Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?
Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"
jedna perla z mnohych🤣 isla som ku svokrovcom, sedime v obyvacke a svokra sa zrazu postavila, ze mi ide gratulovat. svokor sa na nu nechapavo dival a vravi jej: to si mi nemohla povedat, ze jej ideme dnes gratulovat? nic som jej nekupil. a svokra pohotovo predo mnou: ved tam v skrinke su stare cukriky zober ich a daj jej tie. sanka mi padla az na kolena😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣
@pink_lady to asi nebolo mne ...😃 Ja nemám ani muža, ani svokru.....😃
@nitranka03 áno áno všimla som si a už opravila 🤣 sorry
@pink_lady v pohode 😃
@nitranka03 jop, citova vydieracka. Uz tak robime, ze nedvihame telefony, vypneme, vypli sme aj zvoncek a i tak sa tu priruti alebo k dcere a domaha sa do bytu. Ked sme mali zvoncek a nedvihali sme a neotvarali tak tu stala presne 3 hodky. Nakoniec uz som z nervami otvorila, ze ju idem vyhodit a ona so svojou vahou ma pekne prevalcovala a uz bola v obyvacke. Muz ju vyhadzoval raz ked bola pijana, ze rukami nohami lebo u nas chcela spat. Dcere robi to iste stym, ze jej reve do telefonu, nechava odkazy pri dverach a v schrankach .. toto trva asi tak rok. Netusim preco jej tak preplo. Uz po stvrtku jej vybavim rovno psychiatricke liecenie ale ci tam pojde ...
@dada13288 môj ty kvet....🤦🤷 Toto celé znie zle.....☹️
@nitranka03 jop, proste svagrina porodila pred pomaly 4 rokmi. Velmi jej pomahala svokra a vtedy uz zacala osocovat druhych babkovcov aky su zli, a ze nemiluju male tak ako ona. Ked sa narodilo nase prve, som zakazala navstevy, velmi tazko to niesla ale pochopila. Vtedy ale po 600 nedeli tu raz za 2 tyzdne. Pred rokom tu boli raz za tyzden. Reci zacali na mojich rodicov co som jej stale oponovala. Zacala malemu nosit drahe dary, kym som jej nezacala vsetko vracat. Nakoniec sa prestala ohlasovat, ze pride, vyvolavala kazdu chvilu, pri zmienka o mojich rodicoch ju az trhlo. Po narodeni druheho babatka uz neakceptovala 600 nedelie lebo ju to nezaujima, ona chce vidiet vnucku. Vtedy sme vypli zvoncek a prestali otvarat dvere. Skusili sme minimalizovat kontakt .. proste je to tazke ked tu trepe na dvere a aj sused sa tu chodi na to stazovat. Svokor je pod papucou nic jej nepovie. Dcera z nej je na uz na prasky, my sme ako tak dokazali sa odputat ale ona nevie. Dokonca svokra pride a vyberie zo skolky jej dceru skor ako ona a idu na preliezky.
Dcera sa raz opytala svokri na navsteve v nedelu, ze ci jej da noznice ze si chce strihat a jej odpoved. ,,Dnes je nedela dnes sa nestriha,, 😀😀 ani jej ich nedala. O chvilu nato hovori svokra ,, ja niesom doma varte si kavu, ja niesom doma zakurte, ja nie som doma horiii Vam pizza😀😀
@dada13288 možno zacinajuca demencia a pokiaľ si vypije, tak možno jej to ovplyvňuje myslenie. Ale keď by mi stála 3 hodiny pred domom, tak by som volala svokra nech si po nu príde, prípadne manžela, ak nebol doma- nech ju odvedie k nej domov. To už nie je normálne správanie. A učiteľky v škôlke treba upozorniť nech nedávajú dieťa. By ma vystrelo, ak by mi toto robila...
@dada13288 koľko má rokov ?
@nitranka03 mlada ma len 55 rokov.
