Čo najhoršie urobil váš partner?
Čo najhoršie spravil váš partner ?a ako dlho ste boli na neho naštvané?(všetko okrem nevery)napríklad že niečo pokašlal alebo spravil nejaký nevhodný prank
Ešte jednu vec mi urobil... A nato v živote nezabudnem. Vstal námesačný a vyšťal sa mi do koša v linke. Ja som len sedela s údivom v obývačke a nezmohla som sa na slovo 😁
Raz davno sme boli pohadani uz Neviem co urobil no na uzmierenie mi doniesol z jeho obchodu kvet v kvetinaci a ked som mu odpustila Tak ten kvet zobral spet a predal 😂ze sak uz sa nehnevam uz ho netreba.
@zanka777 tak mà zmysel pre business 🤣Ja vzdy ked nejaku rastllnu ukoristim zo zahradneho tak rychlo to musim hnet zasadit inak ak je v kochliku tak sa vrati spet 😆Tak Ja radsej kupujem vedla u konkurencie tropicke rastliny ktore sice v zime zdochnu ale aspon je istota ze sa nevratia do obchodu . Ale aspon mà to inspirovalo minule vianoce sme sli prec na dovcu Tak sme stromcek zobrali zivy s korenmi z obchodu nasho = urobili z neho vianocny a potom som len dala ozdoby dole a šupli sme ho na verandu a sli na dovcu a bol ok ked sme sa vratili . A na jar sa predal 😊 Asi to tak zas urobime .milujem zive stromceky xmas 🎄 len mi je luto ze su vlastne zabite.
Ráno vstaneme, a kým on sedí na záchode, ja sa oblečiem, namalujem, usteliem, vytiahnem rolety, urobím mu desiatu do roboty, nakrmim mačky....on vyjde zo záchoda, oblečie sa a v aute zahlási....zase odchádzame neskoro....
Nenavidim keď je celý deň doma a nepohne ani prstom a potom keď prídem vyflusnutá z prace a samozrejme pindám do neho tak sa ešte on urazí, že musim nasilu kaziť čas ktorý sme mohli pekne stráviť spolu.
Takto keď som to napísala to znie hrozne 😂 ale nedeje sa to často

@benimnadir ani mi ju neopucoval..ale aj tak som si ho zobrala 🥰