Čo najhoršie urobil váš partner?
Čo najhoršie spravil váš partner ?a ako dlho ste boli na neho naštvané?(všetko okrem nevery)napríklad že niečo pokašlal alebo spravil nejaký nevhodný prank
@brankovamama to úplne ako môj 😊😂😂😂😂😂👌
Ešte jednu vec mi urobil... A nato v živote nezabudnem. Vstal námesačný a vyšťal sa mi do koša v linke. Ja som len sedela s údivom v obývačke a nezmohla som sa na slovo 😁
Raz davno sme boli pohadani uz Neviem co urobil no na uzmierenie mi doniesol z jeho obchodu kvet v kvetinaci a ked som mu odpustila Tak ten kvet zobral spet a predal 😂ze sak uz sa nehnevam uz ho netreba.
@zanka777 tak mà zmysel pre business 🤣Ja vzdy ked nejaku rastllnu ukoristim zo zahradneho tak rychlo to musim hnet zasadit inak ak je v kochliku tak sa vrati spet 😆Tak Ja radsej kupujem vedla u konkurencie tropicke rastliny ktore sice v zime zdochnu ale aspon je istota ze sa nevratia do obchodu . Ale aspon mà to inspirovalo minule vianoce sme sli prec na dovcu Tak sme stromcek zobrali zivy s korenmi z obchodu nasho = urobili z neho vianocny a potom som len dala ozdoby dole a šupli sme ho na verandu a sli na dovcu a bol ok ked sme sa vratili . A na jar sa predal 😊 Asi to tak zas urobime .milujem zive stromceky xmas 🎄 len mi je luto ze su vlastne zabite.
Nič, sme dospelí, nerobíme si zle veci. Skor tie dobre 🙂
Ráno vstaneme, a kým on sedí na záchode, ja sa oblečiem, namalujem, usteliem, vytiahnem rolety, urobím mu desiatu do roboty, nakrmim mačky....on vyjde zo záchoda, oblečie sa a v aute zahlási....zase odchádzame neskoro....
Nenavidim keď je celý deň doma a nepohne ani prstom a potom keď prídem vyflusnutá z prace a samozrejme pindám do neho tak sa ešte on urazí, že musim nasilu kaziť čas ktorý sme mohli pekne stráviť spolu.
Takto keď som to napísala to znie hrozne 😂 ale nedeje sa to často

@benimnadir ani mi ju neopucoval..ale aj tak som si ho zobrala 🥰