icon

Čo povedať dcére po napadnutí bývalým partnerom?

31. dec 2025

Ahoj v skratke a rýchlosti. Včera ma na ulici napadol môj ex. Stalo sa to 1 x.Prišla som domov a dcéra 13 rocna videla ze nie som ok. Bola som z toho rozhodena a oko mam podliate krvou .Pýtala sa co sa stalo. Nezvyknem jej klamať ale neviem ci pravda by nebola pre ňu este hrosia.
Co jej mam povedať?

bielasovicka
31. dec 2025
@minenkaa

@viestta dobre idem do toho stereotypu ,že svina chlap a bije ženu a treba to hneď decku povedať lebo chlapi sú svine agresívne,možno jej už chcel zavrieť hubu lebo sa hádali kedy môže byt s deckom
Keď už ideme do fabulácii ,že otec môže byt agresívny aj voči decku

@minenkaa ty to nemyslíš vážne ze tu obhajujes takého sviniara, však?

ria_sprout
31. dec 2025
@minenkaa

@viestta dobre idem do toho stereotypu ,že svina chlap a bije ženu a treba to hneď decku povedať lebo chlapi sú svine agresívne,možno jej už chcel zavrieť hubu lebo sa hádali kedy môže byt s deckom

@minenkaa ale však ty nemáš deti a toto všetko je len tvoje teoretizovanie?

minenkaa
31. dec 2025
@ria_sprout

@minenkaa jaaaaj, ano, veď ma len krvavé oko, to bude "jednorazovka" to stačí vybaviť v tichosti. Žasnem

@ria_sprout ake krvavé oko,na monokel a ten je rýchlo spravený a nikde to neobhajujem

kristina2412
31. dec 2025

Ak to aj nebol otec dievčaťa treba jej povedať pravdu, už len pre jej vlastnú bezpečnosť, keď ho uvidí nech sa mu vyhne atď

minenkaa
31. dec 2025
@bielasovicka

@minenkaa ty to nemyslíš vážne ze tu obhajujes takého sviniara, však?

@bielasovicka tebe nejdem odpisovať,ty si kde vietor tam plast
A Skus citát čo píšem

minenkaa
31. dec 2025
@ria_sprout

@minenkaa ale však ty nemáš deti a toto všetko je len tvoje teoretizovanie?

ria_sprout
31. dec 2025
@minenkaa

@minenkaa čo čo? Nevieš čo sa pýtam? Nemáš deti však?

minenkaa
31. dec 2025
@ria_sprout

@minenkaa čo čo? Nevieš čo sa pýtam? Nemáš deti však?

bielasovicka
31. dec 2025
@minenkaa

@bielasovicka tebe nejdem odpisovať,ty si kde vietor tam plast
A Skus citát čo píšem

@minenkaa tak načo si mi odpísala? Nevieš čo robíš?

viestta
31. dec 2025
@minenkaa

@minenkaa nie, to nie je stereotyp. TENTO konkretny chlap udrel zenu. Toto konkretne dieta ma pravo vediet, co sa stalo jeho mame a kto jej ublizil. Neexistuje ziaden dovod, ktory by opravnoval kohokolvek k pouzitiu sily a ak chlap pouzije fyzicku silu voci zene, tak je to obzvlast neakceptovatelne a neobhajitelne. To nie je ziaden muster, ze chlapi biju zeny. NIEKTORI chlapi biju zeny. To, ze je to otec, ktory zautocil na jej matku ma dieta v jej veku pravo vediet. A ze moze byt agresivny aj voci dcere, nie je nemozne. Ale aj v pripade, ze by voci nej agresivny nebol, bol agresivny voci zene, matke jeho dietata a to staci na to aby bola s tym oboznamena.

minenkaa
31. dec 2025
@viestta

@minenkaa nie, to nie je stereotyp. TENTO konkretny chlap udrel zenu. Toto konkretne dieta ma pravo vediet, co sa stalo jeho mame a kto jej ublizil. Neexistuje ziaden dovod, ktory by opravnoval kohokolvek k pouzitiu sily a ak chlap pouzije fyzicku silu voci zene, tak je to obzvlast neakceptovatelne a neobhajitelne. To nie je ziaden muster, ze chlapi biju zeny. NIEKTORI chlapi biju zeny. To, ze je to otec, ktory zautocil na jej matku ma dieta v jej veku pravo vediet. A ze moze byt agresivny aj voci dcere, nie je nemozne. Ale aj v pripade, ze by voci nej agresivny nebol, bol agresivny voci zene, matke jeho dietata a to staci na to aby bola s tym oboznamena.