@oriesocek pije len prilozitostne a bola to ,,oslava,, narodenin syna. Svokor robi tak, ze cestuje po celom Slovensku. Maloco je doma. V tom pripade manzel bol doma len sme neotvarali a mne praskli nervy a otvorila som :(
No ako od stvrtka sa neozvala ani mne ani svagrinej. Snad je vrcholne urazena a snad ju to bude drzat co najdlhsie. Alebo sa konecne zacala hanbit. Ja s manzelom ju uz do bytu nepustime...tak ci tak u mna skoncila a manzel ma v tom podporuje.
Ci pana toto je na liecebnu 🥺
@dada13288 To je sila toto. Dúfam, že jej to konečne došlo.
U nás sa stala taká vec, muž dal svojej mame kľúče od nás, keď sme mali ísť na dovolenku. Jasné, že kvety mi neprišla poliať, ale nebolo potom toho, kto by od nej tie kľúče vypýtal naspäť. Hocikedy mi prišla do bytu, vošla do kuchyne, až som sa vždy zľakla. Povedala som mužovi, nech si vypýta tie kľúče. Že jemu je to blbé, myslel si že ich automaticky vrátia. Potom na Nový rok, malá zaspala, my v spálni, zrazu len počujem nejaké zvuky, hovorím niekto tu je. Ideme pozrieť a svokrovci už sedeli v obývačke, že prišli na návštevu. Skoro ma piclo. Nakoniec prišla k nim na prázdniny vnučka a svokra ju poslala k nám. Niekto odomyká dvere, ja len pozerám, že to čo je a vojde tá 10 ročná malá. Tak to som už nemala slov. Keď som sa spamätala, hovorím jej aby mi dala tie kľúče. Potom k nám nabehla svokra, že prečo som nevrátila kľúče. Tak som jej vysvetlila že to sú naše kľúče a my sme im ich dali na jeden týždeň. Strašne sa urazila, vraj keď ich tam nechceme, oni chodiť nebudú. Povedala som jej že môžu kľudne prísť na návštevu, zazvonia a ja im otvorím. Urazení boli ešte pol roka, potom sa na to zabudlo. Jasné že kľúče už nikdy nedostali.
Vykalkulovala mi kolko zaplatim ak tam deti budu napr na vikend...
@mirinda8357 🤣🤣to jak moja, za peniaze aj čerta bude kolísať 🤣
A ešte som si spomenula keď som šla prvýkrát k nim na návštevu na obed, naberala som každému na tanier čerstvo uvarené z jedného hrnca, keď som naberala môjmu mužovi, vtedy ešte priateľovi, zahriakla ma, vytrhla mi naberačku z ruky so slovami, že kde mu také mäso naberám, že on len posne (nemastane) a začala sa v hrnci prehrabávať a vyberať niečo extra.....ja som ostala ako obdarená, akoby som mu išla dávať žradlo pre psa, veď z jedného hrnca sa naberalo pre všetkých, ale jej synak musel byť výnimka......
@mirinda8357 tiež bez peňazí deti nemohli ísť ani na hodinku k nej 🤦
@kristinapetronela 🤦🏽♀️
Keď sme oznámili,že čakáme dieťa a bude to chlapec ..podotýkam ešte nemá ani jedno vnúča......miesto potešenia,povedala.. Škoda,že nie dievča 😅😅akokeby už mala 5 tich vnukov a není to jedno pri prvom akurát tak
@mathob a ešte samozrejme, my zagratulovala k tehotenstvu,až keď vyšli genetické testy všetky negatívne,lebo pre ňu vnúča neexistovalo do 5teho mesiaca,ani raz sa mne neozvala,iba cez sms mužovi,či sú testy ok a nech si dáme všetky čo najskôr urobiť😅a keď zistila,že je malé aspoň podľa testov zdravé . napísala,že gratuluje a teší sa 🙄

@dada13288 toto nemyslíš vážne! To ako ide na návštevu, a nie a nie odísť ?!?!?!!?🤦🤦🤦