icon

Čo najbizarnejšie vám povedala vaša svokra?

5. jan 2023

Začnem ja. Teda nie je to žiadny bizar, ale tak jej spadla sánka že sa mi dobre spí pri tom pohľade už pár mesiacov.
Ona"prečo máš také špinavé zrkadlá?"
Ja "pretože ja to neviem leštit tak sme sa dohodli, že to bude robiť P a váš syn na to zvysoka kašle... Akoze tiež ma ide poraziť z neho"

angel993
8. jan 2023

Deti mojej švagriny nechcú jesť ovocie a zeleninu a moja svokra si prero myslí že to všetky malé deti nemajú radi zdravé jedlo. Rok trvalo kým som ju presvedčila že môj syn sa viac poteší jablku ako Brumíku, ktorý hneď letí do koša.

janaspa
8. jan 2023

@alanko20 joooj aj to trvá, keď sme čakali tretie, dcéru, svokra mala do vtedy len vnukov, a aj jej dcéra čakala dcéru, termíny sme mali rozdiel pár dní, my sme mali mať neskôr. Tak svokra zavalasi, no ale vieš, že R (jej dcéra) budú mať skôr? Tak ustipacne. Pozerám na ňu s prekvapením, že čo rieši akoby to nebolo jedno, hlavne že budú deti zdravé. No a čo sa nestalo, keďže mne sa bábo neotocilo správne, musela som na cisársky a narodila sa dcéra o 4dni skôr, ako svagrinina. Tie dve urazene, ofucane. No comment. Presne ste to vystihli s tym súperením a dokazovaním si niečoho. Neviem načo je to dobré. Nikto z toho nič nemá.

alanko20
8. jan 2023

@janaspa to akože riešili dátumy oplodnenia a ktorá má skôr rodiť 😂😂😂 to som jakživ nezažila. Ti ľudia to je niečo neskutočné. Nikdy to nepochopím

janaspa
8. jan 2023

@alanko20 tak ja bohužiaľ áno:(

grenka
8. jan 2023

@janaspa niečo podobne mne sa stalo švagriná na apríl druhé dieťa -chlapec a ja na október -dievca...svokre keď som povedala že čakáme dievča o to nemusí byť pravda lebo aj pri prvom ti bolo zle a máš chlapca....tak to bolo očividne že bola ako keby z toho nešťastná že nevesta má dcéru a dcéra chlapca...ale už aj ona má dievku po 3chlapcoch len svokra sa už toho nedožila

anetka34
8. jan 2023

@alanko20 Je to možné v tej práci, že to preto robia ženy.
Moja svokra bola skôr taká, že si v mojom veku veľmi presadzovala svoje, ale do posledného detailu. Keď som jej chcela pomôcť, že jej poumývam riad, tak ma odstrčila a ukazovala mi ako treba umývať poháre, ako treba umývať taniere 😂
Potom keď bola u mňa som varila a snažila sa mi vytrhnúť varešku z ruky aby som vedela ako treba miešať. Keď som ozdobovala stromček , dirigovala ma kam ktorú ozdobu treba zavesiť, tak som prestala ozdobovať a počkala kým odíde domov. A stále sa sťažovala ako jej muž nič nepomáha, no ani sa mu chudakovi nečudujem, keď ho takto buzerovala. Švagor keď tam bol tak mu merala čas koľko sa sprchoval a koľko zjedol salámu. Takže nie len mne to robila. Teraz už nevládze tak už jej svokor nakúpi, ale chudák ak náhodou kúpi inú čokoládu ktorá nie je v tej cene ako chcela, musí to ísť vymeniť.

tammy8
9. jan 2023

A ešte ma napadla hláška priateľovej babky, ked som malú eate v roku kojila... Sa čudujem že ešte kojíš veď si tenká a ani prsia nemáš, kde máš mlieko?

kandelabra
9. jan 2023

ja mám síce v pohode svokru, ale tiež sa jej párkrát zadarilo...najlepšie bolo, keď mi asi mesiac pred pôrodom s úsmevom povedala, že po pôrode MôŽEM spať u nej doma na dlážke... Podotýkam býva v maličkom dome s jej dcérou s rodinou, naozaj tam nie je miesto. Ja som v tom čase mala prenajatý byt s mojím zariadením, ktoré by som nemala kam dať, čiže za byt by som platila tak či tak.

zuzandela
10. jan 2023

@tammy8 😂

zuzandela
10. jan 2023
babulkomale
10. jan 2023

@drahomirrra moja sa teda u nas napapa, aj z kazdeho druhu kolaca ochutnala, a povedala ze lepsie varim ako ona 😍

kristinka92
10. jan 2023

@janaspa chvíľu mi trvalo dokym som prišla nato o čo ide 😅 v živote by ma nenapadlo že niekto dokáže súťažiť ešte aj v tom kto skôr porodí…to čo je za blbosť 🤦🏽‍♀️🙈

tammy8
10. jan 2023

A este ma napadla historka s priatelovou babkou.. Dosla k nám keď som pripravovala malej obed a trhala som jej chlebik do perkelt keďže cestoviny ani chlieb samotne mi nechcela papat k jedlu len zo syrom atď, a ona mi zahlasila : že sa ti chce paprať zo štipkaním chleba, čo jej tam nenasypeš strúhanku? 🤣 Moj pohlad jej asi vysvetlil ze povedala sprostosť a bola ticho

ahhola
10. jan 2023

@janaspa no baba stará, nie aby to nejak pochytila, ze jupiiii, budu rovesnicky sesternice🎇

