Čo povedať dieťaťu, ktoré hľadá otca?
Čo povedať dieťaťu, ktoré sa pýta kde je oco keď neviem kde je?
Muž sa zdvihne odíde, príde ako sa mu zachce. Už sa ho ani nepýtam kde ide, lebo evidentne klame stále. Len dieťa sa zvykne pýtať kde je keďže je víkend a ono sa zobudí a on tu zrazu zase nie je. Má z toho často zlé stavy. Nechcem mu klamať, väčšinou poviem že je von. Čo radíte vy?
Vek dieťaťa?
nadavas tu na muza, ale sama si na vine, ze nechavas dieta trpiet a len sa stavias do pozicie obete, ze za vsetko moze zly muz.. ked zena vidi, ze muz je 'zly', tak ma s tym aj nieco urobit, nie sa len dokola vsetkym stazovat, aby videli, kto je na vine.. ty si matka, ty to ries.. ale nie dosledky typu, 'co mam povedat dietatu', lez pricinu!
no ano trha ho aby nesiel, lebo vie ze ked otec odide mimo pracovneho dna tak je z toho "problem"
... a teda asi treti krat sa pytam, kam teda odide otec? Ide ku svokre, za frajerkou, do krcmy...? Podla toho sa potom da sformulovat odpoved.
A kym to bude vadit tebe a budes s tym mat problem tak to ako problem bude vnimat aj dieta. A este jedna vec, ked je muz doma ako sa k sebe spravate? Ako sa sprava k dietatu?
Môžeš povedať, že ocko má veľmi dôležitú a zodpovednú prácu.
@tykat mýliš sa, ja dieťa nezaťažujem hádkami kde ide a podobne. Nestojí mi za to, aby som ničila dieťaťu psychiku. Samozrejme že pôjdeme od neho preč, načo nám je taký hajzel ktorý nevie že má rodinu.
@bloger hej byť kkt.
Prepáč ale mohla by si byť slušnejšia
Ty si si bohužiaľ sama toho kkta vybrala.
A čo ťa ešte prosím ťa drží pri tomto "OTCOVI ROKA?!vykašli sa na neho a dieťa si časom zvykne byť bez neho keď on nemá snahu tráviť s vami čas....
Ale ničis mu tým psychiku už teraz...a každý víkend kedy to na znova a znova zažívať..... Kedy ho chces opustiť?ešte dokedy chces čakať a trápiť seba aj dieťa?
@tykat tiez cakam na odpoved ze kde chodi 🙂 len nejako nic
@klementinka58 si neporozumela z textu že neviem?
tebe chlap chodi kazdy vikend niekde preco a ty nevies?? Ani si sa ho nepytala?
@bloger na takých nezodpovedných hajzlov nemám mať prečo slušne slová. On sa tiež k nám nechová slušne.
@klementinka58 pýtala… nepovedal. Sprvoti klamal že na turistiku dookola.
@zanka777 určite. Ver mi, že keby môžem odídeme hneď a zaraz.
a bral si aspon turisticku vystroj? oblecenie vhodne na turistiku, topanky? No ja by som ho dala odsledovat nejakemu znamenu alebo odsledovala sama
@koniarova pred založením rodiny so mnou trávil čas normálne a vešteckú guľu nemám.
@klementinka58 serem na neho ;D. Načo nám je? Nech si chodí, aj my pôjdeme.
Povedala by som, ze neviem a nech sa ho spyta ked sa vrati 🤷🏼♀️
@bloger povedz mi, prečo by som ja mala veľmi vnímavemu dieťaťu tárať a ešte KLAMAŤ že “ocko” má veeľmi dôležitú prácu???? A glorifikovať kreténa ktorý na syna už niekoľko rokov každučký jeden víkend v roku kašle?
tak pokym to nejak prakticky nevyriesis a dusevne sa neukludnis, tak je uplne jedno, co povies dietatu na otazku, kde je otec.. on velmi dobre citi, ako ho nenavidis a aka si na neho nasrana.. nemusis ani vobec nic hovorit.. psychiku mu to nici aj bez reci.. takze cim skor dat veci a svoj psychicky stav do normalu, to pomoze aj dietatu

Zariad to tak aby sa to dieta nemuselo pytat, zi sama s dietatom. Toto musi byt pre to dieta velmi psychicky narocne