrobny a tam bolo to cislo ,jej.!!! Zavolala som mu do prace a povedala .ze uz nemusi klamat .viem.vsetko. Povedal mi.ze mi to doma vysvetli . Vraj si len pisu ..ako kamarati . Bal sa mi to povedat .. . Ale mne to nestacilo . Ja som jeho kolegynu zavolala na kavu .prisla . Povedala mi.ze oni sa nesyretavaju .iba v praci.ze su len kolegovia ..si pisu co doma.o dcerke nasej .kt.ma diabetes .. a tak ... MNE SA NECHCE TOMU VERIT . JA NEVIEM .CO MAM ROBIT . TOLKE PONIZENIE. TAKU BOLEST CO CITIM.ZUFALSTVO. Chcela som to riesit .tolko nezodpovedanych otazok mam . On nechce . Vraj sa ho pytam stale to iste.. . Co robit? Vsetko to riesim sama . Nikomu som sa nezdoverila.. Tak Vas prosim.poradte mi. Moj manzel mi vycita .vraj ho neobimam. Nevenujem.sa mu.. . Nedavam mu sama od seba pusu.. asi je to pravda .. priznavam. A teraz mi to dava on pocitit.. .Dakujem.ze som sa mohla vyrozpravat. Rada si precitam Vase nazory..

simci25
autor
9. mar 2016

Kam.mam ist pre papier na rozvod?

alicka850
9. mar 2016

@simci25 bud za pravnikom,alebo si napisat sama a podat na sud

luna379
9. mar 2016

xxx

luna379
9. mar 2016

Pardon, mala som otvorené 2 témy ... toto nepatrilo k téme tejto - autorke želám veľa šťastia, nech to dobre dopadne :(

agathachristie
9. mar 2016

@simci25 uff sledujem tvoj príbeh a držím ti palce. Na jednom debilovi svet nestojí, aj keď niekedy to tak vyzerá. Si silná žena.

mariuskaa
9. mar 2016

@simci25 ty hlavne nikam neodchadzaj a nebal sa nikde s deťmi.
Ak je to pravda a podvádza ta ON sa zbali, ty ho vystves z domu.
Kúpili ste byt spolu alebo bol jeho predtým ako ste sa zobrali? Platí ho sam alebo si aj ty prispievala. ?
Vacsina žien tu na koniku sa rýchlo báli, ego pracuje a prečo by mali ony trpieť a deti a nevernici si v klude ziju ako predtým?
Žiadne ego, pýcha, rozmýšľaj a taktizuj!

lubkavargova1
9. mar 2016

Tak zena konecne co ma gule!! Tisko som sledovala vyvoj..

charity
9. mar 2016

@simci25 Utaj plan na rozvod, nech nevybieli ucty prvy. Zozen si pravnik. Schovaj sobasny list a rodne listy deti, budes ivh potrebovat k ziadosti o rozvod. Ako je to s bytom, jeho vlastnictvom? Kludne do IP.

