Čo robia muži, keď sú sami doma?
Možno zaujímava otázka no zarazilo ma že môj nerobí skoro nič. Som doma tento týždeň keďže našu kanceláriu prerábaju a mala som možnosť vidieť čo "robí" môj mužík. Má poobednú, ráno ledva vstane o ôsmej, hneď si zapne telku. Potom sa pomota chvíľu na dvore potom zase telka pokiaľ nepôjde do práce. Medzitým tuka do mobilu hrá hry a šomre že poobedne sú za trest. Cez nočnú to isté že nočné by mali zrušiť. Ja som bola doteraz v domnení že on keď je sám doma tak aspoň niečo robí ale vôbec nič. Ja som tiež robila na smeny a cez poobednú som ráno navarila upratala aj do záhrady som stihla ísť porobiť. Cez nočnú to som spala do obeda a do večera bolo ešte kopa času porobiť si povinnosti. Teraz máme 2 deti, ja ráno utekám do škôlky školy potom do práce. Po práci zas vyzdvihnúť deti, ísť domov navariť, so starším úlohy spraviť, kuchyňu spratat atď atd. Potom zobrať deti von aby sa vybehali. Večer sprcha deti dať na poriadok, čítať si na dobrú noc a uspať ich. Stále ten istý kolotoc.
Manžel nepomáha skoro nič, zahrá sa s deťmi keď má náladu. Vždy mi povie že on je unavený z práce že potrebuje si oddýchnuť.
@vikiki29
Nemôžeš vedieť ako sa k ním správa, nežiješ s nimi v domácnosti, to musí vedieť sama.
@tyrkysova_lentilka no ale veď si prečítaj celú diskusiu, autorka to popísala
@tyrkysova_lentilka ty si asi naozaj necitala všetky jej príspevky. Inak by si si všimla, že on na nu serie ako na placaty kameň. A ona spokojne odrobí v robote, porobi všetko okolo deti ( absolútne všetko ), obriadi dom, poryluje záhradu, kým on sa na nu pozerá… a tak. Hotový lásky kvet
@tyrkysova_lentilka áno, fakt je, že strasne veľa žien v tejto krajine funguje ako cvičené zvieratká a ešte sa potlapkaju po pleci, že teda dobre sú, odmakajú to. Ved žena ma byt slúžka, chlap príde z roboty a padla, už len rozkazuje slúžke. A svojim dcéram tieto hrdinky vštepia to iste
@mamutka
V tomto žiaľ, s tebou môžem len súhlasiť. Ja som za rovnosť a vyvážené vzťahy a nebola by som spokojná vo vzťahu kde by partner očakával že budem variť, upratovať, starať sa o domácnosť, deti, jeho pohodlie a chodiť do práce.
Ale sú ženy ktoré to takto majú, sú spokojné a šťastné. Majú v tom zmysel života a možno by sa v inom vzťahu cítili nepotrebné.
@tyrkysova_lentilka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Vždy bol taky ze bral ohľad len na seba ? Skus sa sním porozprávať alebo ked odídeš do prace nechaj mu zoznam ,co treba urobiť. Napr. Zapni pracku a len mu nechaj odkaz "prosím ta vyvesaj prádlo keď pracka doperie " pomaličky ho zapájať aby nežundral, ze chceš od neho naraz vela 😁 ja som to tak mala s ex manzelom , terajší sa stará až až. Jemu je jedno ci treba prať,varit alebo umývať riad, aj o dceru sa postará , povysava . Je starostlivý.

@tyrkysova_lentilka akože naozaj neviem aké iné dobré vlastnosti vyvážia to, že chlap kašle na vlastné deti a aj manželku. To sú jednoducho nízke požiadavky na chlapa, ale tak niekomu k životu stačí aj len darca spermií a sponzor. 🤷♀️