@viestta ešte raz napisala som ,ak to bolo jednorazové tak by som nepovedala a ešte raz ,napisala som aj to nech to riesi ,že to nepodporujem

viestta
31. dec 2025
@minenkaa

@ria_sprout ake krvavé oko,na monokel a ten je rýchlo spravený a nikde to neobhajujem

@minenkaa aj keby jej len nadaval, uz aj to je nepripustne, nie to este past do oka. Bagatelizujes to co sa stalo. Vazne by to bolo az vtedy, keby tiekla krv alebo by zbierala zuby po chodniku? To fakt toto dokaze napisat zena? Naozaj si stojis za tym co pises? Je uplne jedno ci to bolo jednotazove, alebo bol agresivny uz pred tym. Je jedno, ci je nasraty, ze ho opustila alebo si na nej vylial zlost ked ho sef v robote vytocil. Akekolvek nasilne spravanie nie je ospravedlnitelne. Jedina kto to tu vsemozne zlahcuje a ospravedlnuje si ty a dost ma to prekvapuje, ze niekto toto dokaze.

anonym_b3ccec
31. dec 2025
@minenkaa

To čo by vás viedlo k tomu ,povedať svojmu 13 ročnému decku ,že vás napadol na ulici, otec toho decka ,k čomu by to bolo dobre

@minenkaa bohužiaľ je to jej tatko, nech si zvyká 😅

minenkaa
31. dec 2025
@viestta

@minenkaa aj keby jej len nadaval, uz aj to je nepripustne, nie to este past do oka. Bagatelizujes to co sa stalo. Vazne by to bolo az vtedy, keby tiekla krv alebo by zbierala zuby po chodniku? To fakt toto dokaze napisat zena? Naozaj si stojis za tym co pises? Je uplne jedno ci to bolo jednotazove, alebo bol agresivny uz pred tym. Je jedno, ci je nasraty, ze ho opustila alebo si na nej vylial zlost ked ho sef v robote vytocil. Akekolvek nasilne spravanie nie je ospravedlnitelne. Jedina kto to tu vsemozne zlahcuje a ospravedlnuje si ty a dost ma to prekvapuje, ze niekto toto dokaze.

@viestta nič nebagatelizujem som realista ,nič ani neospravedlňujem a od začiatku píšem nech to ta zena riesi ,píšem že to netreba vravieť tomu decku

rozculena
31. dec 2025
@minenkaa

@viestta to tu nie je vôbec napísané ,že by bol agresívny len ,že jednu dostala a ma monokel,monokel sa spraví rýchlo aj po dávke keď sa dobre trafí ,nepíše sa tu o tyrani ,o dlhodobom bití

@minenkaa jaj takže tebe príde úplne normálne,keď jej ex dal na ulici "po papuli",lebo to je iba jednorázové,to nie je týranie..no nemám slov

minenkaa
31. dec 2025
@rozculena

@minenkaa jaj takže tebe príde úplne normálne,keď jej ex dal na ulici "po papuli",lebo to je iba jednorázové,to nie je týranie..no nemám slov

@rozculena píšem nech to riesi

anonym_31764c
31. dec 2025

Čo jej chceš klamať, že si bola na vine a si si to zaslúžila?
Takto uč dcéru, že je normálne sa nechať otĺkať.

anonym_7f35bd
31. dec 2025
@anonym_aab6a7

Dufam ze si bola na policii a je spisany zaznam.

@anonym_aab6a7
Keď tak pozerám dotyčná ho neudala lebo sa už neozvala v diskusií

renesance80
31. dec 2025
@minenkaa

@anonym_autor reco jej chces povedať pravdu ,v čom by to bolo dobre

@minenkaa jasne ze jej treba povedat pravdu dcera nech vie akeho ma otca uz je dost velka

anonym_eea65c
31. dec 2025
@anonym_7f35bd

@anonym_aab6a7
Keď tak pozerám dotyčná ho neudala lebo sa už neozvala v diskusií

@anonym_7f35bd presne to som teraz išla napísať

ankare
31. dec 2025

@anonym_autor Dúfam, ze si bola u dr. a na polícii.

simik22
1. jan 2026

Samozrejme, že povedať, sama mám 13 ročnú dcéru, a tie deti v tomto veku už nie sú blbe..

cacianka
1. jan 2026

@anonym_autor pravdu. Stručne a jasne..
A hlavne riešiť lekárske vyšetrenie a políciu.
Je úplne fuk či vrazil po prvý krát, je fuk keby si na neho niečo kričala či urazila, je fuk či si iba išla okolo, je neprípustné riešiť čokoľvek kdekoľvek dávkami, údermi, pastovkami, monoklami . Howgh !