aversome
9. mar 2016

@simci25 ,

ty sa chces naozaj rozviest? kriza v manzelstve neprichadza po 7 mych rokoch ako sa vsade pise ,ale medzi 10tym a 13 tym 🙂 ja sa nechcem zastavat tvojho manzela,ale podla toho co pises,ide len o priatelsky vztah s klegynou,do ktorej je mozno zamilovany-skor by som povedala,ze mu imponuje jej zaujem a citi sa byt znova ziadany ,mlady,atraktivny-vsetko co mu ty teraz nedavas. mozno je v midlife crissis. ak je to tak,garantujem ti,ze o take 3-6 mesiace ho to prejde. len musis ty zmenit tvoje spravanie. nepytaj sa ho ,nevyzvedajj ,nekontroluj. ty jeho spravanie teraz neovplyvnis ziadnymi ultimatami a uz vobec nie tym ,ze odides ,alebo podas o rozvod. ty od neho chces aby ta zase lubil,aby bol do teba zamilovany-ale jeh mozog teraz na teba nereaguje,pretoze jeho city su teraz inde. ak to ustojis o par eisacov sa bud sam sebe cudovat aky bol hlupy,ak mohol vobec riskvat ,ze vas strati. v prvom rade ako pisem,nevypytuj sa ,nekontroluj ho. nepytaj sa na buducnost. zacni pravidelne niekam chodit -minimalne 2 krat za tyzden ,zacni o seba viac dbat -a hlavne nevynucuj si od neho neznosti,ziadne prejavy lasky !!! aj ked teraz po tm velmi tuzis. drz si ho od tela , smej sa ,ukaz mu ,ze dokazes zit aj bez neho. chod na vylet s detmi cez vikend-povedz mu ,ze ak chce moze ist s vami ,ak nie tak nie. zamilovat sa do niekoho ineho s amoze stat kazdemu -manzelstvo nie je poistka proti citom ! mate dve male deti ,ja by som to hned takto radikalne neriesila. neviem kolko mate rokov ,ale jeho nova praca,dieta s ochorenim -niektori muzi jednoducho maju fazy ,kedy problemy neguju a hladaju lahsiu cestu,co ale nevyluucuje to,ze ak to ustalite ,stane sa z neho naozajstny muz.

charity
9. mar 2016

Na Slovensku uz zenam riadne drbe... Pockame, kym sa vytrasie na inej. Budeme mile a usmievave, ked z nas robi debila. Ani necekneme, ked bude chciet vytriast sa aj na nas /v dobe pohlavnych chorob/. Ved vsetko pre rodinu. To fakt???

aversome
9. mar 2016

@charity ak mas na mysli moj prispevok - nikde som sa nedocitala ,ze ju manzel naozaj podvadza. ja mam skor pocit,ze na slovensku a hlavne na mk,je kopec expertiek a jasnovidiek ,ktore maju na vsetko hned univerzalne riesenie.

neffi
9. mar 2016

Z vlastnej skúsenosti - je to nevera. A už dlhšie....Presne takto to bolo s tým mobilom aj u nás... A určite neprestávaj pátrať, vyzvedať a nenechaj zo seba robiť "blázna". Toto jediné si vyčítam, že som mohla začať skôr, keď bol chrobák do hlavy nasadený. A nechala som to plynúť. Aká som len bola hlúpa. Fakt. A keby som mala viac €, tak by som bola schopná si objednať aj očko 😀 😀 😀

girlie_konik
9. mar 2016

@simci25 muz vie,ze ho tam cakas? Ako to dopadlo? Ci este si stale tam? Uf 😯

lubkavargova1
9. mar 2016

Acjh jaj...inde nastahovana milenka...inde tehotna so zenatym....to fakt uz normalne sa neda zit?????

charity
9. mar 2016

@aversome Pisem o slovenskej mentalite, ktora je z roka na rok horsia. Zeny, slobodne aj vydate, robia zo seba rohozky a podla toho sa nasi /slovenski/ chlapi aj spravaju. Nepoznam krajinu na zapad od nas, kde by bolo tolko zlatokopiek a mileniek a tolko na vsetko ochotnych zien... Hlavne nech su za to love... A potom sa divime, ze chlapi utekaju od zavazkov... No ale ked to zeny toleruju a jedna druhu podporuju v tolerovani chrapunsrva, tak to tak vyzera. Tu sa zeny predbiehaju v love aj na partnerov tehotnych zien... Padaju vsetky tabu. Hlavne su love, co tam po sebaucte, sucite, ci /aspon zenskej/ solidarite a loajalite.

jana_eyre
9. mar 2016

@lubkavargova1 ale da, len stastne zeny nepotrebuju rady a tak nezakladaju temy, preto to vyzera na MK tak negativne.. 🙂

lubkavargova1
9. mar 2016

@jana_eyre ako ja to beriem ze ked potrebuje poradit tak sa spyta....ale v poslednej dobe to je tak zamotane, negativne...smutne citanie niekedy.