dada13288
14. jan 2023

Pridam zazitok spred par dni. Na rychlo sme si vybavili ubytko v tatrach a pre mojich rodicov aby sme si aj troska udychli. Svokrovci robia, ich sme sa ani nepytali, a s mojimi rodicmi sme dlllho neboli ani sme sa dlho nevideli. Boli sme na prechadzke a svokrovci volali manzelovi, ze kde je lebo oni zase prisli na neohlasenu navstevu a su pod branou, ktoru im neotvarame. Povedal, ze v tatrach s mojimk rodicmi. No ako svokra zacala tak vrieskat do telefonu, ze koniec. No ale manzel povedal nech sa spamata, ze existuju aj moji rodicia a nie, ze oni budu stale len u nas nasackovy hned ako pridu z roboty. A nasi sa ani nemozu problizit k detom lebo neviem co ... Ofucani sadli do auta, prisli do tatier a este nam aj na vylete vynadali aj mojim rodicom a sli domov :D akoze, kazdy sme im povedali svoje a hlavne svokre, ze s nami tak zametat nebude ale ci to pomoze.

pink_lady
14. jan 2023

@dada13288 ci pana ta to už aký level 🙈

mariaveronikag
14. jan 2023

@dada13288 ciiii....tak to je stíhačka 🙂

tinkavvv
14. jan 2023

@dada13288 vynadali vam kvoli comu?
Toti snad ani pravda nie je. Snad si s nimi syn spravi poriadok.

oriesocek
14. jan 2023

@dada13288 tak to je iný level, že ešte do auta sadnú a nevychladnu za pár hodín kým prídu do Tatier a z pol cesty sa radšej neotocia

dada13288
14. jan 2023

@tinkavvv ze sme si dovolili ist do tatier bez ich vedomia a s nasimi. Velmi ziarli ked som s nasimi aj s detmi. Popritom s nasimi sa vidime raz za mesiac a snimi aj nielkolko krat do tyzdna. Pri tom ako normalna zena celkom bola, aj poradit vedela aj pomoct, ale akonahle sa narodili deti mne a manzelovi aj svagrinej tak je ako vymenena. Najprv to bolo jemne, ze druha babka nenavari ako ja... Druhy dedko sa tebou nebude salit, lebo je starsi, druhy babkovci nemaju taky zaujem ako my.. ale toto, uz bol extrem, ze vynadala mojim rodicom, ze si dovolili ist s nami. Nasledne volala svagrinej a kazala jej aby doniesla svoju dceru na zahradu lebo ona sa chce snou hrat a ukludnit sa :D svagrina ju tiez zrusila, ze maju iny program.

dada13288
14. jan 2023

@oriesocek hodinka a pol to je len :D mozno len chcela prist, ze bude klud a uzije si snami prechadzu okolo plesa :D a nejak sa nastartovala zasa a uz perlila

larisa
14. jan 2023

@dada13288 to co je ona za psychopatka. Prisli za vami ,aby vam v Tatrách vynadali. Ja by s tebou dávala by si pozor na nich a nevravela v budúcnosti kde som a kde idem. Snažila by som sa co najmenej s ňou stretávať. Najradšej už vôbec sa s nou nestretavat.

cacianka
14. jan 2023

@dada13288 ako preboha vedeli kde ste ubytovaní?

pink_lady
14. jan 2023

@dada13288 toto co píšeš je úplne choré a veľmi zvláštne že to akceptujete

mondolina
14. jan 2023

@dada13288
a to prečo jej toto dovolíte?🤔

karolinakr
14. jan 2023
karolinakr
14. jan 2023

Moja segra, ked sa vydala, tak asi raz do roka išla domov aj to na velke prosikanie..si neviem predstavit, žeby 3x do tyždňa sedeli u našich to by ich aj oco vyhodil už asi, by mu liezli na nervy...že ona potrebuje tak často vas vidieť..3x do tyždňa 😂

ahhola
14. jan 2023

@dada13288 🎇🎇🎇svokrovci roka 2022🎇🎇🎇🙃

vevapeto
14. jan 2023

Hrozilo mi vytrhnutie zuba a už som špekulovala, či si dám urobiť korunku alebo implantát. Svokra keď počula cenu tak sa zhrozila: že naco si budem davat také drahé, že ona má “žabu” a je spokojná, že “ dievča, veď už máš svoj vek” ( mala som 34🤣) … a ohľadom výchovy by som mohla bibliu napísať, ale to zažívame asi každá…

A ešte ma napadlo, keď som bola tehu s prvou dcérou: “ u teba dufam nebudú žiadne problémy, ty aj v kripope porodis”…🙈👌
Reagovala na môj pôrod, keďže jej dcéra dva zlé pôrody mala a jej druha nevesta predčasne porodila.

dada13288
14. jan 2023

@mondolina ako nikdy taka nebola, ze vyletela pinda az takto. A neboj uz nedovolime, dost sme jej vynadali vo stvrtok. 4 osoby sme po nej nadavali. Je sobota a este sa ani neozvala. Asi to uz malo aj ucinok
@pink_lady neakceptujeme, dostava stale kvapky co sa tyka deti uz 3 roky. Netusim kde sa vzala jej majetnickost. Nasackovana u mna alebo u svojej dcery a ne a ne ju vyhodit jedine za ruky na nohy ... Uz aj take bolo ale nepomohlo. Z role babky jej total preplo alebo co. Ale toto, ze nadavala na mojich rodicov bolo realne prvykrat. A urcite aj posledny, ja sa uz snou nebudem rozpravat ne to, ze tu bude vyzvanat ...
@cacianka nic vedeli len vseobecne sme na strbskom plese. Manzel mal dobru naladu a volal svokor (ten je relativne ok, len plni prania svokre) a tak mu povedal, ze je na peknej prechadzke okolo plesa. Ale svokor mal handsfree a boli v aute .. ako to zacula svokra tak spustila ... Ale co jej konkretne vadilo netusim do teraz.