anonym_82d66d
1. jan 2026

povedat pravdu ..zavolat na ex policiu a ukazat dcere,ze sa nemoze bat ze zena ma bojovat a hajit sa... 13 rocna je uz dost velka iste vie alebo tusi ... ale musi aj vediet ze to nemoze tvojmu ex len tak prejst ... ze zena nemoze nechat na seba sahat

romiada
2. jan 2026

@anonym_autor inak mam pocit že napadnutie verejne na ulici ma "vyššiu sadzbu" ako ked je urobene doma. Aspon čo viem z jedneho pripadu v našom okoli.
A určite by som povedala pravdu primerane veku. 13r dievča už nie je naivne ani slepe.

eva8
2. jan 2026
@minenkaa

@biba_18 no nie, nie je to normálne a ma to riesit ,ale toto majú riediť medzi sebou a hneď
Ak sa niekto chce nechať viac krát otĺkať ,je to potom už jeho chyba ,tu to bolo raz ,ma to hneď zatrhnúť a dieta informovať ak by sa to opakovalo

@minenkaa ked sa 13r. dieta opyta, co sa stalo, malo by sa mu jemne vysvetlit, co sa stalo.
- Otec mi dal facku a z toho mam modre oko.
- Otec sa hneva, tak ma vysliedil a ublizil mi.
- takto sa situacia nema riesit v ziadnom pripade.

Nevieme, ci sa to stalo aj pocas manzelstva, nevieme, co vsetko dcera v manzelstve videla, prezila, nevieme dovod rozvodu.

Ja som bola "otlkana". Tiez som nevedela pochopit zeny vo filmoch - moje presvedcenie bolo, ze raz na mna partner polozi ruku, odpustim mu, druhykrat - neexistuje, aby som s nim ostala. A odrazu som sa z toho "filmu" nevedela dostat... Nie je jednoduche sa vymabit spod vplyvu tyrana.

@anonym_autor povedz to dcere, poznas ju, vies akym sposobom, aby to bolo pre nu prijatelne. Chod k lekarke, nech mas potvrdenie, povedz pravdu. Na policiu to zahlas tiez, trestne oznamenie podas podla tvojho uvazenia. Ja som nepodala, aby deti nemali otca trestne stihaneho. Nepoznam tvojho ex, ale da sa zabezpecit, aby sa nemohol priblizovat. Ja som to nezabezpecila. Po rozvode som sa bala, ze ma niekde vystriehne. Stalo sa, ze ma cakal skryty na zastavke. Brrrr, ako tien, este aj teraz ma dtriasa. Uz sa ma nedotkol, neprihovoril...
Ries to, treba to stopnut, aj seba v tom "co robit, aby som neublizila", pretoze najviac ublizis sebe a svojmu dietatu. Dcere ides prikladom, ukazujes jej, ako sa branit. Co sa u nas deje, nik nevedel. Az ked sa to prevalilo, moji surodenci nas - mna aj deti podporili
To su moje skusenosti. Mozno sa porad s psychologom, co robit.

eva8
2. jan 2026

@minenkaa nahodou ju "stretol" a len jej chcel na verejnosti zavriet hubu? 🙃
Viem, co myslis - jednorazovka kvoli hystwrii. Ale hystericky bol ex, nie ona, pretoze dotycny mal mnoho spisobov, ako riesit situaciu. Nech nerobi rovnake chyby ako ja, pretoze sa postupne dostane pod utlak. Nie je normou taketo riesenie a velmi lahko sa moze stat "normou" - zatajovanie, ochrana nasilnika

autor
2. jan 2026

Nebola som u lekára možno to aj teraz ľutujem. Nebola som pripravena riesit takú situaciu.Ex je otec dcéry. Dostala som preto lebo som, nesklopila uši ked na mna vyskakoval. Dcére som to povedala. Ďakujem všetkým za názory a rady.

eva8
2. jan 2026
@anonym_autor

Nebola som u lekára možno to aj teraz ľutujem. Nebola som pripravena riesit takú situaciu.Ex je otec dcéry. Dostala som preto lebo som, nesklopila uši ked na mna vyskakoval. Dcére som to povedala. Ďakujem všetkým za názory a rady.

@anonym_autor chod esteteraz k lekarovi.ak sa da (nie na pohotovost) Nech mas na buduce dokaz. Vysvetlis, preco tak pozde. Lekar to pochopi. Verim, ze ti to nenapadlo a ani si nemala silu to riesit.

Dcera to zvladla? Vsetko dobre prajem obom

anonym_8608e7
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor urcite chod dodatočne. Viem ze sa ti nechce to riesit ale je dobre to mat v zálohe. Môže sa to velmi rychlo zopakovať tak nech mas dokaz. Držím palce

viestta
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor preco si to nepovedala dcere? Preco jej klames v tak zasadnej veci?