maminuska
9. mar 2016

@charity to je tým výberom . Ak by ženy mali prísnejšie kritéria pri výbere mužov, garantujem že veľká časť mužov si ani nevrzne a nedostane sa k reprodukčnému procesu . Len dnes sa všetko točí okolo chlapov...aby on bol spokojný , pohladkaný , poľúbený , mnoho žien žije v neustálom napätí aby nič neurobilo zle aby neodišiel k inej . No popravde , kašlala by som ja žiť taký život.

Ak mi niekto vysvetlí kde je atraktivita muža ktorý odíde od tehotnej manželky s ktorou má ešte dve malé deti, budem mu veľmi vďačná . Čo tej druhej žene imponuje prekristoverany na ňom ?

simci25
autor
9. mar 2016

Ahooojte. Uz som doma. Takze manzel ma videl ako stojim na parkovisku a ja som videla ako sedi vedla nwho. Neodbocil do firmy. Isli dalej . Vyhodil ju na pumpe a prisiel sam a tvaril sa .ze co tu robim
.tak som naneho navrieskala sice som nala malu na rukach .ale inak sa to nedalo.to vsetko co som drzala v sebe. . Sa dla som so auta a isla prec .zbadala som zabu (podotyka isla som autom po chodniku .) A zastavila pred nou .nahucala aj na nu .a isla som prec. Chcete nieco vediet . Ulavilo sa mi .. je mi dobre .. Byvam u jeho rodicov .. cize svokrovcov ..

mircalla
9. mar 2016

@simci25 uz som to tu par dni necitala, ale podla posledneho prispevku to nevypada, ze islo o nevinne smskovanie ako tvrdil, ci sa mylim?

charity
9. mar 2016

@simci25 Mas kam odist byvat?

girlie_konik
9. mar 2016

@simci25 a mlada co na to? Ja by som ju tam asi prizabila. Ty sa drz

petra3312
9. mar 2016

@simci25 Ked Ti pomohlo sa na nich vykricat, dobre ze si to urobila. Odteraz rob vsetko pre seba a svoje deti.

charity
9. mar 2016

@simci25 Vysvetli malej o com bola ta hadka. Nech neobvinuje Teba.

womankc
9. mar 2016

@simci25 Hmmm, charakter ako hovado.... Som zvedavá , čo ti teraz napíšu diskutujúce, čo ťa tu presviedčali, že to preháňaš a že je to len jeho dobrá kamoška, no povem tak , kua dobrá kamoška je to ...................... Ľúto mi je za Vás , ale dobre , že ste si to vyjasnila ......

womankc
9. mar 2016

@charity asi mala so sebou tú maličkú nie tú väčšiu dcérku...

inusa22
9. mar 2016

ahoj, nečítala som všetky príspevky, ale starať sa o dieťa s DM1 a k tomu ešte riešiť mužovu neveru, to musí byť veľmi náročné na psychiku, držím ti palce, aby si to zvládla, píšeš, že bývaš u svokrovcov, zrejme ti pomáhajú s deťmi, keď zostaneš sama bez pomoci, budeš to mať veľmi ťažké, tvoj muž je idiot.

lubkavargova1
9. mar 2016

No, este by som aj svokrovcom pekne vytmavila akeho kurevnika maju za synatora 🙂 Zena, podla toho ako citam ty to das v zivote. Najlepsia pomsta milenke je prenechat takeho aj s maslou kolo karku. Neboj ju to moooocno skoro prejde ked bude mat odrazu chlapa so zavazkami na krku a davat full servis. To sa vrati v zivote jej...laska nebeska to nebude 🙂

charity
9. mar 2016

@lubkavargova1 Svokrovci za nic nemozu. Netreba im nadavat.

simci25
autor
9. mar 2016

@womankc ano malicku .starsia ma dnes kruzok..je este v skole