Čo robiť?
stala sa mi taká vec mám mamu ktorá má priateľa sú to obaja starší ľudia 49r..mama si ho veľmi zastáva vo všetkom proste on je jej číslo 1..on je pravý opak nezastane si ju nedá jej pusu proste neviem ako nazvať tento vztah ale poďme k veci.. mamin priateľ dosť často každý deň chodí do šenku na pivo každý deň mu padne 17:00 a ide sa .. mamu to nijak neprekvapuje pretože si myslí že tam je s kamarátmi a vracia sa dosť neskoro večer 21:30,22:00…raz sním mama ide raz nie podľa toho ako sa jej chce… ale poďme k veci.. mojej švagrine včera poslal niekto na soc siete fotku ako sa drží s nejakou pani akože ako nanom sedí a bozkávaju sa .. a akurát mi mama dnes povedala že sa jej kamáratka opila v tom istom šenku kde on a že on ju odniesol až domov ale podla mna jej to nevadilo pravidelne ak snim ide mama domov príde mi to tak ako by on čakal kým to mamu prestane baviť a pojde domov a on si ide kam chce (nejdu spolu domov) dosť mi príde čudné že tá jej kamoška ktorá sa jej predtým nevedela ani pozdraviť už včera bola u nej doma na káve a dnes zase dokonca doniesla mojej dcére bicykel..veľmi jej to chcem povedať ale neviem ako lebo viem že mi neuverí.. a bojim sa že to obráti proti mne že im chcem vzťah rozbiť a neviem čo priateľ mi hovori aby som sa do toho nestarala len že to by bola odomňa špinavosť rozmýšlala som nad falošnym fcb a tak že by som jej to napísala lenže ach ja neviem nechcem to tak riešiť pod anonymitou veľmi poraď te prosím je to moja mama a chcem pre ňu len to dobre nemyslim to zle..
tak tu fotky vytlac a daj mame ... povedz jej ze do vztahu sa misat nebudes.ale kedze ju mas rada tak si to ani nenechas pre seba a nech sa uz zariadi ako ona chce
Podla mňa je tvoja mama v stave, kedy chce mať za každú cenu priateľa, lebo inak by netolerovala kazdodenne vysedavanie na pive. V tomto stave akékoľvek odhalenia nou budú neprípustné a neuverí im. Škoda, že marni čas s takým chlapom. Už sa rozhodni, ako vieš, ale asi to bude vopred prehrate...
@1ivanka1 ty musíš mať dobre nudný život keď riešiš takéto veci choď si dať niečo na upokojenie a nepíš mi tu kraviny🤦♀️
@jenn82 áno ona je taka veď ešte aj ja keď som sňou bývala on namňa kydal robil mi zo života peklo a ona si ma ani nezastala ..odišla som od nej..on má deti ona na nich nič nemôže povedať lebo to už by bol oheň na streche proste ona nemá žiadne slovo ale aj tak ho má rada .. nepracuje chodí po stavbách alebo čo to je neviem a hlavna vec že mama si za každú cenu musí hľadať prácu(pracuje vo firme kde to je dosť ťažké nejaká automobilka na 3 smeny a on je doma..podotýkam má 16 ročného syna ona už malé deti nemá..
Zúfalé ženy, robia zúfalé činy....
takto mama nikdy nemala šťastie na normálneho muža až na mojho otca ten zarába krásne peniaze má zázemie má ju rád aj po tom všetkom že ho nechala. a ona ho nemá rada radšej je jej lepšie sním stým pánom s ktorým je 3 rok nehovorím že toto všetko nestačí ale on sa aj krásne chová moj otec k nej..
Starsi ludia a vek 49? No uf
Ze starsi ludia 49 som cakala ze bude 70r.😁ty mas ale iluzie aky super bol tvoj otec k nej Keby jej snim bolo dobre tak od neho neodide. Ved jej ukaz tu fotku co ti kanoska poslala Ale to je uz len mamina vec s kym žije aky mà vkus na chlapov. Nebola by som prekvapena ked jej to ukazes ze este sa bude hnevat viac na teba ako nanho. A ty to vies Preto sem pišeš. Ja by som jej tu foto ukazala nech je reakcia akakolvek.
@miadi som dospelá žena mám vlastné dieťa aj muža asi vydím kto je normálny a kto nie ..bolo jej pri ňom dobre až veľmi mama ho nechala našla si tohohto pána a moj otec ešte má taký charakter či na vianoce či na nejaký jej sviatok si nanu spomenie ..ak môže vždy jej pomôže…nehnevaj sa ale ty si asi naozaj nerozmýšlaš normálna žena by sa za to neurazila na svoju dcéru no aspoň ja určite nie lebo viem že by mi chcela dobre ale skôr by som sa urazila na to ak by mi to tá dcéra nepovedala ..ale tak veď a ako tvrdíš že je to jej vec áno je veď o to pokoj ale zas ona ho ľúbi a trápi ma to aj za ňu že jej takto klame
@miadi a zabudla som dodať.. toto nieje môj biologický otec začal sa o mňa starať od môjho prvého roka a vychoval ma a do teraz je to tak ešte aj moje dieťa má rád už to je dosť veľký charakter podla mňa..
@miadi vieš ako sa hovorí... bolo koze dobre, išla sa na lad smykat...
Poznám také ženy, čo od dobroty nevedeli čo so sebou.
