icon

Čo mám robiť?

simci25
26. feb 2016

Ahojte !Rada by som Vas poprosila o Vas nazor.. som zufala.. S manzelom sme spolu 13rokov. 9r.manzeliaVelmi sa lubime.milujeme. Mame dve dcerky .. Po narodeni druhej dcerky(Januar) to asi zacalo. . Menej casu na seba .. on v praci ja doma s detmi .. V oktobri mi svagrinin byvaly napisal na fb.vraj si mam davat pozor na muzovu kolegynu .. sa nieco vo firme sepka. Spytala som sa ho na kolegynu . Vtedy bola aj svagrina s nami v aute a zasmiali sa tomu obaja. Ze on nam chce zle . Viac som sa k tomu nevracala .. Nemala som dovod manzelovi neverit. Jeho spravanie sa vsak zmenilo .ked som sa ho opytala ,ze kde prevolal sto minut do inej sieti (vzdy sme si davali pozorna minuty). Vraj s kolegom .ked nieco nevedel. (On ma inu siet.to viem). Potom bol na rybach a nezdvihal mi mobil . Povedal.ze mu nemame volat... uz som zacala byt paranoidna a domyslat si ... Vo fakture (dalsi mesiac)mal odoslanych 176 sprav na inu siet ... No s kolegom si asi tolko sprav nenapise..vsak?!.(uz som nieco tusila) Tak som si chcela pozicat mobil (samozrejme nepozical)celu noc som rozmyslala co urobim. Spytala som sa ho ci sa chce rozviest ? Ci ma inu . Vraj nie . Nema nikoho . Nikdy mu nerobilo problem dat mi mobil a zrazu mi ho neda(moje podozrenie stuplo).Prosila som ho .aby zavolal na to cislo .Nezavola .povedal mi. Myslela som.ze sa zblaznim... Vyziadala som si elekt.vypis, podrobny a tam bolo to cislo ,jej.!!! Zavolala som mu do prace a povedala .ze uz nemusi klamat .viem.vsetko. Povedal mi.ze mi to doma vysvetli . Vraj si len pisu ..ako kamarati . Bal sa mi to povedat .. . Ale mne to nestacilo . Ja som jeho kolegynu zavolala na kavu .prisla . Povedala mi.ze oni sa nesyretavaju .iba v praci.ze su len kolegovia ..si pisu co doma.o dcerke nasej .kt.ma diabetes .. a tak ... MNE SA NECHCE TOMU VERIT . JA NEVIEM .CO MAM ROBIT . TOLKE PONIZENIE. TAKU BOLEST CO CITIM.ZUFALSTVO. Chcela som to riesit .tolko nezodpovedanych otazok mam . On nechce . Vraj sa ho pytam stale to iste.. . Co robit? Vsetko to riesim sama . Nikomu som sa nezdoverila.. Tak Vas prosim.poradte mi. Moj manzel mi vycita .vraj ho neobimam. Nevenujem.sa mu.. . Nedavam mu sama od seba pusu.. asi je to pravda .. priznavam. A teraz mi to dava on pocitit.. .Dakujem.ze som sa mohla vyrozpravat. Rada si precitam Vase nazory..

simci25
autor
9. mar 2016

@charity nemam ist kam byvat .

simci25
autor
9. mar 2016

@agathachristie dakujem .

charity
9. mar 2016

@simci25 Tak nestartuj rozvod ale pories najskor otazku byvania. Tvoji rodicia Ta neprijmu k sebe?

simci25
autor
9. mar 2016

@charity byvam.u svokrovcov .. peniaze neriesim.skor to byvanie.. su nejake centra kam by som mohla odist ?

simci25
autor
9. mar 2016

@charity mamina byva v podnajme v jednoizbaku .tam.nechcem.ist.

mandala77
9. mar 2016

@simci25 súhlasím s tým, čo Ti poradila @mariuskaa, hlavne rozmýšľaj a taktizuj. Lebo to, že si išla za ním, zistila, že bol s ňou, nakričala si na neho aj na ňu, v prítomnosti dieťaťa - možno sa Ti uľavilo z hnevu a to je tak všetko. Muži si pri takýchto výlevoch žien pomyslia - hysterky a svoje konanie si pred sebou len ospravedlnia. Neviem čo máš robiť. Len viem to, že rozchody bývajú veľmi ťažké, hlavne ak tam je druhá žena. Preto ja osobne by som hľadala nejakú odbornú pomoc a hlavne podporu. Na koníku sa môže stať, že sa necháš vyhecovať do silných emócií a skutkov na základe rád druhých, čo si myslím, že sa už stalo. Treba rozmýšľať, poradiť sa, taktizovať, nie riešiť podľa pocitu, ktorý práve cítiš a ktorý je o chvíľu iný.

simci25
autor
9. mar 2016

@charity ja uz necakam . Dnes som to oznamila aj svokrovcom. . Uz nemam to preco drzat v sebe.. povedali.ze mi pomozu ... nenam sa bat .

womankc
9. mar 2016

@simci25 som zvedavá , čo ako predvedie, keď príde domov ........... prepáč , je to strašný debil .Problémy, nech už boli u vás akékoľvek sa takto neriešia .............Ešte hral hrdinu urazeného a z teba robil hysterickú kravu......... Nezvyknem takto nadávať, len toto sa fakt dá pomenovať len pravými slovami ..... Moc ma mrzí tvoja situácia aj keď ťa nepoznám , posielam ti kopu dobrej energie nech aspoň čiastočne zabrzdí tú prietrž hroznej bolesti zo zrady ....

charity
9. mar 2016

@simci25 Cast bab riesi byvanie tak, ze si s inou mamou s detmi prenajmu spolocne byt.

