icon

Čo najhoršie urobil váš partner?

6. nov 2024

Čo najhoršie spravil váš partner ?a ako dlho ste boli na neho naštvané?(všetko okrem nevery)napríklad že niečo pokašlal alebo spravil nejaký nevhodný prank

Strana
z2
saxana000
6. nov 2024

@benimnadir ani mi ju neopucoval..ale aj tak som si ho zobrala 🥰

zanka777
6. nov 2024

@brankovamama to úplne ako môj 😊😂😂😂😂😂👌

cacianka
6. nov 2024

@doriiis tak toto je super napísané. 👍

cacianka
6. nov 2024

@saxana000 pomsta je sladká 🤣

saxana000
6. nov 2024

@cacianka 😂🤣😂🤣

bronkax
6. nov 2024

Ešte jednu vec mi urobil... A nato v živote nezabudnem. Vstal námesačný a vyšťal sa mi do koša v linke. Ja som len sedela s údivom v obývačke a nezmohla som sa na slovo 😁

miadi
6. nov 2024

Raz davno sme boli pohadani uz Neviem co urobil no na uzmierenie mi doniesol z jeho obchodu kvet v kvetinaci a ked som mu odpustila Tak ten kvet zobral spet a predal 😂ze sak uz sa nehnevam uz ho netreba.

zanka777
6. nov 2024

@miadi to nemyslíš vážne toto 😂😂😂😂😂👌 takže si sám od seba vlastne požičal kvet na uzmierenie 😂😂😂👌to je už aký špekulant

sudocek
6. nov 2024

@bronkax Toto presne sa stalo aj mne.Len u nás to bol koberec.Skoro ma porazilo.

miadi
6. nov 2024

@zanka777 tak mà zmysel pre business 🤣Ja vzdy ked nejaku rastllnu ukoristim zo zahradneho tak rychlo to musim hnet zasadit inak ak je v kochliku tak sa vrati spet 😆Tak Ja radsej kupujem vedla u konkurencie tropicke rastliny ktore sice v zime zdochnu ale aspon je istota ze sa nevratia do obchodu . Ale aspon mà to inspirovalo minule vianoce sme sli prec na dovcu Tak sme stromcek zobrali zivy s korenmi z obchodu nasho = urobili z neho vianocny a potom som len dala ozdoby dole a šupli sme ho na verandu a sli na dovcu a bol ok ked sme sa vratili . A na jar sa predal 😊 Asi to tak zas urobime .milujem zive stromceky xmas 🎄 len mi je luto ze su vlastne zabite.

bronkax
7. nov 2024

@sudocek tak to je ešte horšie ako do koša 🤣🤣🤣 konečná toto 🙈

ketrint
7. nov 2024

@miadi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 toto je super!

kylie1983
7. nov 2024

Nič, sme dospelí, nerobíme si zle veci. Skor tie dobre 🙂

cacianka
7. nov 2024

@saxana000 aspoň máš strelivo ,- myslím že keď nieco vyparati, vytiahneš starý hriech a oplieskas mu ho o hlavu. Takyto kaliber sa vždy zíde 🤪

sudocek
7. nov 2024

@bronkax Tomu ver 🤦.Bol taký namesačný že stál v strede spálne.Ja som len počula "nejaký prúd". Zapálila som svetlo a mu vravím ty čo robíš??A on že nevidíš?Čúram 🤦🤦. Som si myslela že ho zaškrtim😁

torysheer
7. nov 2024

Ráno vstaneme, a kým on sedí na záchode, ja sa oblečiem, namalujem, usteliem, vytiahnem rolety, urobím mu desiatu do roboty, nakrmim mačky....on vyjde zo záchoda, oblečie sa a v aute zahlási....zase odchádzame neskoro....

lavender94
7. nov 2024

Nenavidim keď je celý deň doma a nepohne ani prstom a potom keď prídem vyflusnutá z prace a samozrejme pindám do neho tak sa ešte on urazí, že musim nasilu kaziť čas ktorý sme mohli pekne stráviť spolu.

Takto keď som to napísala to znie hrozne 😂 ale nedeje sa to často

Strana
z2