Autorka, chápem ze ta to štve. Určite mame ukáž fotku a povedz jej, čo si o jej priateľovi myslíš. Ona to ma o to viac blbé, že keď kvôli tomu trtkovi opustila otca, veľmi ťažko si prizná, že je vol. Predpokladám, ze medzi vami nie je veľký vekový rozdiel a možno by si sa mohla pokúsiť otvoriť jej oči ako kamarátka, nie ako dcéra. Možno už aj olutovala, ale hrdosť jej nedovolí priznať chybu. Tvoja mama s ním býva? Utiahla by byt aj sama, alebo je na priateľovi tak trochu aj finančne závislá?
@simona20201309 no takto začala pracovať len nedávno tak neviem aký tam má plat ale keby si niečo
ušetrila tak asi aj áno podľa mňa… finančne závislá? to si nemôžem dovoliť povedať pretože on sa nechce zamestnať on chodí len na čierno stavby a také veci a viete to je len niekedy ak sa zadarí čiže celý rok nič čiže
všetko tiahne mama mama si to nechce priznať ale už veľa krát som jej dohovárala mama ty máš pracovať ale ty niesi nútena(každý je nuteny ale myslela som to v inom zmysle) ona nemá malé deti pre ktoré sa treba snažiť ale on áno 16r dieťa ešte potrebuje škol.potreby veci jedlo a také..každý človek v dedine jej dohovára že ona tvrdo pracuje a chlap je doma a uhádnite odpoveď? ja nechcem byť na nikom závislá veď dobre to je pekné ale tak je to aj nespravodlivé …manžel prišiel domov stým pracuje vo firme stým že by sa zaňho zaručil u šéfa že nech si napíše životopis hádajte čo že on pracovať v takej robote nebude.. viete dnes na výber nemáte pri dnešných cenách ale tak viete kto chce pracovať bude kto nie nedonútite..
zabudla som dopísať otec tvrdo pracoval ..ona kým žila s otcom ani prstom nepohla lebo nemusela bola dobre zabezpečená čo mala na očiach to jej dal kúpil vždy bol knej ústretový chápavy a milý
A rozmýšľala si nad tým, že jej je možno takto dobre? a ak aj ona s ním chodí do krčmy, tak jej taký štýl života vyhovuje...Ale ja z tvojho príspevku a ostatných komentárov mám dojem, že ty veľmi chceš, aby sa vrátila k tvojmu otcovi...
Prepac, ale tak tvojej mame nepomôže nič, len padnúť na hubu. Zbytočne to riešiš a trapis sa. Proste je hlúpa a podla toho co píšeš, jej není ako pomôcť. Je to jej život a sama je za neho zodpovedná. Ty si snahu mala, ale tu asi naozaj nič nepomôže.
Jedine co môžeš urobiť, je byť jej oporou, keď jej to konečne raz cele dôjde.
A tvoja mama nie je dospela zena co mà svoje dieta a vnuca? Co mà svoju hlavu a svoj vkus? Keby si snou mala blizky vztah tak sem nepišeš . Ja na rozdiel od teba mozem mojej mame povedat otvorene vsetko . Tvoj vlastny muz ti radi do toho sa nemiešat . Ja ta nepoznam a ty nepoznas mna. Tak sa nemusis zduvat ked sa ti nepaci Moj pohlad na vec . Vychadzam z toho co tu pišeš. To je len tvoj uhol pohladu dost detsky ze mame bolo velmi dobre . Ty nemas tušenie o intimnej stranke vztahu tvojej matky a otca ( uplne jedno ci bio ci nie) ty si nikdy nebola jeden z toho paru. Ty si este neprijala fakt ze ten vztah sa rozpadol ze ho mama ukoncila. Lebo tebe sa jej ex partner pacil viac ako ten pan ktory sa jej teraz paci viac . A mozes mat aj pravdu ze ten ex bol super a tento pan mu nesiaha po členky. Lenze ty svojej matke partnera nevyberies. Mozes len respektovat jej volbu. Ja by som sa nepytala anonymne na socialnej sieti Ja by som bez vahania mame tu fotku ukazala. Z tvojho konania mi logicky vychadza ze mas strach z jej reakcie.
Fotku jej ukáž a zvyšok nechaj na ňu, aj tak sa s ním nerozide ale ty budeš mať svedomie čisté.
Toto sa neda ani citat, taketo vztahy 🙉
žienky moje mne to môže byť fuk ským je moja mama nie ako tu niektoré píšete že som neprijala fakt alebo niečo.. len proste už keď sme začali riešiť ex tak áno to potvrdiť musím …a niekto tu spomínal že sa jej krčmy páčia ja by som skôr povedala že ona je dosť naňho naviazaná a aj keď niekedy nechce ísť predsa ide
A čo chceš s tým robiť? Je mama plnoleta a svojpravna?Je.
Vadí jej to? Možno áno,možno nie. V každom prípade je to jej vec, jej život a jej rozhodnutie. Aj keď bude chybne.
Ty s tým nič nemôžeš urobiť. Môžeš jej povedať svoj názor, aj naznačiť niečo, že asi to s nim nebude "" také fajn "ale to je tak všetko, čo môžeš urobiť
Ty s tym neurobis nic, mozes jej toto povedat, ale je to na nej ako sa k tomu postavi. Su ludia, co proste to vidiet nechcu, co radsej budu s kymkolvek len aby neboli samy.
Týpek je krčmový typ, mama ho žerie a ide sa z neho poskladať. Asi mama ešte mentálne nedospela, hoci je to starší človek (ha, ha, mám toľko isto a ako starší človek si nepripadám, ale no ok). Sú aj takéto ženy, ktoré kvôli chlapovi strácajú sebaúctu, ale ty s tým nič neurobíš, čo si mama navarila, to si musí aj žiť.

No a este to daj do reci slovenskej…bodky,ciarky mame aj tu na klavesnici..