simci25
autor
9. mar 2016

@neffi ja som Ocko najlepsie ... a zadarmo . Tak to treba riesit ..zeleny bol .ked ma videl ako ponom.vrieskam a viete co kolegyne na parkovisku boli tiez a povedala som im .ja som neni sibnuta .to len moj manzel ma kurvu a prave som ich prisla pozdravit

charity
9. mar 2016

@simci25 Pripadne sa spytaj svokrovcov, ci by Ti s byvanim nepomohli. Alebo skus od muza teraz co najskor vymamit kupu bytu. Mate uspory?

lubkavargova1
9. mar 2016

A teraz mi nieco vysvetlite. Ked raz ten chlap vidi ze zena daco tusi, to mu nedopne ze kurwa davam si bacha? Ci oni si fakt myslia ze sme take sproste?

simci25
autor
9. mar 2016

@charity to bola rocna .nastastie jej nemusim.nic vysvetlivat .Starsiu by som nemohla takemutto stresu vystavovat... to nie.

simci25
autor
9. mar 2016

@lubkavargova1 to som mu povedala.ty mna neoje.bes ...ja seno nezerem ...prepacte .ze hresim .nemam to vo zvyku .len som.nastartovana.

charity
9. mar 2016

@lubkavargova1 Tento chlap je nestandardny. Jeho segra kryla neveru, takze tiez je nestandardna. A psychopati si casto myslia, ze su nieco viac?

womankc
9. mar 2016

@lubkavargova1 no mňa skôr serie , že s tých žien väčšina tých hlapov ešte urobí debilky hysterické . nie že by si kua priznal chybu a znášal teda následky , ešte hrá nevinného , ublíženého , krivo obvineného, jeden deň vezie zrútenú svoju ženu k lekárovi a ten druhý ide vyvenčiť pipu a uvoľniť sa z " toho stresu , čo on chudák doma prežíva "

charity
9. mar 2016

@lubkavargova1 ... nieco viac.

simci25
autor
9. mar 2016

@womankc akujem si zlata . Energiu mam a vela ... musim ist pre starsiu do umeleckej .. este pridem . A urcite dam vediet.ked pride vecer. V noci sa ozvem. Idem potom este na prechadzku . Slniecko svieti..

womankc
9. mar 2016

@charity práveže je až žiaľ úplne štandardný zbabelý chuj . pardon za výraz .............

neffi
9. mar 2016

@simci25 Áno, presne takto som to mala riešiť aj ja, len teraz je už neskoro si niečo vyčítať. Mala som ho prichytiť inflagranti či ako sa to hovorí :D Našťastie aj mňa svokrovci podržali, vlastne všetci okolo...

womankc
9. mar 2016

@simci25 nie je za čo, myslím to úprimne. Ja mám našťastie veľmi dobrého muža, teda toto som nikdy nemusela a dúfam, že ani nikdy nebudem musieť prežívať. Ale vždy ma veľmi zamrzí takéto niečo. Ľudia si zbytočne ubližujú ........... Uznávam jedine, že sa proste slušne najprv rozídu, lebo však na rovinu, lásky prídu a aj sa skončia . no a potom nech sa hormóny búria s čistým štítom / myslím obrazne / .................... Nevera z akejkoľvek strany je vždy svinstvo ............

lubkavargova1
9. mar 2016

Mocno drzim palceky. Ja zasnem...ako mala som takeho expriatela a tiez to bolelo. Teraz uz som v pohode a nad vsetkym sa usmievam 🙂 Mas moj obdiv...

kkarolkaaa
9. mar 2016

@simci25 davaj si prosim velky pozor na to, co robis pred detmi. Jedna znama ked prisla manzelovi na milenku, bola za nou aj so svojim dietatom ( vtedy bolo male). Teraz je to uz dospely muz, ale stale na to nevie zabudnut. Bol to prenho obrovsky sok. Nicomu nerozumel a velmi ho to zranilo. Dodnes to ma v sebe. A ta znama to velmi lutuje, nikdy viac by to uz neurobila. Neuvazenym konanim mozes svojim detom dozivotne ublizit. Pritom medzi nou a milenkou neslo o velku hadku

neffi
9. mar 2016

@womankc Presne tak - štandard

simci25
autor
9. mar 2016

@charity ano uspory su. Mame aj dve auta .zariadili sme tu u nich izby.

neffi
9. mar 2016

Mrzí ma, čo prežívaš, toto som prežívala pred dvoma rokmi... :( Zlomené srdce by ti vedelo povedať :(

simci25
autor
9. mar 2016

@kkarolkaaa deti chranim.. len som.v dany moment nemohla malu nechat v aute .ked som na neho vrieskala. Ale na nu .tak to mala sedela v aute... Moje deti zatial.nevedia.ale citia urcite

charity
9. mar 2016

@simci25 Tak si tie uspory ustraz. Polivicu z nich si vezmi a schovaj, nech Ta o ne nepripravi on. Ofot si zariadenie izieb a vezmi uctenky, co ste nakupovali majetok. To na sud o BSM.

mariuskaa
9. mar 2016

Mozno moze stale bývať u svokrovcov ak ma dobre vzťahy a odsťahovať sa moze on (ak sa velmi chce). Svokrovci jej pomôžu. Možno sa to este utrasie.
Však prečo by mali deti trpieť o to viac ze meniť prostredie, skoly, nových kamarátov?
Nech maju oni rovnaké zázemie aspon!!!

katarinapekna
9. mar 2016

Ženy, preboha,majte sa rady! Čím skor zistíte,že muži vám nebudú sedieť za zadkom cely zivot,tým krajší život budete žiť.len vy, vase deti a jeho peniaze 😉😀